• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Erikoiserä uutta vastaavia Volkswagen e-Golf -täyssähköautoja nyt huippuedullisesti alk. 26 780 €! - Osta nyt!

Koneasentaja Seinäjoelle

Koneasentaja Seinäjoelle

KIIREHDI - TÄMÄ PAIKKA TÄYTETÄÄN MAHDOLLISIMMAN PIAN!

 
Sinustako mies koneiden sekaan?
 
Tule mukaan maansiirtokonekaupan ihmeelliseen maailmaan! Konekauppatoimintamme laajentuessa haemme nyt Rinta-Jouppi Machinen toimipisteeseen Seinäjoelle korjaamoon ammattitaitoista maansiirtokoneisiin keskittynyttä koneasentajaa.
 
Edellytämme sinulta ammattitaitoa ja aiempaa kokemusta eri valmistajien maansiirtokoneiden huollosta ja korjauksesta. Eduksi katsotaan hydrauliikan osaaminen ja yleinen, vankka kokemus maansiirtokoneista.
 
Työn vastapainoksi tarjoamme perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen edut, kilpailukykyisen palkan, sekä tietysti mielenkiintoisen ja antoisan työympäristön! 
 
Rinta-Jouppi Machine myy huollettuja maansiirtokoneita asiakkaan toivomilla varusteilla. Varastossamme on koko ajan satakunta laadukasta maansiirtokonetta dumppereista 50 tonnin kaivinkoneisiin. Pääasiallinen markkinamme on Suomessa, mutta myymme koneita myös vientiin. Olemme osa J. Rinta-Jouppi Oy:tä, joka on yksi Suomen suurimmista ja nopeimmin kasvavista yksityisistä autokauppaketjuista. 

Mitä sinä saat?

  • Mahdollisuuden työskennellä osana tunnettua ja kehittyvää autokauppaketjua, sekä sen erikoisosastoa jossa on aito tekemisen meininki.
  • Monipuolisen työnkuvan ja mahtavat työkaverit.

Tule mukaan rentoon ja ammattitaitoiseen työporukkaamme!

Mikäli koet olevasi oikea henkilö hakemaamme tehtävään, toimita vapaamuotoinen hakemuksesi välittömästi osoitteeseen: seppo@rintajouppimachine.com. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia välittömästi. 

Kysymyksiä?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa ilomielin myyntipäällikkö Seppo Salomäki. Sepon tavoitat arkisin 9-17 sähköpostitse seppo@rintajouppimachine.com tai puhelimitse 050 406 5874.

 


Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1991 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin.  J. Rinta-Joupilla on yhteensä 17. toimipistettä kolmellatoista eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Se työllistää yli 250 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 19 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.