• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Kia
Vaihtoautot: Kia
Kia-vaihtoautot

Kia-vaihtoautot

Kia on eteläkorealainen automerkki ja kansainvälisesti palkittu automerkki, jonka suosioon vaikuttavat erityisesti hyvä hinta-laatusuhde, ensiluokkainen turvallisuus, sekä näyttävä mallisto. Kian valikoimaan kuuluu laadukkaat henkilöautot, koko perheen tila-autot, tilavat maasturit, sekä näyttävät sähköautot ja hybridit. Suosittuja Kia malleja ovat Kia Ceed, Kia Niro, Kia XCeed, Kia Stonic, Kia Rio, Kia Sportage, Kia Sorento, Kia ProCeed, Kia Picanto, Kia e-Soul sekä Kia Optima. Lisäksi valikoimasta löytyy sporttinen Kia Stinger sekä täyssähkömallit Kia EV6 ja Kia EV9. J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt Kia-vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

J. Rinta-Joupin Kia-myynti sijaitsee Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella.

Tutustu myös uusiin Kia-malleihin ja katso kaikki tarjoushintaiset Kiat. Voit myös varata autollesi valtuutetun Kia-huollon. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 164 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 164 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Kia on eteläkorealainen autonvalmistaja, joka on kasvanut huomattavasti viime vuosikymmeninä ja on nyt vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisena autojen tuottajana. Yhtiö perustettiin vuonna 1944, ja se on tunnettu monipuolisesta mallistostaan, joka kattaa erilaisia ajoneuvoja aina kompakteista kaupunkiautoista SUV-malleihin ja sähköautoihin.

Yksi Kian tunnetuimmista ja suosituimmista malleista on Kia Sportage, joka edustaa kompaktien SUV-mallien luokkaa. Sportage on saavuttanut suosiotaan houkuttelevan muotoilunsa, käytännöllisen sisätilansa ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Se tarjoaa mukavan ajoelämyksen kaupunkiliikenteessä ja matka-ajossa.

Toinen suosittu SUV-malli on Kia Sorento, joka edustaa suurempien ja tilavampien ajoneuvojen segmenttiä. Sorento tarjoaa kolmannen istuinrivin, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon perheille ja niille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa matkustajille ja tavaralle.

Kia Rio puolestaan edustaa kompaktien kaupunkiautojen kategoriaa. Se on taloudellinen vaihtoehto, joka tarjoaa silti tyylikkään muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet. Kia Forte laajentaa tätä luokkaa tarjoamalla lisää tilaa ja suorituskykyä kompaktissa paketissa.

Yhtiö on myös ottanut askeleita sähköautojen maailmassa yhdistäen kompaktin crossoverin muotoilun ja sähköauton kestävän ajatusmaailman tarjoten samalla mukavan sähköisen kantaman ja monipuoliset teknologiset ratkaisut. Mallistosta löytyy mm. Kia EV6 ja Kia EV9.

Kian vahvuutena on myös sen laaja valikoima hybridi- ja ladattavia hybridimalleja, kuten Kia Niro Hybrid ja Kia Niro Plug-in Hybrid. Nämä mallit yhdistävät polttomoottorin ja sähkömoottorin parhaat puolet tarjoten samalla taloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Kia on panostanut voimakkaasti teknologian kehittämiseen ja tarjoaa monia edistyneitä turvallisuus- ja viihdeominaisuuksia, kuten älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät ja kosketusnäyttöpohjaiset infotainment-järjestelmät.

Yleisesti ottaen Kia tunnetaan laadukkaista autoistaan, kilpailukykyisistä hinnoistaan ja hyvästä takuupolitiikastaan. Autonvalmistajana Kia on jatkuvasti pyrkinyt tarjoamaan monipuolisia ja houkuttelevia vaihtoehtoja eri markkina-alueilla, ja sen merkitys autoteollisuudessa on kasvanut jatkuvasti.