• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Seat -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Seat -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! HUOM! Emme ole Seatin virallinen merkkihuolto. 

Seat -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Seat -huolto Kuopio
020 7881 320
Seat -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Seat -huoltoon

Laadukasta Seat huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

HUOM. emme ole Seatin virallinen merkkihuolto

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Seat -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Seat-autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Seat Altea XL, Seat Ateca, Seat Exeo, Seat Exeo ST, Seat Ibiza, Seat Leon, Seat Leon ST, tai Seat Mii -mallinen Seat -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Seat-merkkihuolto.

Seat huolto J. Rinta-Jouppi