• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
AUTOJEN KESÄALE - Vaihtoautoihimme 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Ostoksille >>

Varaa laadukas Alfa Romeo -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Alfa Romeo -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme!

Alfa Romea -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Alfa Romeo -huolto Kuopio
020 7881 320
Alfa Romeo -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Alfa Romeo -huoltoon

Laadukasta Alfa Romeo huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Alfa Romeo -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Alfa Romeo -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa  huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Alfa Romeo Giulia, Alfa Romeo Giuletta, Alfa Romeo GT, tai Alfa Romeo Stelvio -mallinen Alfa Romeo -automalli!

Alfa Romeo -huolto J. Rinta-Jouppi