Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

J. Rinta-Jouppi Oy tuntee suomalaisen autoalan jo neljännessä polvessa. Olemme yksi Suomen suurimmista vaihtoautojen ja matkailuajoneuvojen kauppiaista. Meillä on 14 toimipistettä eri puolilla maata ja työllistämme yli 200 myynnin ja huollon ammattilaista.

Asiakkaillemme olemme jatkuvuutta, joustavuutta ja tehokkuutta arvostava kumppani, joka pyrkii aina löytämään ja räätälöimään asiakasta parhaiten palvelevan ratkaisun.

Uusille työntekijöillemme tarjoamme perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen henkilökuntaedut, motivoivan ja kilpailukykyisen palkan sekä vauhdikkaan ja antoisan työympäristön.

Katso avoimet työpaikkamme

Haemme myyntiassistenttia Seinäjoen Rinta-Jouppi Machinen toimipisteeseemme

Haemme vanhempainvapaan sijaiseksi myyntiassistenttia Rinta-Jouppi Machinen toimipisteeseen Seinäjoelle. Myyntiassistenttina tehtäviisi kuuluu myyntiä avustavat työtehtävät (erityisesti rahoituksen järjestäminen asiakkaillemme), yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa, asiakirjahallintaa, kirjanpidon avustavat tehtävät jne.

Jätä hakemus viimeistään 25.4. mennessä

KATSO TARKEMMAT TIEDOT JA HAE TÄTÄ PAIKKAA

Haemme Ford-hyötyajoneuvo/yritysmyyjää Helsingin (Tikkurila) toimipisteeseemme

Etsimme Helsingin liikkeeseemme toistaiseksi voimassa olevaan vastuulliseen työsuhteeseen hyötyajoneuvo- ja/tai yritysmyynnin nykyistä tai tulevaa ammattilaista. Fordin tuotanto kehittyy huimaa vauhtia kohti yhä nykyaikaisempia, sähköistyviä ajoneuvoja. Pääsetkin etulinjassa tutustumaan tulevaisuuden hyötyajoneuvoihin ja viimeisimpiin myyntityökaluihin, joita maailmalla käytetään.

Jätä hakemus viimeistään 30.4. mennessä

KATSO TARKEMMAT TIEDOT JA HAE TÄTÄ PAIKKAA

Haemme Ford-myyjää Helsingin (Tikkurila) toimipisteeseemme

Etsimme Tikkurilan liikkeeseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ford-myyjää. Olet hakemamme tyyppi, jos sinulla on jo kokemusta auto- tai muusta myynnistä. Pitää kuitenkin muistaa, että kokemattomuuskaan ei ole este työssä menestykselle, sillä halu ja asenne ratkaisevat tässäkin. Kiinnostusta autoja ja alaa kohtaan kuitenkin edellytämme, jotta sinusta kasvaa uusi Ford-myynnin tähti.

Jätä hakemus viimeistään 30.4. mennessä

KATSO TARKEMMAT TIEDOT JA HAE TÄTÄ PAIKKAA

Haemme vaihtoautopäällikköä Tikkurilan toimipisteeseemme

Etsimme Kehä 3:n juuressa sijaitsevaan Tikkurilan liikkeeseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vaihtoautokaupan rautaista ammattilaista, joka ammattitaidollaan ja esimerkillään tulee olemaan iso osa tulevaisuuttamme. Jos sinulla on jo tuloksekasta kokemusta vaihtoautokaupasta, olet hakemamme tyyppi.

Jätä hakemus viimeistään 30.4. mennessä

KATSO TARKEMMAT TIEDOT JA HAE TÄTÄ PAIKKAA

Haemme autopeltiseppää Kuopion toimipisteeseemme

Etsimme asiakaspalveluhenkistä kaveria, joka on luontaisesti innostunut autojen korjaamisesta. Tehtävässä menestyy hyvällä motivaatiolla ja toimeliaalla työotteella varustettu henkilö. Emme edellytä tehtävään aiempaa kokemusta alalta – asenne ja innostuneisuus ratkaisee!

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy!

KATSO TARKEMMAT TIEDOT JA HAE TÄTÄ PAIKKAA

Haemme automekaanikkoa Kuopion toimipisteeseemme

Etsimme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kaveria, jolla on homma hallussa ja jo aiempaa kokemusta alalta. Tehtävässä menestyy hyvällä motivaatiolla ja toimeliaalla työotteella varustettu henkilö, joka on luontaisesti innostunut autojen huoltamisesta.

Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy!

KATSO TARKEMMAT TIEDOT JA HAE TÄTÄ PAIKKAA