• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Automyyjä Helsinkiin

Automyyjä Helsinkiin

Haemme J.Rinta-Joupin Helsingin Ala-Tikkurilan toimipisteelle energistä ja oma-aloitteista

AUTOMYYJÄÄ

vaihtoautojen myyntiin. Pääset hyödyntämään koko maan suurimpiin kuuluvaa vaihtoautovarastoamme ristiinmyyntiin, käyttäen työkalunasi digitaalisia nykyaikaisia myyntikanavia.

Olethan ulospäinsuuntautunut ja reipas tiimipelaajaa, jolta kaupankäynti tulee selkärangasta? Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen autokaupasta, matkailuajoneuvojen ja moottoripyörien parista, mutta kokemus myös muista myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä auttaa menestymään tässä työssä. Autoalan tuntemus nopeuttaa työhön perehtymistä, mutta tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta. Lisäksi arvostamme sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

J.Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työpaikan Espoon liikkeen myyntitehtävissä, kilpailukykyisen pohjapalkan, palkitsevan myyntiprovisio- ja bonusjärjestelmän sekä motivoivat henkilöstöedut. Pääset työskentelemään kasvavassa, nykyaikaisessa ja nuorekkaassa työympäristössä, jossa käytössäsi on alan parhaat resurssit ja työkalut. Työhösi tukea tuo tiivis työyhteisö ja huippu työkaverit!

Lisätietoja tehtävästä arkisin ma-pe 10–18 Ala-Tikkurilan myyntipäällikkö Antti Peltonen, hänet tavoitat numerosta 0503693962.

Mikäli olet valmis tarttumaan jokapäiväisiin haasteisiin ja sinulta löytyy sopivasti menestyksennälkää, jätä hakemuksesi antti.peltonen@rintajouppi.fi.

Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.