• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Automyyjä Espooseen

Automyyjä Espooseen

Haemme J.Rinta-Joupin Espoon toimipisteelle energistä ja oma-aloitteista

AUTOMYYJÄÄ

vaihtoautojen myyntiin. Pääset hyödyntämään koko maan suurimpiin kuuluvaa vaihtoautovarastoamme ristiinmyyntiin, käyttäen työkalunasi digitaalisia nykyaikaisia myyntikanavia.

Olethan ulospäinsuuntautunut ja reipas tiimipelaajaa, jolta kaupankäynti tulee selkärangasta? Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen autokaupasta, matkailuajoneuvojen ja moottoripyörien parista, mutta kokemus myös muista myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä auttaa menestymään tässä työssä. Autoalan tuntemus nopeuttaa työhön perehtymistä, mutta tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta. Lisäksi arvostamme sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

J.Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työpaikan Espoon liikkeen myyntitehtävissä, kilpailukykyisen pohjapalkan, palkitsevan myyntiprovisio- ja bonusjärjestelmän sekä motivoivat henkilöstöedut. Pääset työskentelemään kasvavassa, nykyaikaisessa ja nuorekkaassa työympäristössä, jossa käytössäsi on alan parhaat resurssit ja työkalut. Työhösi tukea tuo tiivis työyhteisö ja huippu työkaverit!

Mikäli olet valmis tarttumaan jokapäiväisiin haasteisiin ja sinulta löytyy sopivasti menestyksennälkää, jätä hakemuksesi HR-Päällikkö Marjo Mäkelälle sähköpostiin marjo.makela@rintajouppi.fi Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin ma-pe 10–18 antaa Espoon myyntipäällikkö Peter Tallgren, hänet tavoitat numerosta 045 206 6000.