• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Skicka uppgifter om din bil till oss med blanketten nedan och vi kontaktar dig så snabbt som möjligt.

Du får mer information om registret och användning av uppgifterna i vår dataskyddsbeskrivning.
*) kenttä pakollinen

Ostotoiminnan yhteyshenkilöt:

Marcus Liedes

Marcus Liedes
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ede;.li;cus;mar

040 711 9868

Matti Ropponen

Matti Ropponen
Sisäänostaja FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;pon;rop;ti.;mat

040 711 9867

Harri Ijäs

Harri Ijäs
Sisäänostaja FI | SE | EN
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ija;ri.;har

040 711 9866

Henry Juss

Henry Juss
Myyntipäällikkö FI | EN | EST
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;jus;ry.;hen

040 711 9889

Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100

Tero Lepistö

Tero Lepistö
Ulkomaan sisäänostaja FI | EN
.fi;ppi;jou;nta;/ri;sto;epi;o.l;ter

040 711 9871

Juha Vilander

Juha Vilander
Sisäänostaja - Moottoripyörät
i;i.f;upp;ajo;int;r/r;nde;ila;a.v;juh

040 777 5219

Att sälja bilen till J. Rinta-Jouppi‑tjänsten

Hur säljer jag en begagnad bil utan bekymmer?

När du vill göra snabba bilaffärer och omvandla bilen till pengar – glöm att sälja bilen på nätet och sälj ditt gamla fordon enkelt till oss, till J. Rinta-Jouppi. Vi köper din bil! Hos oss sker bilförsäljning alltid snabbt, lätt och säkert. Du slösar inte tid på onödiga förfrågningar eller falska erbjudande från kunder.


Vilka slags fordon och bilar köper vi?

Vi hos J. Rinta-Jouppi köper hela tiden alla typer av nya, lite körda och välskötta personbilar, motorcyklar, paketbilar, husbilar och husvagnar kontant. Vi är särskilt intresserade av bilar som körts mindre än 180 km. 


Varför skulle jag sälja en bil eller en husbiltill en bilaffär?

Det är lättare att sälja en bil till oss än att sälja en bil via olika försäljningstjänster. Många säljer sin gamla bil själv på nätet, men det lönar sig kanske inte! Om du behöver sälja vilket fordon som helst, är vi hos J. Rinta-Jouppi alltid intresserade av att köpa det – om ditt fordon är i gott skick. Och bäst av allt, det går alltid lätt och snabbt att sälja bilen till oss, varje gång!

Kontakta oss, ge dina uppgifter, grundläggande information om fordonet eller bilen samt mätarutslag – du får en prisuppskattning snabbt. Efter denna fas ska de avtalade affärerna slutföras vid kontoret som ligger närmast dig. Vid behov löser vi ut den slutliga skulden för dig till finansbolaget. Vi sköter även om allt annat pappersarbete i samband med affären, vare sig det gäller uppsägning av försäkringarna eller registrering av bilen. Du kan omvandla bilen till pengar och få pengarna snabbt till ditt konto. Betalningen för bilen sker omedelbart. Pengarna kommer alltid in på ditt konto som kontantbetalning, till och med under samma dygn!


Vad innehåller våra bilköpstjänster?

När du behöver omvandla bilen till pengar finns det många olika sätt att göra det på. Vi kan sälja en bil eller byta ut den mot pengar – även om det fortfarande skulle finnas finansiering kvar. Du kan också tjäna pengar på din nuvarande bil genom att byta till ett annat, billigare fordon. Om ditt behov av bilanvändning har förändrats byter vi också din husbil till en personbil eller en annan husbil som är billigare. I båda fallen betalar vi skillnaden till ditt konto och därmed tjänar du pengar. Vid behov byter vi också två bilar mot en. 


Vi köper bilar från hela Finland!

Skicka uppgifter om din bil till oss med blanketten nedan och vi kontaktar dig så snabbt som möjligt. Du kan också ringa våra köpare som betjänar dig per telefon vardagar, mån–fre, kl. 10–18. Deras kontaktuppgifter hittar du längst upp på den här sidan.