• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Jeep -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Jeep -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Huom! Emme ole virallinen Jeep-merkkihuolto.

Jeep -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Jeep -huolto Kuopio
020 7881 320
Jeep -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Jeep -huoltoon

Laadukasta Jeep huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom! Emme ole virallinen Jeep-merkkihuolto.

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Jeep -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Jeep -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Jeep Compass, tai vaikka Jeep Grand Cherokee -mallinen Jeep-automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Jeep-merkkihuolto.

Jeep huolto J. Rinta-Jouppi