• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
HUOM! Erään autoja kesän huippu 3,99% + kulut -rahoitustarjous! Tartu tarjoukseen >>

Myy autosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.

Ostotoiminnan yhteyshenkilöt:

Markus Dirksen

Markus Dirksen
Sisäänostaja FI | DE | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;rks;.di;kus;mar

040 711 3997

Marcus Liedes

Marcus Liedes
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ede;.li;cus;mar

040 711 9868

Matti Ropponen

Matti Ropponen
Sisäänostaja FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;pon;rop;ti.;mat

040 711 9867

Harri Ijäs

Harri Ijäs
Sisäänostaja FI | SE | EN
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ija;ri.;har

040 711 9866

Henry Juss

Henry Juss
Sisäänostaja FI | EN | EST
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;jus;ry.;hen

LOMALLA

Kabe Adria Bürstner Sun Living
Dennis Arnold

Dennis Arnold
Sisäänostaja FI | SE | EN
i;i.f;upp;ajo;int;d/r;nol;.ar;nis;den

040 711 9870

Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100

Juha Vilander

Juha Vilander
Sisäänostaja - Moottoripyörät
i;i.f;upp;ajo;int;r/r;nde;ila;a.v;juh

040 777 5219

Tero Lepistö

Tero Lepistö
Ulkomaan sisäänostaja FI | EN
.fi;ppi;jou;nta;/ri;sto;epi;o.l;ter

040 711 9871

Ville Korpela

Ville Korpela
Ostopäällikkö FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;le.;vil

0400 443 373

Auton myynti J. Rinta-Joupille | Ostamme autoja palveluna

Käytetyn auton myynti ilman päänvaivaa?

Kun toiveissasi on tehdä suoraviivaiset autokaupat ja muuttaa auto rahaksi - unohda auton myynti netissä ja myy vanha ajoneuvosi tai autosi vaivattomasti meille, J. Rinta-Joupille. Me ostamme autosi! Meillä auton myynti tapahtuu aina nopeasti, helposti ja turvallisesti. Samalla vältät haaskaamasta aikaasi asiakkaiden turhiin kyselyihin ja perättömiin tarjouksiin. Ostamme autoja myös jokaisessa liikkeessämme. Voit siis vierailla toimipisteissämme ympäri Suomea ja tarjota ajoneuvoasi yrityksemme automyyjille aukioloaikojemme puitteissa arkisin 10-18, sekä lauantaisin 10-15.


Millaisia ajoneuvoja ja autoja ostamme?

Me J. Rinta-Jouppi ostamme jatkuvasti kaikenlaisia uusia, vähän ajettuja ja hyväkuntoisia henkilöautojapakettiautojamatkailuautoja ja asuntovaunuja sekä moottoripyöriä käteisellä. Meitä kiinnostaa etenkin, jos meille lähetetyssä asiakkaan tarjouksessa myydään auto, joka on alle 180 tkm ajettu. 


Mihin auto myyntiin? Ja miksi valita auton myynti autoliikkeelle?

Voit nähdä vaivaa ja laittaa auton myyntiin itse esimerkiksi eri nettipalstoille. Auton myyminen autoliikkeelle, esimerkiksi meille J. Rinta-Joupille, on kuitenkin helpompaa. Meillä ostaminen tapahtuu vaivattomammin, kuin auton ostaminen yksityiseltä taholta! Ajatuksissasi on ehkä laittaa auto myyntiin nettiin, mutta harkitse vielä! Sillä oli sinulla tarve päästä eroon minkälaisesta tahansa ajoneuvosta, J. Rinta-Joupilla ostetaan henkilöautoja, moottoripyöriä, pakettiautoja, sekä retkeilyautoja – mikäli ajoneuvosi on hyvässä kunnossa. Ja mikä parasta, auton myynti meille on helppoa ja vaivatonta, joka kerta! Lisää auton myynnistä autoliikkeeseen voit lukea täältä.

Ota meihin yhteyttä yllä olevalla lomakkeella, anna omat tietosi, ajoneuvon tai auton perustiedot, sekä mittarilukema - saat auton hinta-arvion nopeasti. Tämän jälkeen sovitut kaupat suoritetaan loppuun lähimmässä toimipisteessä. Tarvittaessa lunastamme loppuvelan puolestasi rahoitusyhtiöön. Hoidamme puolestasi myös kaikki muutkin kauppaan liittyvät paperityöt, oli kyse sitten vakuutusten katkaisusta tai auton rekisteröinnistä. Voit muuttaa auton rahaksi ja saat rahat tilillesi nopeasti. Maksun ostamastamme autosta suoritamme heti. Rahat tulevat tilillesi aina käteismaksuna, jopa saman vuorokauden aikana!


Mitä autonostopalvelumme sisältävät?

Kun sinulla on tarve muuttaa auto rahaksi, tapahtuu se J. Rinta-Joupilla monella eri tapaa. Meillä onnistuu esimerkiksi auton myynti, tai auton vaihto rahaan - vaikka rahoitusta olisi vielä jäljellä. Rahaa nykyisestä autostasi voit ansaita myös vaihtamalla toiseen ajoneuvoon. Tiesitkö, että myös auton vaihto halvempaan, ja siten rahan ansainta, onnistuu meidän kauttamme? Esimerkiksi, jos sinulla on vielä tarve omalle omistusautolle, voit vaihdattaa nykyisen, käytetyn autosi varastossamme olevaan, mieluiseen ja nykyistä edullisempaan ajoneuvoon. Toisaalta, mikäli autonkäyttötarpeesi on muuttunut ajoneuvon osalta, vaihdamme myös matkailuauton henkilöautoon, tai toiseen, aiempaa halvempaan matkailuajoneuvoon. Molemmissa tapauksissa maksamme erotuksen tilillesi ja näin tienaat selvää rahaa. Tarvittaessa vaihdamme myös kaksi autoa yhteen. 

Jos sinulla on myytävänä hyväkuntoinen karavaani tai matkailuajoeneuvo, lue lisää ja myy matkailuautosi meille täältä. Lisäksi ostamme hyväkuntoisia moottoripyöriä.


Me ostamme autoja kaikkialta Suomesta!

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille yllä olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit soittaa ostotiimillemme, jotka palvelevat sinua puhelimitse arkisin, ma-pe, klo 10–18:00. Heidän yhteystietonsa löydät tämän sivun yläosasta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin tai ottaa yhteyttä chatissa!

Ostamme autoja ympäri Suomen!

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan autosi. Tarjoa ja myy autosi meille. Ostamme autoja esimerkiksi seuraavilla alueille: EspooHelsinki, Hyvinkää, Joensuu, JärvenpääKajaaniKokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Oulu,  Pori, Porvoo, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Tervajoki, Turku, Vaasa ja Vantaa. Auton myyminen meille onnistuu kuitenkin myös näiden alueiden ulkopuolelta. 


Ostamme kaikenlaisia autoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja varastoomme. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi mitä merkkiä mikä tahansa.


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!