• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Hanki auto yksityisleasing-sopimuksella: kiinteä kuukausierä ja 0€ käsiraha! - Katso leasing-autot
Uudet autot: Ford Ranger
Uudet autot: Ford Ranger
Uudet Ford Ranger -autot J. Rinta-Joupilta!

Uudet Ford Ranger -autot J. Rinta-Joupilta!

Uusi Ford Ranger on lava-auto, jota pidetään Fordin toiseksi suosituimpana hyötyajoneuvona heti Ford Transitin jälkeen. Uusi Ford Ranger on entistä paremmin varusteltu ja tyylikkäämpi lava--auto. Suorituskykyinen ja taloudellinen hyötyajoneuvo! Rangerista valmistetaan myös suurinopeuksisesta maastoajosta selvitymään suunniteltu Ranger Raptor, joka tarjoaa ennennäkemätöntä suorituskykyä ja ajettavuuutta. Kun vaativaan maastoajoon soveltuva suorituskyky yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja erinomaiseen mukavuuteen, tuloksena on mahtava kokonaisuus.

Uusi Ford Ranger avolava-auto valittiin “International Pick-Up Award winner for 2020” eli Kansainvälinen Pick-up 2020 -kilpailun voittajaksi. Ford Ranger sai tunnustusta useista eri ominaisuuksistaan, kuten voimansiirrosta, kuormatilasta ja turvallisuudesta sekä kuljettajan ja matkustajien ajo- ja matkustusmukavuudesta. Ford Rangerin selvä voitto selittää myös sen, miksi se on Euroopan myydyin pick-up.

Osta oma, heti saatavilla oleva uusi Ford Ranger autosi J. Rinta-Joupilta! Saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, sekä J. autovakuutus, eli kasko.

Täältä löydät kaikki uudet Ford autot.

Meiltä myös laadukas Ford merkkihuolto!

Katso kaikki valtakunnalliset Ford -kampanjat ja tarjoukset.

J. Rinta-Joupin Ford-myynti ja huolto sijaitsevat Seinäjoella, Helsingissä, sekä Kuopiossa.

Ajoneuvotyyppi

Näytä

Korimalli

Käyttövoima

Vaihteisto

Energialuokka

Vetotapa

ALV-vähennyskelpoinen

Väri