• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Moottoripyörät: Harley-Davidson | HD
Moottoripyörät: Harley-Davidson | HD
Käytetyt Harley-Davidson -moottoripyörät

Käytetyt Harley-Davidson -moottoripyörät

Harley-Davidson, jota tuttavallisemmin harrikaksi kutsutaan, on legendaarinen moottoripyörien valmistaja vuodesta 1903 alkaen. Yli sata vuotta kokemusta moottoripyöristä omaava Harley-Davidson tunnetaan vahvoista ja tehokkaista pyöristään. Laaja käytettyjen Harley-Davidson moottoripyörien valikoima ylittää odotuksesi. Jokainen Harrikka tarjoaa mahdollisuuden elää ja hengittää aitoa moottoripyöräkulttuuria. Koe monipuolisuus ja tyyli, joka tekee jokaisesta Harrikasta uniikin. Jokainen käytetty HD moottoripyörämme on kuin taidekappale, joka kertoo oman tarinansa ja odottaa, että juuri sinä viet sen seuraavalle seikkailulle. Meillä on juuri se Harley-Davidson, joka täyttää kaikki unelmasi ja liikut tienpäällä tyylillä. Valitse käytetty Harley-Davidsonsi jo tänään ja aloita matka, joka vie sinut uusiin kokemuksiin. Vapaus odottaa – tee hankntapäätös ja tee unelmistasi totta!

Äänekkäät, tasaiset ja vahvat Harley-Davidson moottoripyörät ostat kätevästi J. Rinta-Joupilta. Suosittuja Harrikka-malleja ovat Harley-Davidson Sportster, Harley-Davidson Softail, Harley-Davidson Touring, Harley-Davidson Dyna, Harley-Davidson CVO, Harley-Davidson Pan America sekä Harley-Davidson VRSC. Selaa valikoimaa, ota yhteyttä ja osta oma Harrikkasi! J. Rinta-Joupilta on moottoripyöriin saatavilla J. autoturva moto ja myös edullinen rahoitus, sekä kaskovakuutus.

Tutustu koko myynnissä olevaan moottoripyörävalikoimaamme.

 55 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 55 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Harlay Davidson, Harrikka, HD -moottoripyörämerkki, joka on todellinen vapauden ilmentymä. Yhdysvaltalainen Harley Davidson Motor Company on ikoninen moottoripyörien ja prätkien valmistaja, joka on tullut tutuksi lukemattomista Hollywood-elokuvista, kuten Easy Rider, sekä brändin vahvasta tavasta viestiä vapauden tunnetta. Harley Davidson on amerikkalainen, maailman vanhin moottoripyörämerkki.

Harley Davidsonin valmistus käynnistettiin alun perin Milwaukeen osavaltiossa, vuonna 1903. Merkin perustivat William S. Harley ja Arthur Davidson -nimiset herrasmiehet, joiden tavoitteena oli alun perin rakentaa vain polkupyörän apumoottori. Myöhemmin pienessä puuvajassa syntyi kilpapyöräksi suunniteltu maailman ensimmäinen ”harrikka”.

Harrikka niitti mainetta nopeasti. Vuonna 1905 Harley Davidsonilla voitettiin ensimmäinen ratakilpa-ajo Yhdysvaltojen Chicagossa. Samalla tehdas laajeni ja yritys palkkasi ensimmäisen ulkopuolisen moottoripyörien asentajan. Harley Davidson Motor Company oli viimein oikea osakeyhtiö. Ensimmäinen Harley myytiin poliiseille.

Arthur Davidsonin veli Walter, joka oli yksi osakeyhtiö Harley Davidsonin omistajista ansaitsi moottoripyörien luotettavuusajossa ensimmäisenä täydellisen suorituksen saavutuksen vuonna 1908. Samalla hänen ajamansa moottoripyörä löi uuden ennätyksen pyörän taloudellisuudessa. Pian tämän jälkeen vuonna 1909 yritys esitteli V-2 -moottorin, joka on edelleen valmistajan ikoninen tunnusmerkki. Vuonna 1910 esiteltiin yrityksen ikoninen ”Bar & Shield” -yrityslogo maailmalle.

Kymmenen vuotta myöhemmin Harley Davidson oli maailman suurin moottoripyörien valmistaja. Se oli levittäytynyt maailmanlaajuiseksi brändiksi yli 2 000 jälleenmyyjän muodossa. Samalla yritys ansaitsi lempinimen ”Hog”. Nimi tuli siitä, kun menestyksekkään kilpa-ajon jälkipyykeissä kilpailuosasto päätti ottaa maskotikseen kunniakierrokselle sianporsaan.

1931 lama iski Yhdysvaltoihin kovaa. Harley Davidson selvisi kuitenkin kovien aikojen yli ja olikin yksi kahdesta moottoripyörävalmistajasta, jotka eivät olleet lopettaneet tai menneet konkurssiin USA:n maaperällä. Tämän jälkeen harrikka on jatkanut menestyskulkuaan tasavahvasti ja ansainnut faneja ympäri maailmaa. Vuonna 2019 valmistaja esitteli ensimmäisen täyssähköisen Harley Davidson -moottoripyörän, Livewiren.

Harley Davidsonin yrityksen ja brändin idea on olla moottoripyöräkulttuurin ja prätkäelämäntyylin sanansaattaja. He valmistavat moottoripyöriä siten, että jokainen yksittäinen prätkä ilmentää ja herättää voimakkaita tunteita. Yrityksen missio ei ole myydä moottoripyöriä, vaan ennen kaikkea edustaa seikkailun ajatonta vetovoimaa – sielun vapautta. Yritys aikoo pyrkiä sähkömoottoripyörien markkinajohtajaksi.

Moottoripyörien ohella Harley Davidson on kunnostautunut oheistavaramyynnillä, luoden vahvan ja tunnistetun brändin. Harley Davidsonin tuotteet ja palvelut, kuten brändätyt kahvilat ja vaatemallistot on suunniteltu vaalimaan merkin elämäntyyliä ja vahvistavat brändin asemaa maailman moottoripyörien kilpailukentässä. Ikoninen kilpilogo onkin tuttu monista yhteyksissä ja merkki on tunnettu siitä, että sen tuotteita pidetään yllä myös sellaisten henkilöiden toimesta, joilla ei ole moottoripyörää omistuksessa.

Harley Davidsonin yksiä tunnetuimpia moottoripyörämalleja ovat Harley Davidson Sportster, Harley Davidson Fat Bob, Harley Davidson Softail ja Harley Davidson Nightster.

Rinta-Jouppi ostaa sisään jatkuvasti käytettyjä Harley Davidson prätkiä myyntiin. Vaihtopyörävalikoimastamme löydät useita hyvin pidetyt käytetyt harrikat hyvällä hinnalla ja itselle sopivalla rahoituksella. Lisäksi toimitamme moottoripyöriä myös kotiintoimituksella omalle pihamaalle.

Mikäli moottoripyöräkortti on taskussasi, tai on moottoripyörän vaihdon paikka, suuntaa J. Rinta-Joupille! Autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen prätkän, oikeilla varusteilla juuri sinun omiin tarpeisiisi. Valitsemalla Harley Davidsonin saat niin todellisen ja vapauden täytteisen ajokokemuksen, että et sitä heti unohda!