• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: BMW
Vaihtoautot: BMW
BMW-vaihtoautot

BMW-vaihtoautot

BMW on perinteinen saksalainen automerkki, joka on perustettu vuonna 1916. BMW-vaihtoautot tarjoavat tinkimätöntä laatua ja innovatiivista teknologiaa, joka tekee ajamisesta nautinnollista ja turvallista. Jokainen BMW-vaihtoauto on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuisia ajokokemuksia ja luomaan vahvan yhteyden tien ja kuljettajan välille. BMW-vaihtoautoja on tarjolla laaja mallivalikoima, josta löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Hanki BMW-vaihtoauto ja nauti ainutlaatuisesta ajokokemuksesta, jonka vain BMW voi tarjota. Tutustu laajaan BMW-vaihtoautojen valikoimaamme ja osta juuri sinun tarpeisiisi sopiva Bemari yksilö!

Valikoimastamme löydät kaikki BMW-mallisarjat, joista suosituimpia ovat BMW 1-sarja, BMW 3-sarja ja BMW 5-sarja. Tämän lisäksi myynnissä ovat kaikki X-sarjan BMW-vaihtoautot, johon lukeutuvat muun muassa suositut BMW X3 ja BMW X5. Meiltä hankit kätevästi myös BMW-sähköautot (i-sarja) sekä BMW-hybridiautot.

J. Rinta-Joupilta hankit kätevästi käytetyt BMW-vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso myös tarjoushintaiset BMW-vaihtoautot ja BMW-moottoripyörät tai varaa itsellesi laadukas BMW-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 242 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 242 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Mainitse automerkki, jonka imagoon kiteytyy urheilullisuus ja dynaamisuus. Mieleesi juolahtaa varmasti yhtenä ensimmäisten joukossa automerkki BMW.

Bemmu, Bemari, tai tutummin BMW on saksalainen premium-automerkki, joka pitää pääkonttoriaan Münchenissä. BMW-lyhenteen merkitys on alun perin Bayerische Motoren Werke AG, eli suomennettuna Baijerin Moottoritehtaat. Yritys valmistaa henkilöautoja ja moottoripyöriä. 

Täältä voit lukea, mitä eroa on BMW:llä ja Mercedes-Benzillä

Koska BMW perustettiin? BMW:n historia alkaa jo vuodesta 1913, jolloin baijerilainen Karl Rapp perusti lentokonemoottoripajan Münchenin kaupunkiin, Saksaan. Paikan nimeksi annettiin Rapp Motorenwerke GmbH. Myöhemmin, vuonna 1917 yrityksen uudeksi nimeksi tuli Bayerische Motoren Werke GmbH.

Yhtiöllä on pitkä ja arvostettu historia. Ensimmäisen moottoripyöränsä BMW valmisti vuonna 1923. Ensimmäinen virallinen BMW-auto juontaa vuoteen 1929.

Mistä BMW:n logo tulee? Bemarin logon värimaailma on saanut inspiraationsa Baijerin osavaltion vaakunasta. Vaikka yleinen huhu on, että logo esittäisi abstraktisti lentokoneiden potkureita, ei tämä pidä paikkaansa. BMW:n logo on säilynyt alkuperäisessä olemuksessaan yrityksen perustamisen alkuajoista lähtien.

BMW-konserni valmistaa vuosittain noin 1,3 miljoonaa autoa ja 100 000 moottoripyörää. Sen automallien nimeämiskäytäntö perustuu sarjoittamiseen. Näistä mallisarjoista myydyimmät ovat 3-sarja ja 5-sarja. Yritys osallistuu myös Formula 1-kilpailuihin BMW Sauber -nimellä. 

Minkälaisia autoja BMW:t ovat? Bemari tunnetaan muiden saksalaisten automerkkien, kuten Mercedes-Benzin kovana haastajana. Valmistajana BMW on poikkeuksellinen, sillä se on yksi muutamista jäljellä olevista automerkeistä, joiden valikoima on suurelta osin takavetoisia automalleja. BMW:tä onkin vuosien mittaan markkinoitu urheilullisella ajettavuudella ja ajotuntumalla. Bemari ei hyödynnä autoissaan muista poiketen V6-moottoreita, vaan käyttää niissä pitkittäisasennettuja kuusisylinterisiä rivimoottoreita.

Mitä automalleja BMW:llä on? Bemarin yleisimmät automallit, jotka ovat vielä tuotannossa, ovat 1-sarja, 2-sarja, 3-sarja, 4-sarja, 5-sarja, 6-sarja ja 7-sarja, Z4, Z8, sekä X-sarjan X1, X2, X3, X4, X5 ja X6. Joidenkin mallien perässä oleva ”A” -pääte tarkoittaa automaattivaihteistoa, kun taas 7-sarjan loppupääte ”L” tarkoittaa saksaksi ”lang”, eli suomeksi pitkää. L-päätteen merkitys on ilmoittaa autossa olevan erikoisakselivälin olevan 14 cm perusmallia pidempi.

BMW valmistaa myös sähköautoja. BMW kutsuu omaa sähköautojen sarjaansa BMW i-sarjaksi. Sähköisiä automalleja BMW:llä ovat muun muassa BMW i3 (ix3), BMW i4, Bmw i5 ja Bmw i6. 

Bemarilla on vahva faniyleisönsä, myös Suomessa. Internettiin on perustettu useita BMW-aiheisia keskustelufoorumeita, kuten BMW-forum ja BTCF Forum, joissa autoon ihastuneet autoilijat keskustelevat hanakasti niin teknisistä, kuin esteettisistäkin yksityiskohdista. Lisäksi Bemarin ympärillä järjestetään lukuisia eri yhteistapahtumia vuosittain ympäri kotimaata, yhtenä esimerkkinä Kalajoen Bimmerpartyt.

Lue tarkemmin BMW:n suosituimmista malleista

Onko BMW suosittu automerkki? Kyllä on. BMW on vuosittain ollut yksi kymmenestä suosituimmasta automerkistä Suomessa. Sen suosio perustuu ajokokemukseen, urheilullisuuteen, sporttisiin yksityiskohtiin ja vankkumattomaan laatuun. Bemari tunnetaan myös ärhäkkään näyttävänä valmistajana, sen automallien vauhdikkaan ulkokuorien puolesta.

Mistä BMW-vaihtoauton voi ostaa? J. Rinta-Jouppi ostaa jatkuvasti sisään käytettyjä Bemareita. Valikoimastamme löydät useita satoja erilaisia ja erilaisilla varusteilla olevia BMW-vaihtoautoja. Eli, mikäli vanhan auton vaihto uudempaan on ajankohtainen, kannattaa harkita BMW:tä. Autona Bemari on erinomainen vaihtoehto uudeksi menopeliksi niin kaupunkiajoon, kuin pidemmillekin väleille. Kun valitset BMW:n voit olla varma, että autotallissasi on erittäin laadukas auto. Ota rohkeasti yhteyttä meihin jo tänään ja tehdään hyvät kaupat, sinulle sopivalla rahoituksella käytetystä BMW-henkilöautosta!

Vieläkö Bemarin osto mietityttää? Olemme kirjoittaneet kaksi artikkelia BMW:n valinnan tueksi: 

Mikä on M-Sport? BMW M-sport tarkoittaa BMW-automallin M-Sport -varustelutasoa tai M-Sport -pakettia. BMW M-Sport -varustelu tuo mukanaan useita urheilullisia ja korostettuja ominaisuuksia auton ulko- ja sisäpuolelle. Tämä varustelutaso on suunniteltu tarjoamaan ajamisen iloa ja lisäämään auton urheilullista ulkonäköä. M-Sport -pakettiin sisältyy yleensä useita seuraavia ominaisuuksia: Auton ulkonäkö saa urheilullisemman ilmeen, alusta ja erikoisjousitus on jäykemmät, ohjauspyörä on urheilullisempi muotoilultaan ja istuimet tarjoavat paremman tuen ja istumismukavuuden ajon aikana, auton sisätilat voivat saada urheilullisempaa muotoilua. Joissakin tapauksissa M-Sport -paketissa on suorituskykyä parantavia ominaisuuksia, kuten tehokkaampi moottori, tehokkaampi jarrujärjestelmä tai muita teknisiä päivityksiä.

On tärkeää huomata, että BMW M-Sport ei ole sama asia kuin täysiverinen BMW M-sarjan auto, kuten BMW M3 tai M5, jotka ovat BMW:n erityisen suorituskykyisiä malleja. Sen sijaan M-Sport -varustelu on enemmän urheilullinen varustetaso, joka tarjoaa osan M-sarjan auton ominaisuuksista, mutta ei välttämättä niiden huipputehoa ja suorituskykyä.