• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
TEE EDULLISET KAUPAT ETÄNÄ - ILMAINEN KOTIINTOIMITUS JA 14 VRK PALAUTUSOIKEUS - Osta omasi

Viestintäasiantuntija Seinäjoelle tai Tampereelle

Viestintäasiantuntija Seinäjoelle tai Tampereelle

Haemme autoliikeketjullemme kokenutta viestintäasiantuntijaa. Viestinnän, sekä kommunikaation osaavana ja kokeneena asiantuntijana tehtäväsi on rakentaa ja kehittää J. Rinta-Joupin markkinointiviestintää, joka edistää yrityksemme liiketoiminnallisia tavoitteita. Me uskomme viestinnän olevan vahva markkinoinnin osa-alue ja tekijä, joka vahvistaa entisestään tulevaisuuden onnistumisiamme.

Viestintäasiantuntijana vastuullasi on J. Rinta-Joupin viestintä. Pääset rakentamaan, kehittämään ja toteuttamaan yrityksemme sisäistä ja ulkoista viestintää yhdessä markkinointipäällikön ja johtomme kanssa. Varmistat omalta osaltasi tasaisen ja tehokkaan viestinnän tekemisen yrityksessämme ja markkinointiviestinnän tavoitteiden etenemisen suunnitellusti ja aikataulussa. Työroolissasi pääset hyvin lähelle liiketoimintamme avainhenkilöitä, päätäntäelimiä ja keskeisiä toimintoja.

Tulevia vastuualueitasi tarkemmin:

  • Yrityksemme ulkoisen ja sisäisen viestinnän ohjaaminen ja kehittäminen, mikä sisältää raportointivastuun.
  • Yrityksen ulkoiset viestintäkananavat, niiden julkaisut ja vaikuttavuuden seuranta.
  • Omalta osaltasi yrityksemme brändi, jossa tärkeänä elementtinä on J. Rinta-Jouppiin vahvasti kytkeytyvät maine, asema ja alan tietotaito.
  • Tuoda johtoon laaja ymmärrys siitä, mihin viestinnän mahdollisuudet ovat kehittymässä.
  • Omalta osaltasi yhteistyösuhteet keskeisiin sidosryhmiin.

Monipuolisessa työnkuvassa keskeisiä konkreettisia asioita ovat muun muassa tiedotuskalenterin ja tiedotteiden laatiminen, sisältötuotanto, sekä omien asiantuntijoidemme tukeminen viestinnässä ja sen vaikuttavuuden ymmärtämisessä. Saat tehtäväksesi omia kokonaisia markkinointiviestinnän osa-alueita ja lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niihin viestinnän osa-alueisiin, joihin haluat työssäsi keskittyä. Samalla toimit tiiviisti yhteistyössä muun markkinoinnin kanssa yhteisten kokonaisuuksien ja osa-alueiden kautta.

Vakuutat meidät itsestäsi, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi sinulla on vahva työkokemus viestinnästä ja kokemuksesi projektityöskentelystä vastaavassa roolissa katsotaan ilman muuta eduksesi. Tunnet viestinnän toimintaympäristön ja ymmärrät miten tehokasta ja onnistunutta viestintää mitataan, sekä miten tämä onnistuminen välitetään muille organisaation sidosryhmille. Tulet toimimaan osaavassa, mutta pienessä ja koko ajan kehittyvässä tiimissä. Valittavinasi on joko päätoimipisteemme Seinäjoella tai yksikkömme Tampereella. Tästä syystä toivomme sinulla olevan monipuolista kokemusta ja näyttöjä viestinnästä ja eri medioiden tekemisestä tuloksellisesti, sekä tahtoa venyä toimenkuvassasi arjen tilanteiden edellyttämissä määreissä. 

Edellytämme, että työssäsi pystyt hahmottamaan nopeasti isoja suuntaviivoja, laajoja kokonaisuuksia, poimien niistä oleellisen. Sinulla on innostusta kehittää uusia, digitaalisia tapoja saada näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä ketjullemme. Lisäksi omaat aktiivisen otteen sosiaaliseen mediaan ja näkemystä siitä, miten verkossa ja medioissa voi kasvattaa ilmiöitä. Arvostamme itsenäistä ja luovaa työotetta, innostusta seurata alan trendejä sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa.

Olet kykeneväinen priorisoimaan ja organisoimaan työsi eri osa-alueita ongelmitta ja kestät ripeän työtahdin aiheuttaman paineen. Toimit määrätietoisesti ja nopeasti muuttuvissakin tilanteissa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tunnet modernit viestinnän keinot ja kanavat sekä otat uudet työkalut nopeasti haltuun. Osaat kirjoittaa ja editoida hyvää tekstiä suomeksi. Ymmärrät myös visuaalisuuden merkityksen viestinnässä. Olet omatoiminen työntekijä ja pääset vauhtiin myös ilman jatkuvaa ulkopuolista tukea.

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokopäiväinen.

 

Täytä hakemus alla tai laita avoin / vapaa hakemus osoitteeseen: teemu.markkanen@rintajouppi.fi

Lisätietoja työpaikasta antaa ilomielin markkinointipäällikkö, Teemu Markkanen. Hänet tavoitat maililla teemu.markkanen@rintajouppi.fi

 

  
Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1991 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin.  J. Rinta-Joupilla on yhteensä 17. toimipistettä kolmellatoista eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Se työllistää yli 250 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 19 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.