Prima-lisäturva

Nuku yösi paremmin käytettyjen ajoneuvojen Prima-lisäturvan ansiosta! Lisäturvan hankkijan ei tarvitse huolehtia omavastuusta, sillä korjaus menee vakuutuksen piikkiin.

Siinä on jiitä, että autoilu on huoletonta

Käytettyjen ajoneuvojemme Prima-lisäturva antaa apua ja turvaa yllättävissä tilanteissa. Sen ansiosta voit ajaa huoletta valintasi mukaan joko 12 kk / 20 000 km tai 24 kk / 40 000 km.

Prima-lisäturva kattaa suurimman osan moottoriin, vaihteistoon, jarruihin, ohjaukseen, varusteluun (vain tehdasasennettuun), turboon, voimansiirtoon, sähkötekniikkaan, polttoainejärjestelmiin, jäähdytysjärjestelmiin, jousitukseen ja ilmastointiin liittyvistä alkuperäisistä elektronisista ja mekaanisista osista. Lue lisää Prima-lisäturvan piirissä olevista vioista ja osista esitteestämme.

Maksimikorvaussumma vakuutuskauden aikana on 5 000 €.

  • 12 kuukauden Prima-lisäturvan hinta on 599 € (sis. alv 24 %), ja se voidaan myöntää yhdeksää vuotta nuoremmille autoille, joilla on ajettu alle 200 000 kilometriä ja joiden kuutiotilavuus on alle 3 200 cm³.
  • 24 kuukauden Prima-lisäturvan hinta on 899 € (sis. alv 24 %), ja se voidaan myöntää seitsemää vuotta nuoremmille autoille, joilla on ajettu alle 200 000 kilometriä ja joiden kuutiotilavuus on alle 3 200 cm³.
  • Prima-lisäturvan voit maksaa myös kuukausierissä (alkaen esim. 9 € / kk). Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Lisätietoja Prima-lisäturvasta saat lataamalla esitteemme alla olevista linkeistä, lukemalla aiheesta blogistamme ja totta kai tiedustelemalla lisää henkilökunnaltamme.

Lataa Prima-lisäturvaesite henkilöautoille.

Lataa Prima Caravan -lisäturvaesite matkailuajoneuvoille. 

Toimi näin äkillisen rikkoutumisen sattuessa

Kun tarvitset ajoneuvoosi korjausta, joka johtuu takuuseen sisältyvän osan rikkoutumisesta, soita alla olevaan numeroon tai esitä takuutodistus korjaamolla. Korjaamon edustaja soittaa asiakaspalvelunumeroon ja pyytää hyväksyntää korjaukselle.

Korvaushakemukset hyväksytään puhelimitse, jotta autosi olisi käyttökunnossa mahdollisimman nopeasti.

Prima-lisäturvan asiakaspalvelu: 010 616 8089 (arkisin kello 9.00–16.00)