• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Renault -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Renault -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! HUOM! Emme ole Renaultin virallinen merkkihuolto. 

Renault -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Renault -huolto Kuopio
020 7881 320
Renault -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Renault -huoltoon

Laadukasta Renault huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Renaultin virallinen merkkihuolto

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Renault -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Renaultille. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Renault Captur, Renault Clio, Renault Kadjar, Renault Koleos, Renault Laguna, Renault Megane, Renault Talisman tai Renault Trafic -mallinen Renault -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Renault-merkkihuolto.

Renault huolto J. RInta-Jouppi