• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Käytetyt sähköautot korko 3,99 % + kulut. ⚡ Tutustu ja osta!
Vaihtoautot: Tesla
Vaihtoautot: Tesla
Tesla-vaihtoautot

Tesla-vaihtoautot

J. Rinta-Joupilta löydät Tesla-vaihtoautot eli käytetyt Teslat. Yhdysvaltalainen Tesla valmistaa kehityksen huipulla toimivat sähköautot. Vuonna 2003 perustettu yritys tunnetaan eleganteista ja äänettömistä sähköautoistaan. Teslan autot omaavat myös autopilottiominaisuuden ja kosketusnäytön, jolla voi ohjata kaikkia auton teknisiä ominaisuuksia. Tesla on yksi markkinoiden laadukkaimmista ja ympäristöystävällisimmistä pioneeriautomerkeistä. Valikoimasta löytyy lippulaivamallin, Model S:n lisäksi Model X, Model Y, Model 3, sekä Cybertruck. J. Rinta-Joupilta löydät myytävät, käytetyt Tesla-vaihtoautot, joihin on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autoturva, sekä J. autovakuutus, eli kasko. Osta itsellesi käytetty Tesla.

Katso myös tarjoushintaiset Teslat.

 

 25 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 25 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Sähköautojen vallankumouksen voi kiteyttää lähes yksinomaan yhteen autovalmistajaan, Teslaan. Teslan sähköautomalli Model 3 on maailman eniten myyty sähköauto. Yrityksen liiketoiminnan ajatuksena on kehittää sähköautoja, kestävän energian ratkaisuja sekä aurinkopaneeleja.

Tesla oli aiemmalta nimeltään Tesla Motors. Tesla on NASDAQ-pörssiin listattu julkinen osakeyhtiö ja kirjataan lyhenteellä TSLA.

Yhdysvaltalainen Tesla on verrattain uusi automaailman tulokas. Martin Eberhard ja Marc Tarpenning perustivat sähköautoihin erikoistuneen Tesla Motorsin vuonna 2003. He nimesivät yrityksen tiedemies Nikola Teslan mukaan. Teksasin Austinissa pääkonttoriaan pitävä Teslan toimitusjohtaja on PayPalilla biljonäriksi noussut ja uutisissa jatkuvasti esiintyvä visionääri Elon Musk.

Avaruusyrittäjä Elon Muskin johdolla Teslan nousu automaailman sähköiseksi tähdeksi on ollut nopeaa. Sen ensimmäinen rahoituskierros järjestettiin vuonna 2004. Jo vuonna 2019 Tesla myi yli 890 000 sähköautoa. Seuraavan vuoden heinäkuussa se oli markkina-arvoltaan maailman arvokkain autoja valmistava yritys.

Teslalla oli jo vuonna 2019 jopa 23 % markkinaosuus sähkökäyttöistä akkua hyödyntävien ajoneuvojen markkinasegmentistä. Vuonna 2020 Tesla valmisti jo yli miljoona sähköautoa.

Teslan missio on omien sanojensa mukaan edistää maailman siirtymistä kestävän energian pariin tuomalla tarjolle sähköisiä ajoneuvoja, aurinkopaneeleita ja integroituja uusiutuvan energian kotitalouksien ratkaisuja.

Mitä malleja Teslalla on? Ensimmäinen Teslan valmistama sähköauto oli Tesla Roadster, jonka tuotanto tapahtui vuosina 2008–2012. Vuonna 2012 lanseerattu Model S oli yrityksen ensimmäinen oma täyssähköinen automalli. Vuonna 2015 mallisto laajeni katumaasturi Model X:llä ja vuotta myöhemmin yritys esitteli yleisölle Model 3:n, joka oli suunniteltu ensimmäiseksi keskihintaluokan sähköautomalliksi. Mallin valmistus aloitettiin vuonna 2017. Suomen markkinoille Tesla saapui loppuvuodesta 2019. Käytettyjä Tesloja on nykyisin myynnissä eri autoliikkeissä paljon eli Tesla-vaihtoautojen tarjonta on kasvanut viime vuosina rutkasti.

Teslalta löytyy myös katumaastureita. Yksi uusimmista Tesla-malleista on keskikokoinen katumaasturi Model Y, jonka lanseeraus tapahtui vuonna 2019 ja valmistus alkoi seuraavana vuonna. Model Y lanseerattiin virallisesti Suomessa vasta vuonna 2021. Lisäksi Tesla julkisti myöhemmin myös futuristisen maasturin ja avolava-auton yhdistelmän, Cybertruckin, sekä rekkaveturi Tesla Semin. Vuonna 2021 Tesla ilmoitti valmistavansa jatkossa myös sähköautoja ilman polkimia tai ohjauspyörää.

Mikä on Teslan toimintasäde? Teslan sähköautojen range eli toimintamatka/toimintasäde vaihtelee mallista riippuen 400-700km välillä. Muistathan, että ajotyylillä ja säällä on kuitenkin merkittävä vaikutus toimintasäteeseen. Akkuina Tesla käyttää pääasiassa Panasonicin valmistamia akkuja, joidenka teho vaihtelee mallista riippuen. Tesla on valmistanut autoistaan myös ns. longa range versioita, joissa kantama/range on normaalia vastaavaa mallia pidempi. 

Mikä on Teslan takuu? Teslan käyttämien akkujen takuu on tyypillisesti 8 vuotta tai tietty kilometrimäärä. Teslan autojen perustakuu on normaalisti 4 vuotta tai 80 000 kilomteriä. Tarkemmat ja ajantasaiset tiedot Tesla-autojen takuista voit lukea Teslan omilta kotisivuilta

Kuinka paljon Tesla maksaa? Käytettyjen Teslojen hinnat vaihtelevat riippuan ajokilometreistä, vuosimallista ja yleisesti auton mallista. J. Rinta-Joupilla myynnissä olevien Teslojen hintahaitari 24.1.23 tarkasteltuna oli seuraava: halvin myynnissä oleva käytetty Tesla oli hinnaltansa 36 690 € ja arvokkain 75 590 €. Tyypillisesti halvimmat Suomessa myytävistä Teslan malleista ovat Model 3 ja Model S , kun taas kalleimmat Teslat ovat Model X -mallia. Muistathan, että vaikka Teslat ovat moniin muihin autoihin verrattuna hieman arvokkaampi, on niihin saatavana myös erilaisia rahoitusaihtoehtoja. Lue lisää J. Rinta-Joupin J. autorahoituksesta

Tesla on tullut tunnetuksi myös aktiivisena ajotietokoneilla varustettujen, autonomisesti ajavien ja liikkuvien sähköautojen kehittämisestä. Yhtiön mukaan sen robottiautot ovat olleet laitteiston puolesta aktiivikäyttöön sopivia jo vuodesta 2019 alkaen. Esteenä laajempaan käyttöönottoon ovat olleet ohjelmistokehityksen haasteet ja viranomaislupien puute.

Teslan suhteellisen nuoresta iästä huolimatta yritys on hetkessä noussut yhdeksi kiinnostavimmista ja arvostetuimmista automerkeistä maailmassa. Myös Suomessa Teslan suosio on saanut uudet mittasuhteet perinteisten käyttövoimien kustannusten kallistuessa ja sähköllä toimivien autojen vallatessa markkinaosuuksia kotimaassa. Melkein kaikilla on Teslasta mielipide, mutta suurimmalla osalla ei kuitenkaan ole varsinaisia kokemuksia Teslasta ja sillä ajamisesta. Tämä kertoo Teslan kiinnostavuudesta brändinä. 

J. Rinta-Joupin käytettyjen autojen valikoimasta löydät monipuolisesti käytettyjä Tesla-sähköautomalleja heti ajoon. Ostamme sisään varastoomme jatkuvasti uusia yksilöitä, joten saatavuus on taattua. Mikäli sähköauto kiinnostaa, tai olet vaihtamassa vanhaa autoasi uudemman käyttövoiman tehopakettiin, ota yhteyttä meihin. Me laskemme sinua kiinnostavaan käytettyyn Tesla-autoon juuri sinulle sopivan rahoituksen. Tarvittaessa toimitamme Teslan suoraan kotipihaasi, minne tahansa Suomeen!