• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Hanki auto yksityisleasing-sopimuksella: kiinteä kuukausierä ja 0€ käsiraha! - Katso leasing-autot

J. Rinta-Jouppi | Täyden palvelun autokorjaamo

Varaa aika autokorjaamoon

Me J. Rinta-Joupilla korjaaamme autosi osaavasti, huolella ja ammattilaisen ottein.  

Autohuoltomme on koulutettu taitamaan merkin kuin merkin korjaus-, sekä huoltoasiat kerralla kuntoon. Autohuoltomme kautta hoituu myös erilaiset autojen varaosat.  Lisäksi, hoidamme tuulilasin korjaukset ja -vaihtoasiat kuntoon vaivatta ja tehokkaasti. Myös kolarikorjaamo ja sijaisautopalvelut ovat tarjolla alueellisesti.

Varaa aika huoltoon kätevästi verkon kautta jo tänään! 

Varaa huolto puhelimitse soittamalla suoraan liikkeeseen

Helsinki
020 7881 281
Kuopio
020 7881 320
Seinäjoki
06 223 7420

Autohuolto | Asiakkaan kokemuksia

Tervetuloa viralliseen ja laadukkaaseen Ford-merkkihuoltoon. J. Rinta-Jouppi Seinäjoki - Herralankatu; Kuopio & Ala-Tikkurila auttavat sinua kaikissa autoosi liittyvissä huolto- ja varaosa-asioissa. Luota vain viralliseen, kun haluat varmaa laatua.

Varaa huolto

Varaa aika autohuoltoon, joka on laatuhuoltoa joka autolle merkistä riippumatta!

Säännölliset huoltovälit pidentävät autosi käyttöikää merkittävästi ja takaavat huolettomampia ajomatkoja ja arjen sujuvuutta.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto, jossa  huollamme kaikki automerkit vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Merkkihuolloissa viralliset merkkihuollot meiltä löytyy merkeille: Kia, Ford, Mitsubishi, Adria, KABE, Bürtsner ja Sun Living. Näiden lisäksi autamme sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa riippumatta autosi valmistajasta. Meiltä löytyy huolto merkille kuin merkille, kuten:

Alfa Romeo -huolto, Audi -huolto, BMW -huolto, Citroen -huoltoFiat -huolto, Chevrolet -huolto, Chrysler -huolto, Dacia -huoltoHonda -huolto, Hyundai -huolto, Isuzu -huoltoJaguar -huolto, Jeep -huoltoLexus -huolto, Mazda -huolto, Mercedes-Benz -huoltoMINI -huoltoNissan -huolto, Peugeot -huolto, Porsche -huoltoRenault -huolto,  Saab -huolto, Seat -huoltoSkoda -huolto, Smart -huolto, Subaru -huoltoSuzuki -huolto, Toyota -huolto, Volkswagen -huolto, Opel Huoltotai Volvo -huolto.

Tiesitkö muuten, että voit myös kilpailuttaa autohuoltomme Autojerry.fi -palvelussa? 

J.Rinta-Jouppi huoltaa kaikkia merkkejä