• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Skoda
Vaihtoautot: Skoda
Skoda-vaihtoautot

Skoda-vaihtoautot

Skoda-vaihtoautot hankit kätevästi J. Rinta-Joupilta. Tšekkiläinen autonvalmistaja Skoda perustettiin vuonna 1895. Perinteikäs automerkki tarjoaa niin suuremmat maasturit, kuin pienet kaupunkiautot. Oli sinulla hakusessa laadukas henkilöauto, kätevä tila-auto, komea citymaasturi, vähäpäästöinen hybridi tai luotettava pikkuauto, Skodan valikoimasta löydät laadukkaat vaihtoehdot. Elegantista muotoilustaan ja tyylikkäästä ulkonäöstään tunnettu automerkki on vakiinnuttanut paikkansa huipulla olemalla edullinen ja luotettava auto eri tarpeita varten.

Suosittuja Skoda-malleja ovat klassikoksi muodustuneen Skoda Octavian lisäksi Skoda Fabia, Skoda Yeti, Skoda Superb, Skoda Kodiaq, Skoda Scala sekä Skoda Karoq. J. Rinta-Joupilta löydät käytetyt Skoda-vaihtoautot, joihin on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autoturva sekä J. autovakuutus eli kasko.

Katso tarjoushintaiset Skoda-vaihtoautot tai varaa meiltä laadukas Skoda-huolto.

 191 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 191 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Škoda on monelle suomalaiselle tuttu, laadukas tsekkiläinen automerkki. Viralliselta nimeltään Škoda Auto on yritys, joka kuuluu saksalaiseen Volkswagen-konserniin ja sen kotipaikkana toimii Mladá Boleslav. Se on yksi vanhimmista, edelleen toiminnassa olevista automerkeistä.

Minkälainen auto Skoda on? Mikäli olet autonvaihtoaikeissa, on Škoda fiksu ja laadukas automerkki, jota kannattaa harkita. Škodan pitkä historia ja tasavarma laatutuotanto ovat löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin ja merkki onkin yksi ostetuimmista autoista kotimaassa. Ota yhteys meihin jo tänään, niin laskemme sinulle sopivan rahoituksen ja kuukausierän juuri sinulle sopivaan Škodaan!

Mikä on Škodan missio? Vuodesta 1985 lähtien Škodan missio on ollut valmistaa edistyksellisiä autoja. Edistyksellisyys tarkoittaa Škodalle yrityksen oman tulkinnan mukaan erityisesti autoja, jotka ovat aikaansa edellä.

Minkälainen on Skoda-automerkin historia? Yrityksen pioneerihenkisyys syntyi jo vuonna 1859, kun Emil von Škoda Plzeňissä perusti Škoda-yhtymän. Se kasvoi seuraavan sadan vuoden aikana Itävalta-Unkarin suurimmaksi yksittäiseksi teollisuusyritykseksi. Loikkaus autoteollisuuteen ja autojen valmistukseen tapahtui Škodalta ensimmäisen maailmansodan jälkeen, kun yritys aloitti ranskalaisten Hispano-Suiza-autojen valmistuksen. Vuonna 1924 se osti autovalmistaja Laurin & Klementin, jonka juuret ulottuivat myös 1800-lukuun ja polkupyörien valmistukseen.

Koska Skoda rantautui Suomeen? 1930-luvulla Škodasta tuli yksi merkittävimpiä eurooppalaisia raskaan teollisuuden yrityksiä. Vuonna 1938 Škodan maahantuonti laajeni myös Suomeen, mutta toiminta tyrehtyi toiseen maailmansotaan. Vuonna 1947 Suomen Koneliike Oy solmi maahantuontisopimuksen Škodan kanssa ja automalleja saapui jälleen myyntiin Suomen automarkkinoille.

Toisen maailmansodan jälkeen Škoda-yhtymä kansallistettiin ja se jakautettiin useammaksi yhtiöksi toimialoittain. Sodan jälkeiset ajat olivat haasteellisia yritykselle mutta pitkään jatkunut haasteiden aikakausi kääntyi voitoksi vuonna 1987, kun yritys lanseerasi Škoda Favorit-automallin. Auton muotoilusta vastasi italialainen Bertone ja malli saavutti suosiota kasvattaen Škodan maineitta laadukkaana autovalmistajana.

Vuonna 1991 Škoda solmi yhteistyösopimuksen Volkswagenin kanssa ja yrityksen nimi muuttui virallisesti Škoda Auto -osakeyhtiöksi. Pian yhteistyön mahdollistaman tuotannon ansiosta esiteltiin markkinoille Škoda Felicia.

Minkälaisia automalleja Skodalla on? Škodan lopullinen läpimurto automarkkinoilla Länsi-Euroopan osalta oli vuoden 1996 Škoda Octavia, sekä myöhemmin lanseerattu Škoda Fabia. Erityisesti Škoda Octavia tunnettiin sen runsaasta tavaratilan koosta. Octavia on myös kautta aikojen ollut Suomessa Škodan ehkäpä tärkein ja tunnetuin yksittäinen automalli.

2016 Škoda käynnisti vahvan strategiansa, joka painottui katumaastureiden valmistukseen. Aiemmin valmistaja oli pitänyt asemiaan markkinassa Škoda Yeti-maasturilla, jonka suosio perustui korkeaan maavaraan ja käytännöllisiin sisätiloihin. Myöhemmin myyntiin saapuivat Škoda Kodiaq ja Škoda Karoq. Vuotta myöhemmin merkiltä tuli ulos ensimmäinen Škoda-täyssähköauto Vision E. Vuoteen 2025 mennessä Škoda aikoo tuoda markkinoille peräti viisi uutta täyssähkömallia.

Mikä on Skodan slogan? Simply Clever – Škoda, eli suomalaisittain ”yllättävän fiksu, Škoda”, on yrityksen nykyinen tunnuslause. Se viittaa Škodan keksinnöllisyyteen perustuvaan tapaan kehittää ja valmistaa ajoneuvoja. Yrityksen logo on eräänlainen siipinuolimuodostelma, joka viestii yrityksen autonvalmistuksen kehityksen pitkästä ja innovatiivisesta perinteestä.

Mistä voin ostaa Skoda-vaihtoauton? J. Rinta-Joupin vaihtoautovalikoimasta löydät monipuolisesti eri Škoda -automalleja käytettynä nopeaan toimitukseen. Tarvittaessa toimitamme haluamasi Škoda-auton suoraan kotiisi, jopa vuorokaudessa. Varastostamme on tarjolla Škoda-malleja joka lähtöön. Lisäksi ostamme lisää Škoda-autoja myyntiin jatkuvasti, joten valikoima vaihtelee viikoittain!