• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Hanki auto yksityisleasing-sopimuksella: kiinteä kuukausierä ja 0€ käsiraha! - Katso leasing-autot

Autohuolto | Varaa aika autohuoltoon

Täyden palvelun autokorjaamo

Me J. Rinta-Joupilla korjaaamme ja huollamme autosi joka kerta ammattitaidolla.  

Meiltä hoituu kaikkien automerkkien huolto, varaosat ja korjaukset osaavasti ja tehokkaasti.  Lisäksi voit hoitaa tuulilasin korjaukset ja -vaihtoasiat kuntoon meillä. Myös kolarikorjaamo ja sijaisautopalvelut ovat saatavilla alueellisesti.

Varaa aika huoltoon kätevästi verkon kautta jo tänään! 

Varaa huolto puhelimitse soittamalla suoraan liikkeeseen

Helsinki
020 7881 281
Kuopio
020 7881 320
Seinäjoki
06 223 7420

Autohuolto | Asiakkaan kokemuksia

Tervetuloa viralliseen ja laadukkaaseen Ford-merkkihuoltoon. J. Rinta-Jouppi Seinäjoki - Herralankatu; Kuopio & Ala-Tikkurila auttavat sinua kaikissa autoosi liittyvissä huolto- ja varaosa-asioissa. Luota vain viralliseen, kun haluat varmaa laatua.

Varaa huolto

Varaa aika autohuoltoon, joka on laatuhuoltoa joka autolle merkistä riippumatta!

Säännölliset huoltovälit pidentävät autosi käyttöikää merkittävästi ja takaavat huolettomampia ajomatkoja ja arjen sujuvuutta.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto, jossa  huollamme kaikki automerkit vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Merkkihuolloissa viralliset merkkihuollot meiltä löytyy merkeille: Kia, Ford, Mitsubishi, Adria, KABE, Bürtsner ja Sun Living. Näiden lisäksi autamme sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa riippumatta autosi valmistajasta. Voit myös kilpailuttaa autohuollon palvelumme Autojerry.fi -sivuston kautta. Meiltä löytyy huolto merkille kuin merkille, kuten:

Alfa Romeo -huolto, Audi -huolto, BMW -huolto, Citroen -huoltoFiat -huolto, Chevrolet -huolto, Chrysler -huolto, Dacia -huoltoHonda -huolto, Hyundai -huolto, Isuzu -huoltoJaguar -huolto, Jeep -huoltoLexus -huolto, Mazda -huolto, Mercedes-Benz -huoltoMINI -huoltoNissan -huolto, Peugeot -huolto, Porsche -huoltoRenault -huolto,  Saab -huolto, Seat -huoltoSkoda -huolto, Smart -huolto, Subaru -huoltoSuzuki -huolto, Toyota -huolto, Volkswagen -huolto, Opel Huoltotai Volvo -huolto.

 

J.Rinta-Jouppi huoltaa kaikkia merkkejä
Ajoneuvotyyppi

Näytä

Korimalli

Käyttövoima

Vaihteisto

Energialuokka

Vetotapa

ALV-vähennyskelpoinen

Väri

Autohuolto | Varaa aika täyden palvelun huoltoon 2491 kpl

Suosikit0
Poista kaikki valinnat X