• Otamme autosi vaihdossa
 • Kotimainen perheyritys
 • Yli 3000 auton valikoima
 • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
AUTOJEN KESÄALE - Vaihtoautoihimme 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Ostoksille >>

Automyyjä Keminmaalle

Automyyjä Keminmaalle

Sinustako autokaupan uusi ammattilainen?

Hyviä kesäisiä uutisia autoalan osaajille ja alan vaihtajille! Nyt haemme Keminmaan autoliikkeeseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tehokasta, aktiivista ja kaupannälkäistä automyyjää, joka syttyy tuloksista ja nauttii asiakaspalvelutyöstä täysillä – eli ei haittaa, vaikka et automyynnin parissa tällä hetkellä edes työskentele!

Erittäin hienoa on, jos olet kiinnostunut ja tykkäät autoista, sillä silloin tuotekin on sinulle omiaan. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että olet luonteeltasi ratkaisunhakuinen ongelmanratkaisija, joka ei pelkää haasteita ja uusiin asioihin tarttumista. Tärkeää on, että opit reippaalla tahdilla.

Voi olla, että saatat juuri tällä hetkellä tätä lukiessasi miettiä, että ”Onko juuri minusta autokaupan alalle, kun en edes tiedä autoista juuri mitään”. Vastaus on, että kyllä voi! Sillä, jos olet halukas oppimaan uutta, tulet toimeen digitaalisessa maailmassa ja sinulla aito halu tehdä kauppaa, niin voi valtava! Sinussahan on jo kovasti ominaisuuksia, joita juuri me haemme.

Olemme 70 vuotta menestyksekästä autokauppaa tehnyt kotimainen perheyritys, jolla voisi sanovan olevan melkoisen hyvä näkemys siitä, miten ne Fordit vaihtavat omistajaa, mitkä hintaluokat vetoavat kansan syvimpiin riveihin ja kuinka Kia-mies tehdään tyytyväiseksi. Ja parastahan tässä on, että olemme halukkaita opettamaan tämän kaiken tarvittaessa myös sinulle. Kyllä, kuulit aivan oikein. Olitpa sitten miltä alalta tahansa, omasitpa minkä tahansa koulutuksen, niin sinussa voi olla piilevää autokaupan tarvitsemaa potentiaalia!

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta alalta, vaan me koulutamme sinut tehtäviisi. Kokemus myynnistä toki katsotaan eduksi. Toivomme, että olet kuitenkin vakiovarusteltu ystävyydellä, reippaudella ja asiakaspalveluasenteella.

Tämä on tiimityötä, joten toivomme, että olet tiimipeluri. Työn paine on välillä kova, joten paineensietokykykin on oikein toivottava ominaisuus aivan kuten sekin, että osaat toimia erilaisten asiakkaiden kanssa ja etsiä heille sen sopivimman ratkaisun. Se on tapamme toimia, koska olemme autokauppa, jossa on jiitä.

Autokauppa ei ole enää todellakaan entisensä!

Tämän päivän autokauppa on tullut kauas vanhan ajan kulmahousuista, renkaan potkinnasta ja nahkaliiveistä. Toki saa niitäkin myyjä käyttää, jos olo tuntuu mukavalta, kauppa käy ja autot liikkuu. Mutta tänä päivänä hommasta on tullut digitaalisempaa ja tehokkaampaa kuin koskaan. Nyt yli 90% asiakkaista aloittaa autokaupan harkinnan verkossa ja yhä kasvava määrä haluaa jatkaa sitä verkossa, vieden kaupan loppuun asti edes käymättä liikkeessä.

Muuttuva maailma ja digitaalisten vehkeiden tarjoamat mahdollisuudet ovat meidän näkemyksemme mukaan pelkästään positiivinen asia. Toivomme, että sinäkin koet samoin. Jos näin on ja kaikki kertomamme tuntuu järkeenkäyvältä – niin hae meille töihin jo tänään!

Mitä odotamme sinulta?

 • Täysi-ikäisyyttä, ajokorttia ja ajokokemusta
 • Myyjähenkistä asennetta ja halua tehdä kauppaa
 • Aiempaa kokemusta myynnin tai autokaupan puolelta
 • Kykyä ja uskallusta kohdata erilaisia ihmisiä
 • Iloista ja palveluhenkistä asennetta höystettynä sanavalmiudella
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja
 • Aktiivisuutta ja halua kehittyä ja luoda uraa autokaupan saralla
 • Juuri sopivaa määrää jiitä.

Mitä saat meiltä?

 • Paikan yhdestä maan suurimmasta autoliikeketjusta ja sen tuen
 • Hyvän ja rennon työyhteisön, joka tekee hommia tiukasti, mutta hymyissä suin yhdessä ja hyvässä hengessä
 • Mahdollisuuden edetä urallasi pitkällekin
 • Vakavaraisen talon edut
 • Asiaankuuluvan korvauksen

Työaika on arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Luvassa on satunnaisesti myös muita vuoroja.

Tule mukaan remmiin!
Lisätietoja antaa ilomielin kehityspäällikkö Toni Kekola. Hänet tavoitat puhelimitse arkisin numerosta 050 913 4965.

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen välittömästi osoitteeseen toni.kekola@rintajouppi.fi tai täyttää hakemuksen alla.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  
Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1991 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin.  J. Rinta-Joupilla on yhteensä 17. toimipistettä kolmellatoista eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Se työllistää yli 250 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 19 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.