• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
AUTOJEN KESÄALE - Otamme myös kaikenlaiset ajoneuvot vaihdossa! Ostoksille >>

Varaa laadukas Land Rover -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Land Rover -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme!

Land Rover -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Land Rover -huolto Kuopio
020 7881 320
Land Rover -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Land Rover -huoltoon

Laadukasta Land Rover huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Land Rover -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Land Rover -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa  huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Land Rover Discovery, tai Land Rover Range Rover, Range Rover Evoque, Range Rover Sport tai Range Rover Velar -mallinen Land Rover -automalli!

Land Rover huolto J. Rinta-Jouppi