• Otamme autosi vaihdossa
 • Kotimainen perheyritys
 • Yli 3000 auton valikoima
 • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Uudet ja käytetyt matkailuajoneuvot: Bürstner
Uudet ja käytetyt matkailuajoneuvot: Bürstner
Bürstner-asuntoautot ja -vaunut

Bürstner-asuntoautot ja -vaunut

Osta uudet tai käytetyt Bürstner-matkailuautot tai asuntovaunut J. Rinta-Joupilta! Bürstner on suunnitellut matkailuautoja ja retkeilyautoja jo yli 50 vuotta. Valikoimasta löydät kattavasti nopeaan toimitukseen ja heti ajoon suosikkejamalleja, kuten: Campeo, Nexxo, LyseoIxeo, Delfin ja loistomalli Elegance, sekä asuntovaunumalli Averso.

Valikoimistamme löydät käytetyt ja uudet Bürstner-matkailuautot ja -vaunut, sekä retkeilyautot. Varaa itsellesi koeajo, tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella – ja tilaa auto kotipihaan tai vaikka suoraan leirintäalueelle!

J. Rinta-Joupin Bürstner-myynti löytyy Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteistä. Bürstner-merkkihuoltomme sijaitsee Kuopiossa ja Seinäjoella. Varaa aika Bürsner-huoltoon täältä!

Me myös ostamme Bürstner matkailuajoneuvoja – tarjoa omaasi meille! Katso myös muut valikoimamme asuntoautot, tarjoamme runsaasti sekä uusia että käytettyjä vaihtoehtoja.

 31 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 31 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

 • Hinta
 • KK-erä

Bürstner on saksalainen matkailuajoneuvojen valmistaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten ajoneuvojen valmistamiseen. Jo yli 60 vuoden ajan toiminut yritys on tunnettu laajasta valikoimastaan, joka sisältää kaikenkokoisia ja -tyyppisiä matkailuajoneuvoja: asuntoautoja, asuntovaunuja ja retkeilyautoja. Bürstner-ajoneuvoissa yhdistyvät moderni muotoilu, korkea laatu ja käytännöllisyys.

Koska Bürstner on perustettu? Bürstner perustettiin vuonna 1958 Saksassa, tarkalleen ottaen Kehlin kaupungissa, joka sijaitsee Baden-Württembergin osavaltiossa. Alun alkaen yritys valmisti puisia asuntovaunuja, mutta siirtyi myöhemmin valmistamaan myös muita matkailuajoneuvoja.

Kuka perusti Bürstnerin? Merkin perusti Jakob Bürstner, jonka intohimo matkailuun ja vapaa-aikaan näkyi yrityksen valmistamissa ajoneuvoissa. Bürstnerin ajoneuvoissa yhdistyi käytännöllisyys ja mukavuus, mikä teki niistä suosittuja matkailijoiden keskuudessa. Bürstner-ajoneuvoja myydään ympäri maailmaa ja yritys on yksi Euroopan johtavista matkailuajoneuvojen valmistajista.

Missä Bürstner valmistetaan? Bürstnerin matkailuajoneuvot valmistetaan ympäri Eurooppaa, useilla eri tehtailla. Yrityksen tuotantolaitoksia löytyy Saksasta, Ranskasta ja Italiasta. Pääkonttori sijaitsee Kehlin kaupungissa, jossa liiketoiminta yli 60 vuotta sitten alun perin alkoikin.

Millaisia Bürstner-matkailuajoneuvot ovat? Bürstnerin caravanit tunnetaan laadukkaasta ja käytännöllisestä suunnittelusta sekä modernista ulkonäöstä. Monipuolinen valikoima pitää sisällään asuntoautoja, asuntovaunuja ja retkeilyautoja. Bürstnerin matkailuajoneuvoissa on otettu huomioon matkailijoiden tarpeet ja toiveet, ja autot ovatkin varusteltu erilaisilla mukavuuksilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla.

Millainen merkki Bürstner on? Bürstner on yleisesti arvostettu matkailuajoneuvomerkki. Yrityksen yli 60 vuoden kokemus matkailuajoneuvojen valmistuksesta takaa sen, että merkin ajoneuvot ovat luotettavia ja kestäviä. Bürstner-matkailuajoneuvot ovat suosittuja ympäri maailmaa, ja niitä arvostavat kaikenlaiset matkailijat.

Mitkä ovat suosittuja Bürstner-malleja? Matkailuajoneuvovalmistaja Bürstnerin valikoimasta löytyy useita erilaisia ja suosittuja malleja. Tässä muutamia suosituimpia Bürstner-malleja:

 • Bürstner Lyseo – Luksusluokan asuntoautoja tarjoava Bürstner-sarja. Matkailuautot sisältävät laadukkaat mukavuudet ja innovatiiviset ratkaisut. Lyseo-mallisto sisältää eri pituisia ja muotoisia ajoneuvoja.
 • Bürstner Nexxo – Kompakti asuntoautojen mallistosarja, joka tarjoaa monipuoliset mukavuudet pienessä koossa. Nexxo-mallin ajoneuvoja on saatavana eri pituisina ja erilaisin varustein.
 • Bürstner Ixeo – Puoli-integroitujen asuntoautojen sarja, jossa tila ei lopu kesken. Autosta löytyy upeaa modernia muotoilua, ja Ixeo-mallisto pitää sisällään erilaisia malleja, jotka tarjoavat erilaisia varusteluja ja mukavuuksia.

Mitä Bürstnerin mallinimet tarkoittavat? Mallinimien takana on merkityksellisiä sanoja, jotka kuvaavat kyseisen ajoneuvon tärkeimpiä ominaisuuksia. Alla muutamia esimerkkejä:

 • Lyseo-nimi viittaa antiikin Kreikan kaupunkiin Lyysoon, joka tunnetaan kauneudestaan ja viihtyisyydestään. Se kuvastaa Lyseo-malliston luksusta ja mukavuutta.
 • Nexxo-nimi tulee sanasta ”next” eli seuraava, mikä viittaa tulevaisuuteen suuntautuneisuuteen ja innovatiivisuuteen.
 • Ixeo-nimi koostuu sanoista ”integrated” ja ”extraordinary”, mikä kuvaa puoli-integroitujen Bürstner-asuntoautojen ainutlaatuisuutta ja modernia muotoilua.

Mikä on Bürstnerin slogan? Bürstnerin slogan on ”Wohnfühlen seit 1958”, mikä tarkoittaa suomeksi ”Kodikas tunne vuodesta 1958 lähtien”. Slogan korostaa yrityksen pitkää kokemusta alalta ja sen tarjoamaa viihtyisää ja mukavaa matkailukokemusta.

Mistä voin ostaa Bürstner-matkailuajoneuvon? J. Rinta-Joupin merkkiedustuksesta löydät uudet Bürstner-matkailuajoneuvot. Valikoimassamme on läjäpäin Bürstnerin uusia ja käytettyjä asuntoautoja ja -vaunuja sekä retkeilyautoja. Tutustu kattavaan valikoimaan tätä sivua selaamalla. Voit hakutoimintomme avulla suodattaa juuri sinulle parhaiten sopivat Bürstner-mallit ja varusteet. Mikäli herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä caravan-myyntiimme!