• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Audi
Vaihtoautot: Audi
Audi-vaihtoautot

Audi-vaihtoautot

Audi on arvostettu saksalainen automerkki, joka tunnetaan laadukkaista ja innovatiivisista autoistaan. Suomessakin erittäin suosittu Audi-automerkki on osa Volkswagen-konsernia, ja se on erittäin tunnettu tyylikkäästä muotoilusta, huippuluokan sisätiloista, edistyksellisestä teknologiasta ja erinomaisesta ajodynamiikasta. Audin mallistosta löytyy urheilullisia sedaneja, tilavia farmareita, tyylikkäitä katumaastureita ja kompakteja kaupunkiautoja. Tutustu Audi-vaihtoautojen valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva ajoneuvo, täynnä saksalaista laatua ja ainutlaatuista ajonautintoa. Suosituimpia Audi-malleja ovat Audi A4, Audi A3, Audi A6, Audi A5, Audi Q5 ja Audi Q7. Valikoimastamme löydät myös täyssähköiset Audi e-tron vaihtoautot tai tutustu kaikkiin Audin sähköautoihin.

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Audi-vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki tarjoushintaiset Audit ja varaa meiltä laadukas Audi-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 162 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 162 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Minkälainen automerkki Audi on? Tyylikäs, moderni, luxus, sporttinen…näillä termeillä Audia voisi merkkinä kuvailla. Audi on automerkki, jolta löytyy erilaisia automalleja moneen eri käyttötarkoitukseen ja elämäntyyliin. Vaikka Audi tyypillisesti mielletään hieman arvokkaammaksi automerkiksi, löytyy J. Rinta-Joupin vaihtoautojen valikoimasta kaikille sopivia Audeja.  Audien muotoilu myös kestää aikaa, eli vaikka ostaisitkin hieman vanhemman ajoneuvon, vastaa se nykyajan vaatimuksia auton muotoilusta, pientä “luxusta” unohtamatta. Esimerkiksi neljännen sukupolven Audi A4 korimalli, jonka valmistus alkoi 2008, antaa vaikutelman sporttisesta ja nykyaikaisesta ajoneuvosta, vaikka vanhimmat kyseistä korimallia olevat A4:set alkavat olla reilusti yli 10 vuotta vanhoja. A4:n on myös Audin eniten myyty automalli. 

Millä käyttövoimilla Audeja on saatavana? Audi tarjoaa myös laajan käyttövoimavalikoiman. Kaikki yleisimmät käyttövoimat ovat saatavana: diesel, bensa, hybridi, sähkö sekä kaasu. Audin kanssa ei siis tarvitse tehdä kompromisseja käyttövoiman suhteen. 

Mitä malleja Audilla on? Suurin osa Audin yleisimmistä valtavirtamalleista on varustettu A-etuliitteellä (esim. A3, A4 ja A5). Näistä lyödät niin hatchback-, sedan- kuin farmarimallisia autoja. Q-etuliite (esim. Q5 ja Q7) mallistossa tarkoittaa sitä, että kyseessä on neliveto SUV-malli eli citymaasturi tyylinen ajoneuvo. Muutoin eri mallien nelivedot ovat saaneet lisänimen Quattro (esim. Audi A5 Quattro). Audin sähköautojen mallistoa puolestaan kutsutaan nimellä Audi E-tron. Lisäksi Audilta löytyy S- ja RS-mallisia autoja, jotka ovat vielä normaaleistakin Audeista sporttisempia versioita. Lisäksi urheiluautomalli TT kuuuluu Audin perusmalleihin. Lähes kaikkia Audin eri malleista löytyy jatkuvasti vaihtoautovalikoimastamme. 

Mikä on Audi Quattro -nelivetojärjestelmä? Audi Quattro on jatkuvatoiminen nelivetojärjestelmä, joka tarjoaa erinomaisen pidon ja urheilullisen käsiteltävyyden. Klassisessa versiossa käytetään itselukittuvaa tasauspyörästöä, joka jakaa voiman epäsymmetrisesti etu- ja taka-akseleille. Quattro Ultra -mallissa voima ohjataan etupyörille matalissa nopeuksissa, ja neliveto aktivoituu tarvittaessa. Poikittaismoottorimalleissa on elektronisesti ohjattu hydraulinen monilevykytkin, joka säätää voimanjakoa dynaamisesti. Sähköisissä Quattro-malleissa etu- ja taka-akselin sähkömoottorit takaavat parhaan mahdollisen pidon ja taloudellisuuden.

Minkälainen historia Audi-merkillä on? Audin historia ulottuu aina vuoteen 1910, jolloin August Horch perusti autotehtaan, jossa Audien valmistus alkoi. Audi-nimi tulee latinankielestä, joka tarkoittaa “kuuntele” tai “kuulehan”. Samaa tarkoittaa myös Audin perustajan sukunimi Horch. 1930-luvulla Audi sulautui kolmen muun valmistajan kanssa Auto Union AG nimiseksi yhtiöksi. Tätä sulautumista kuvaa myös Audin merkissä olevat 4 rengasta, jossa jokainen rengas edustaa yhtä nyt yhteen sulautunutta yritystä. Vuonna 1965 Audin valmistus siirtyi Volkswagen konsernille. Audin myöhemmistä vaiheista mainittakoon, että esimerkiksi vuonna 1998 urheiluautovalmistaja Lamborghini siirtyi Audin omistukseen. Suomessa Audi alkoi vähitellen yleistyä 1970-luvulla, mutta rajoittimena toimi silloin hieman arvokas hinta. Audi otti harppauksen kohti liikenteen sähköistymistä, kun Audi e-tron sähköautojen valmistus alkoi vuonna 2018.  Vuonna 2021 Audi oli yhdeksänneksi suosituin automerkki Suomessa. 

Mistä voin ostaa Audi-vaihtoauton? Me J. Rinta-Joupilla ostamme sisään käytettyjä Audeja. Valikoimasta löytyy jatkuvasti satoja Audi-vaihtoautoja, joten löydät varmasti itsellesi sopivan auton. Helpoiten tutustut laajaan Audien valikoimaan käyttämällä tältäkin sivulta löytyvää autohakua, jolla pääset tutustumaan tarkasti juuri niillä ominaisuuksilla varustettuihin Audeihin kuin haluat. 

Mikäli auton vaihto on ajankohtainen, Audi on erittäin hyvä vaihtoehto uudeksi kulkupeliksi. Valitsemalla Audin varmistat, että allasi on laadukas kulkupeli ja ripaus arjen luxusta. Ota rohkeasti yhteyttä esimerkiksi chatissa ja tehdään kaupat Audi-vaihtoautosta jo tänään!