• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Matkailuajoneuvomyyjiä Vantaalle

Matkailuajoneuvomyyjiä Vantaalle

Haemme J.Rinta-Joupin Vantaan Caravan toimipisteelle energisiä ja oma-aloitteisia

AUTOMYYJIÄ

uusien ja käytettyjen Caravan-tuotteiden myyntiin. Pääset hyödyntämään koko maan suurimpiin kuuluvaa vaihtoautovarastoamme ristiinmyyntiin, käyttäen ensisijaisena työkaluna digitaalisia nykyaikaisia myyntikanavia.

Olethan ulospäinsuuntautunut ja reipas tiimipelaajaa, jolta kaupankäynti tulee selkärangasta? Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen autokaupasta, matkailuajoneuvojen ja moottoripyörien parista, mutta kokemus myös muista myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä auttaa menestymään tässä työssä. Autoalan tuntemus nopeuttaa työhön perehtymistä, mutta tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta. Lisäksi arvostamme sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

J.Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työpaikan Caravan-liikkeen myyntitehtävissä, kilpailukykyisen pohjapalkan, palkitsevan myyntiprovisio- ja bonusjärjestelmän sekä motivoivat henkilöstöedut. Pääset työskentelemään kasvavassa, nykyaikaisessa ja nuorekkaassa työympäristössä, jossa käytössäsi on alan parhaat resurssit ja työkalut. Työhösi tukea tuo tiivis työyhteisö ja huippu työkaverit!

Mikäli olet valmis tarttumaan jokapäiväisiin haasteisiin ja sinulta löytyy sopivasti menestyksennälkää, jätä hakemuksesi HR-Päällikkö Marjo Mäkelälle sähköpostiin marjo.makela@rintajouppi.fi Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin ma-pe 10–18 antaa Vantaa Caravan myyntipäällikkö Aleksi Mehtälä, hänet tavoitat numerosta 040 486 3539

 
Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1991 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin. J. Rinta-Joupilla on yhteensä 19. toimipistettä kuudellatoista eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Se työllistää yli 300 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 20 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.