• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
AUTOJEN KESÄALE - Otamme myös kaikenlaiset ajoneuvot vaihdossa! Ostoksille >>

Digimyyjä Raisioon

Digimyyjä Raisioon

Digitalisaatio valtaa myös autokaupan alaa - olisiko sinusta digitaalinen ammattilainen Raisioon?

Etsimme DIGIMYYJÄÄ vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Raision toimipisteeseemme. Voi toki olla, että saatat juuri tällä hetkellä tätä lukiessasi miettiä, että ”onko juuri minusta autokaupan alalle, kun en edes tiedä autoista juuri mitään”. Vastaus on, että kyllä voi! Sillä, jos olet halukas oppimaan uutta, tulet toimeen digitaalisessa maailmassa ja sinulla aito halu tehdä kauppaa, niin voi valtava! Sinussahan on jo kovasti ominaisuuksia, joita juuri me haemme.

Olemme 70 vuotta menestyksekästä autokauppaa tehnyt kotimainen perheyritys, jolla voisi sanovan olevan melkoisen hyvä näkemys siitä, miten ne Bemarit vaihtavat omistajaa, mitkä hintaluokat vetoavat kansan syvimpiin riveihin ja kuinka Volvo-mies tehdään tyytyväiseksi. Ja parastahan tässä on, että olemme halukkaita opettamaan tämän kaiken tarvittaessa myös sinulle. Kyllä, kuulit aivan oikein. Olitpa sitten miltä alalta tahansa, omasitpa minkä tahansa koulutuksen, niin sinussa voi olla piilevää autokaupan tarvitsemaa potentiaalia!

Autokauppa ei ole enää todellakaan entisensä - se on siirtynyt nettiin!

Tämän päivän autokauppa on tullut kauas vanhan ajan kulmahousuista, renkaan potkinnasta ja nahkaliiveistä. Toki saa niitäkin myyjä käyttää, jos olo tuntuu mukavalta, kauppa käy ja autot liikkuu. Mutta, tänä päivänä hommasta on tullut digitaalisempaa ja tehokkaampaa kuin koskaan. Nyt yli 90 % asiakkaista aloittaa autokaupan harkinnan verkossa ja yhä kasvava määrä haluaa jatkaa sitä verkossa, vieden kaupan loppuun asti edes käymättä liikkeessä.

Muuttuva maailma ja digitaalisten vehkeiden tarjoamat mahdollisuudet ovat meidän näkemyksemme mukaan pelkästään positiivinen asia. Toivomme, että sinä koet samoin. Jos näin on, ja kaikki kertomamme tuntuu järkeenkäyvältä – niin hae meille töihin jo tänään!

Millaisia työntekijöitä haemme juuri nyt? 

Kuten todettu, nyt etsimme avuksemme Raision autoliikkeeseemme autokaupan digimyyjää. Digimyyjän tehtävä on myydä ajoneuvoja, sekä palvella asiakkaita digitaalisissa myyntikanavissa - joista varsinkin chat -kanava on kasvanut erittäin merkittävään asemaan. Myös puhelin on digimyyjän tärkeä työkalu, koska työtehtävä vaatii myös puhelimitse kontaktointia asiakkaiden suuntaan. 

Edellytämme sinulta:

– Digitaalisten järjestelmien hyvää tuntemusta
– Organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta
– Selkeää suullista ilmaisua sekä erinomaista kirjoitustaitoa
– Reipasta ja myyntihenkistä asennetta

Tarjoamme:

– Monipuolisen työnkuvan ja vaihtelevat työtehtävät
– Osaamisesi mukaisen palkan
– Ammattitaitoisen tiimin tuen
– Vakituisen työsuhteen

Kiinnostuitko? - Jätä hakemus jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Kuinka haen?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi HETI alla olevalla kaavakkeella, tai mailitse osoitteeseen: marko.hiltunen@rintajouppi.fi

Lisätietoja työpaikasta antaa ilomielin Raision J. Rinta-Joupin paikallisjohtaja Marko Hiltunen. Hänet tavoitat puhelimitse arkisin klo 10-18 numerosta: 040 566 8129


Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1991 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin.  J. Rinta-Joupilla on yhteensä 17. toimipistettä kolmellatoista eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Se työllistää yli 250 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 19 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.