• Otamme autosi vaihdossa
 • Kotimainen perheyritys
 • Yli 3000 auton valikoima
 • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
TEE EDULLISET KAUPAT ETÄNÄ - ILMAINEN KOTIINTOIMITUS JA 14 VRK PALAUTUSOIKEUS - Osta omasi

Kesämyyjä matkailuajoneuvomyymälään Vantaalle

Kesämyyjä matkailuajoneuvomyymälään Vantaalle

Sinustako matkailuajoneuvokaupan uusi ammattilainen?

Hyviä uutisia! Nyt nimittäin olisi kesän ajaksi työtä tarjolla Caravan-myynnin parissa. Voi toki olla, että saatat juuri tällä hetkellä tätä lukiessasi miettiä, että ”onko juuri minusta matkailuajoneuvojen alalle, kun en edes tiedä autoista juuri mitään”. Vastaus on, että kyllä voi! Sillä, jos olet halukas oppimaan uutta, tulet toimeen digitaalisessa maailmassa ja sinulla aito halu tehdä kauppaa, niin voi valtava! Sinussahan on jo kovasti ominaisuuksia, joita juuri me haemme.

Olemme 70 vuotta menestyksekästä autokauppaa ja matkailuajoneuvokauppaa tehnyt kotimainen perheyritys, jolla voisi sanovan olevan melkoisen hyvä näkemys siitä, miten ne matkailuvaunut vaihtavat omistajaa, mitkä hintaluokat vetoavat kansan syvimpiin riveihin ja kuinka vannoutunut karavaanari tehdään tyytyväiseksi. Ja parastahan tässä on, että olemme halukkaita opettamaan tämän kaiken tarvittaessa myös sinulle. Kyllä, kuulit aivan oikein. Olitpa sitten miltä alalta tahansa, omasitpa minkä tahansa koulutuksen, niin sinussa voi olla piilevää matkailuautokaupan tarvitsemaa potentiaalia!

Autokauppa ja Caravan-bisnes eivät ole enää todellakaan entisensä!

Tämän päivän autokauppa on tullut kauas vanhan ajan kulmahousuista, renkaan potkinnasta ja nahkaliiveistä. Toki saa niitäkin myyjä käyttää, jos olo tuntuu mukavalta, kauppa käy ja autot liikkuu. Mutta, tänä päivänä hommasta on tullut digitaalisempaa ja tehokkaampaa kuin koskaan. Nyt yli 90% asiakkaista aloittaa autokaupan harkinnan verkossa ja yhä kasvava määrä haluaa jatkaa sitä verkossa, vieden kaupan loppuun asti edes käymättä liikkeessä.

Muuttuva maailma ja digitaalisten vehkeiden tarjoamat mahdollisuudet ovat meidän näkemyksemme mukaan pelkästään positiivinen asia. Mutta tämä ei ole ainoa asia joka on muuttunut. Tiesitkö, että matkailuautokaupassa on nyt kova vaihde päällä? Tuotteet suorastaan revitään käsistä vallitsevan virustilanteen vuoksi, sillä moni suomalainen halajaa matkalle ja matkailuauto on siihen kotimaassa mitä mainoin väline! Eli siis vientiä tällä tuotteella todellakin on ja suosio senkun kasvaa! 

Mikäli yllä kertomamme tuntuu järkeenkäyvältä – niin hae meille töihin jo tänään!

Millaista työntekijää haemme juuri nyt? 

Nyt etsimme avuksemme Vantaan Caravan-liikkeeseemme matkailuajoneuvojen määräaikaisia apulaisia kesä-elokuuksi. Jos pystyt samaistumaan edellä mainittuihin asioihin, sekä olet reipas ja aikaansaavaa henkilö, joka ei pelkää tarttua toimeen eikä jää liiaksi ihmettelemään, saatat todellakin olla juuri oikea tyyppi meille. Kokemusta matkailuautokaupasta sinulla tosiaan ei tarvitse välttämättä olla, sillä mielenkiinto alaa kohtaan ja halua oppia riittävät. Tiedä vaikka tuleva kesäsi meillä olisi ponnahduslauta elämäsi mittaiselle urallesi. Se ei kuitenkaan selviä kuin hakemalla töihin autokauppaan, jossa on jiitä.

Työhösi kuuluu kaikki myyntiä avustavat tehtävät. Ja lupaamme, ettei hommat muuten käy tylsäksi!

Mitä odotamme sinulta?

 • 18 vuoden ikää ja sitä, että sinulla on ajokortti ja ajokokemusta
 • Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan vahvaksi eduksi
 • Puhelimen, tietokoneen ja erilaisten ohjelmistojen nopeaa sisäistämistä ja hyvää hallintaa
 • Hyvää fyysistä kuntoa 
 • Iloista ja palveluhenkistä asennetta
 • Juuri sopivan määrää jiitä.

Mitä saat meiltä?

 • Rutkasti kokemusta niin erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta kuin vaihtelevista työtehtävistä
 • Caravan-tuntemus katsotaan eduksi, muttei estä hakemasta!
 • Paikan yhdestä maan suurimmasta autoliikeketjusta
 • Mukavan, tehokkaan ja rennon työporukan tuen
 • Asiallisen palkan ja rehellistä, kunnon työtä kesäksi

Työ sijoittuu kesä-elokuuhun. Työaika on arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15.

Kuinka haen?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevalla kaavakkeella, tai mailitse osoitteeseen: mika.ojala@rintajouppi.fi

Lisätietoja työpaikasta antaa ilomielin Vantaan J. Rinta-Joupin myyntipäällikkö Mika Ojala. Hänet tavoitat puhelimitse 040 773 6729.

 

 
Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1991 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin.  J. Rinta-Joupilla on yhteensä 17. toimipistettä kolmellatoista eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Se työllistää yli 250 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 19 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.