• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Avoimet työpaikat

Onko sinusta pisteeksi jiin päälle?

Tule meille töihin!

J. Rinta-Jouppi Oy tuntee suomalaisen autoalan jo neljännessä polvessa. Olemme yksi Suomen suurimmista vaihtoautojen ja matkailuajoneuvojen kauppiaista. Autokauppa, jossa on jiitä. Meillä on 18 toimipistettä eri puolilla maata, neljällätoista paikkakunnalla ja työllistämme yli 250 myynnin ja huollon ammattilaista.

Asiakkaillemme olemme jatkuvuutta, joustavuutta ja tehokkuutta arvostava kumppani, joka pyrkii aina löytämään ja räätälöimään asiakasta parhaiten palvelevan ratkaisun.

Uusille työntekijöillemme tarjoamme perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen henkilökuntaedut, motivoivan ja kilpailukykyisen palkan sekä vauhdikkaan ja antoisan työympäristön.

KATSO AVOIMET TYÖPAIKKAMME

Matkailuajoneuvomyyjiä Vantaalle

KATSO TARKEMMAT TIEDOT JA HAE TÄTÄ PAIKKAA

SINUSTAKO OSAKSI JII-TIIMIÄ? - Jätä avoin hakemus!

Haluatko osaksi J. Rinta-Joupin menestystarinaa? Toimintamme kasvaa vauhdilla ja olemme aina kiinnostuneet uusista kyvyistä ja tuoreista ajatuksista. Oletko esimerkiksi myyntialan kova ammattilainen? Ehkä meillä on juuri sinulle tarvetta.

Jos avoimista työpaikoista ei tällä kertaa löytynyt sinulle sopivaa työpaikkaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen jo tänään!

Työpaikka, jossa on jiitä.

Katso mitä mieltä henkilökuntamme on meistä työnantajana.

Hae avoimia työpaikkoja