• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rahoitustarjous: Erä uusia Kia- ja Ford-malleja alkaen 1 % korolla. Tutustu ja osta!
Vaihtoautot: BMW
Vaihtoautot: BMW
BMW-vaihtoautot

BMW-vaihtoautot

BMW on perinteinen saksalainen premium-automerkki, joka tunnetaan urheilullisesta ja dynaamisesta tyylistä. Merkki omaa myös tukevan jalansijan autourheilussa. Ikoninen ajoneuvojen muotoilu ja ajamisen laatu ilmenevät jokaisessa valmistetussa autossa, oli kyseessä sitten urheiluauto, iso perheauto, citymaasturi, tai luotettava perusauto. BMW, tuttavallisemmin Bemari, on hyvä auto Suomen olosuhteisiin ja onkin yksi maamme myydyimpiä käytettyjä autoja. Suosittuja malleja ovat BMW 1-sarja, BMW 2-sarja, BMW 3-sarja, BMW 4-sarja, BMW 5-sarja, sekä BMW X-sarjan BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW X4, BMW X5. Valikoimassa on myös sähköautot BMW I3 ja BMW I8 ja luksusluokan BMW 6-sarja ja BMW 7-sarja. J. Rinta-Joupin autokaupasta ostat kätevästi käytetyt BMW-vaihtoautot. Muistathan, että autoihimme on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autoturva sekä J. autovakuutus, eli kasko!

Katso myös tarjoushintaiset BMW-vaihtoautot ja BMW-moottoripyörät!

Tai varaa laadukas BMW-huolto!

 156 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 156 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Mainitse automerkki, jonka imagoon kiteytyy urheilullisuus ja dynaamisuus. Mieleesi juolahtaa varmasti yhtenä ensimmäisten joukossa automerkki BMW.

Bemmu, Bemari, tai tutummin BMW on saksalainen premium-automerkki, joka pitää pääkonttoriaan Münchenissä. BMW-lyhenteen merkitys on alun perin Bayerische Motoren Werke AG, eli suomennettuna Baijerin Moottoritehtaat. Yritys valmistaa henkilöautoja ja moottoripyöriä. 

Koska BMW perustettiin? BMW:n historia alkaa jo vuodesta 1913, jolloin baijerilainen Karl Rapp perusti lentokonemoottoripajan Münchenin kaupunkiin, Saksaan. Paikan nimeksi annettiin Rapp Motorenwerke GmbH. Myöhemmin, vuonna 1917 yrityksen uudeksi nimeksi tuli Bayerische Motoren Werke GmbH.

Yhtiöllä on pitkä ja arvostettu historia. Ensimmäisen moottoripyöränsä BMW valmisti vuonna 1923. Ensimmäinen virallinen BMW-auto juontaa vuoteen 1929.

Mistä BMW:n logo tulee? Bemarin logon värimaailma on saanut inspiraationsa Baijerin osavaltion vaakunasta. Vaikka yleinen huhu on, että logo esittäisi abstraktisti lentokoneiden potkureita, ei tämä pidä paikkaansa. BMW:n logo on säilynyt alkuperäisessä olemuksessaan yrityksen perustamisen alkuajoista lähtien.

BMW-konserni valmistaa vuosittain noin 1,3 miljoonaa autoa ja 100 000 moottoripyörää. Sen automallien nimeämiskäytäntö perustuu sarjoittamiseen. Näistä mallisarjoista myydyimmät ovat 3-sarja ja 5-sarja. Yritys osallistuu myös Formula 1-kilpailuihin BMW Sauber -nimellä. 

Minkälaisia autoja BMW:t ovat? Bemari tunnetaan muiden saksalaisten automerkkien, kuten Mercedes-Benzin kovana haastajana. Valmistajana BMW on poikkeuksellinen, sillä se on yksi muutamista jäljellä olevista automerkeistä, joiden valikoima on suurelta osin takavetoisia automalleja. BMW:tä onkin vuosien mittaan markkinoitu urheilullisella ajettavuudella ja ajotuntumalla. Bemari ei hyödynnä autoissaan muista poiketen V6-moottoreita, vaan käyttää niissä pitkittäisasennettuja kuusisylinterisiä rivimoottoreita.

Mitä automalleja BMW:llä on? Bemarin yleisimmät automallit, jotka ovat vielä tuotannossa, ovat 1-sarja, 2-sarja, 3-sarja, 4-sarja, 5-sarja, 6-sarja ja 7-sarja, Z4, Z8, sekä X-sarjan X1, X2, X3, X4, X5 ja X6. Joidenkin mallien perässä oleva ”A” -pääte tarkoittaa automaattivaihteistoa, kun taas 7-sarjan loppupääte ”L” tarkoittaa saksaksi ”lang”, eli suomeksi pitkää. L-päätteen merkitys on ilmoittaa autossa olevan erikoisakselivälin olevan 14 cm perusmallia pidempi.

Bemarilla on vahva faniyleisönsä, myös Suomessa. Internettiin on perustettu useita BMW-aiheisia keskustelufoorumeita, kuten BMW-forum ja BTCF Forum, joissa autoon ihastuneet autoilijat keskustelevat hanakasti niin teknisistä, kuin esteettisistäkin yksityiskohdista. Lisäksi Bemarin ympärillä järjestetään lukuisia eri yhteistapahtumia vuosittain ympäri kotimaata, yhtenä esimerkkinä Kalajoen Bimmerpartyt.

Onko BMW suosittu automerkki? Kyllä on. BMW on vuosittain ollut yksi kymmenestä suosituimmasta automerkistä Suomessa. Sen suosio perustuu ajokokemukseen, urheilullisuuteen, sporttisiin yksityiskohtiin ja vankkumattomaan laatuun. Bemari tunnetaan myös ärhäkkään näyttävänä valmistajana, sen automallien vauhdikkaan ulkokuorien puolesta.

Mitä BMW-vaihtoauton voi ostaa? J. Rinta-Jouppi ostaa jatkuvasti sisään käytettyjä Bemareita. Valikoimastamme löydät useita satoja erilaisia ja erilaisilla varusteilla olevia BMW-vaihtoautoja. Eli, mikäli vanhan auton vaihto uudempaan on ajankohtainen, kannattaa harkita BMW:tä. Autona Bemari on erinomainen vaihtoehto uudeksi menopeliksi niin kaupunkiajoon, kuin pidemmillekin väleille. Kun valitset BMW:n voit olla varma, että autotallissasi on erittäin laadukas auto. Ota rohkeasti yhteyttä meihin jo tänään ja tehdään hyvät kaupat, sinulle sopivalla rahoituksella käytetystä BMW-henkilöautosta!