J.Rinta-Jouppi logo
Rahoitus ja takuu

Priimaa alle – takuulla!

Käytettyjen ajoneuvojemme Prima-lisäturva kestää vielä silloinkin, kun auton perävalot ovat poistuneet näköpiiristä. Sen ansiosta voit ajaa huoletta kokonaiset 12 kuukautta tai 20 000 kilometriä, kumpi nyt sattuukaan ensin vastaan tulemaan. Ja jos jotakin ilmenee, turva kattaa Prima-esitteessä luetellut ajoneuvon alkuperäiset elektroniset ja mekaaniset osat. Omavastuustakaan ei tarvitse huolehtia, sillä korjaus menee kokonaisuudessaan vakuutuksen piikkiin. Maksimikorvaussumma vakuutuskauden aikana on 5000 €.

Prima-lisäturvan hinta on 499 € (sis. alv:n 24 %), ja se voidaan myöntää yhdeksää vuotta nuoremmille autoille, joilla on ajettu alle 200 000 kilometriä ja joiden kuutiotilavuus on alle 3200 cm3.

Prima-esite

Vakuuttavaa palvelua

Kun olet vakuuttunut siitä, että olet löytänyt allesi sopivan menopelin, voimme kaupanteon yhteydessä hoitaa myös autovakuutusasiasi vaivattomasti kuntoon. Kerrot vain, mihin vakuutusyhtiöön ja millaisen vakuutuksen haluat, me hoidamme loput.

Osta kokonaisena – maksa osissa

Harvalla on rahaa maksaa auto-ostos kerralla, mutta onneksi menopeliä voi edullisen ja turvallisen autorahoituksen avulla lyhentää kätevästi myös pienemmissä erissä. Meiltä saat luottopäätöksen heti, ja hoidamme myös paperityöt puolestasi. Ainoana vakuutena toimii ostamasi auto. Luotettavia yhteistyökumppaneitamme ovat Suomen tunnetuimmat rahoitusyhtiöt (Danske Bank, Nordea, Santander, FORSO Autorahoitus ja OP-Pohjola).

Näppärääkin näppärämmän rahoituslaskurimme avulla voit suunnitella itsellesi parhaimmin istuvan autorahoituksen, ja voit saada sen jopa ilman käsirahaa! Muistathan kuitenkin, että rahoitus edellyttää aina erillistä luottopäätöstä sekä kasko- ja liikennevakuutusta.

Rahoituslaskelma

Hae rahoituspäätös

Rahoituslaskuri

Luottoaika
Rahoitettava osuus 10000 €
Kuukausierä 305.69 €
Luotonperustamismaksu 215 €
Käsittelymaksu/erä 12 €
Korko 4.9 %
Todellinen vuosikorko 9.31 %
Luottokustannukset 1436.99 €
KSL:n mukainen luottohinta

Rahoituslaskurin tiedot ovat suuntaa antavia.
Korkotaso, käsirahan vähimmäismäärä, luotonperustamismaksu sekä käsittelymaksu saattavat vaihdella eri ajoneuvoissa. Tarkemman ajoneuvokohtaisen rahoituslaskurin löydät ajoneuvon sivulta.
Rahoitus vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.

Helppiä myös huoltoasioissa

Joskus tarve kiesiremontille iskee juuri, kun maksettavana olisi muutakin, esimerkiksi se kauan odotettu etelänreissu. Silloin apuun rientää Rinta-Joupin Huoltoluotto. Sillä tasaat kulut useampaan erään, ja voit jatkaa matkaa entiseen malliin.

Huoltoluotto-esite

Tee Huoltoluotto-hakemus

J.Rinta-Jouppi logo
Ylös