• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Saimme rajoitetun lisäerän Bürstner J.Edition-matkailuautoja - Varaa esittelyaika!

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

J. Rinta-Jouppi Oy tuntee suomalaisen autoalan jo neljännessä polvessa. Olemme yksi Suomen suurimmista vaihtoautojen ja matkailuajoneuvojen kauppiaista. Autokauppa, jossa on jiitä. Meillä on 14 toimipistettä eri puolilla maata ja työllistämme yli 200 myynnin ja huollon ammattilaista.

Asiakkaillemme olemme jatkuvuutta, joustavuutta ja tehokkuutta arvostava kumppani, joka pyrkii aina löytämään ja räätälöimään asiakasta parhaiten palvelevan ratkaisun.

Uusille työntekijöillemme tarjoamme perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen henkilökuntaedut, motivoivan ja kilpailukykyisen palkan sekä vauhdikkaan ja antoisan työympäristön.

Katso avoimet työpaikkamme

Haemme vaihtoautopäällikköä Ala-Tikkurilan toimipisteeseemme

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vaihtoautokaupan rautaista ammattilaista, joka ammattitaidollaan ja esimerkillään tulee olemaan iso osa tulevaisuuttamme. Jos sinulla on jo tuloksekasta kokemusta vaihtoautokaupasta, olet hakemamme tyyppi.

Jätä hakemus viimeistään 10.10.2020

KATSO TARKEMMAT TIEDOT JA HAE TÄTÄ PAIKKAA

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista tarvittaessa töihin kutsuttavaa autosihteeriä riveihimme Ala-Tikkurilan toimipisteeseen

hoitamaan autokaupan sopimusasiakirjojen laatimisen ja muita liiketoimintaa tukevia toimistotehtäviä. Menestyminen tehtävässä edellyttää hyvien asiakaspalvelutaitojen lisäksi sopeutumista kiireiseen työtahtiin, huolellisuutta ja tarkkuutta.

jätä hakemus viimeistään 30.09

KATSO TARKEMMAT TIEDOT JA HAE TÄTÄ PAIKKAA