• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Dacia -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Dacia -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Huom! Emme ole virallinen Dacia-merkkihuolto.

Dacia -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Dacia -huolto Kuopio
020 7881 320
Dacia -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Dacia -huoltoon

Laadukasta Dacia huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Dacia-merkkihuolto.

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Dacia -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Dacia-autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Dacia Duster, Dacia Lodgy, tai jonkin muun mallinen Dacia -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Dacia-merkkihuolto.

Dacia huolto J. Rinta-Jouppi