• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt matkailuautot: Carado
Käytetyt matkailuautot: Carado
Carado-asuntoautot

Carado-asuntoautot

Laadukas ja teknisesti luotettava Carado on yksi saksalaisen Erwin Hymer Groupin brändeistä, joka on erikoistunut matkailuajoneuvoihin ja karavaanituotteisiin. Lyhyt reissu tai kaukomatka - Carado valmistaa retkeilijälle sopivat camper van -autot, sekä matkailuautot tilavista, integroiduista autoista aina puoli-integroituihin vaihtoehtoihin. Tutustu laajaan valikoimaamme Carado matkailuautoja ja retkeilyautoja, jotka tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta, luotettavuutta ja vapautta matkustaa. Valittavanasi on viisi eri sarjaa – I-sarja, T-sarja, A-sarja, V-sarja ja CV-sarja – jokainen suunniteltu täyttämään erilaiset matkustustarpeesi.

Carado I-sarja: Korkealuokkainen mukavuus ja tyylikkyys kohtaavat Carado I-sarjassa. Tutustu ylellisiin yksityiskohtiin ja nauti ensiluokkaisesta matkustamisesta. Carado T-Sarja: Joustava ja monipuolinen Carado T-sarja tarjoaa tilaa ja käytännöllisiä ratkaisuja. Täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tilavuutta ja mukavuutta. Carado A-sarja: A-sarjan matkailuautoissa yhdistyvät elegantti muotoilu ja tehokas suorituskyky. Koe ensiluokkainen matkustuskokemus Carado A-sarjan kanssa. Carado V-sarja: V-sarja tarjoaa kompaktin ja helposti hallittavan vaihtoehdon matkailijoille, jotka arvostavat kätevyyttä ja liikkuvuutta. Carado CV-sarja: Jos etsit luotettavaa ja käytännöllistä retkeilyautoa, Carado CV-sarja on valintasi. Tyylikäs ja tilava Camper Van odottaa seuraavaa seikkailuasi.

Oli matkustustyyliisi mikä tahansa, Carado tarjoaa luotettavia ja laadukkaita vaihtoehtoja. Tutustu koko valikoimaamme nyt ja löydä täydellinen matkakumppani – Carado, vapauden ja seikkailujen asiantuntija. J. Rinta-Jouppi myy korkeatasoiset, käytetyt Carado-matkailuajoneuvot. Matkailuajoneuvoihimme on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, sekä J. autovakuutus!

Meiltä myös laadukas Carado-huolto!

 14 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 14 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä