• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Mercedes-Benz
Vaihtoautot: Mercedes-Benz
Mercedes-Benz -vaihtoautot

Mercedes-Benz -vaihtoautot

Mercedes-Benz (MB) on 1926-luvulla perustettu saksalainen automerkki. Mercedes on lunastanut paikkansa yhtenä maailman suosituimpana automerkkinä. Sillä on maine laadukkaana ja kestävänä autona. Mersun kattava menestys autourheilun ja hyötyajoneuvojen parissa tekee sen valikoimasta yhden markkinoiden menestyneimmistä. Mersun valikoimasta löytyy niin hieno urheiluauto, laadukas henkilöauto, toimiva pakettiauto, iso tila-auto, kuin citymaasturi. Näyttävän ulkomuotonsa lisäksi korkealaatuisista ja edistyksellisiä autoja koristaa johtotähti. Suosittuja MB-malleja ovat C-sarjan, E-sarjan, A-sarjan, ja B-sarjan autot, Sprinter, Vito ja Citan pakettiautot, sekä Mersun lava-automalli X, crossover ja maasturi SUV -mallit ML, GLA, GLC ja GLK, J. Rinta-Joupilta käytetyt Mersut, eli Mercedes-Benz-vaihtoautot, joihin on saatavilla edullinen J. Autorahoitus, J. Autoturva, sekä J. Autovakuutus, eli kasko.

Varaa meiltä laadukas monimerkkihuolto Mercedes-Benz -autollesi.

Katso myös tarjoushintaiset Mercedes-Benzit ja Mersut.

 208 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 208 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Kun puhutaan premium-autoista ja klassisista automerkeistä, nousee Mercedes-Benz ja sen johtotähtimäinen symboli usein ensimmäisten valmistajien joukossa mieleen. Mercedes-Benz, tai tuttavallisemmin Mersu, on saksalainen henkilöauto- ja hyötyajoneuvomerkki, sekä valmistaja. Brändinä Mersu on arvostettu ja sitä on pitkään pidetty autoilijoiden kesken laadun takeena ja erittäin maineikkaana autonvalmistuksen osaajana. Tekninen tietämys ja ylelliseksi hiottu ajokokemus ovat valmistajan kaiken toiminnan lähtökohta. Meiltä J. Rinta-Joupilta löydät satoja Mercedes-Benz vaihtoautoja!

Minkälainen auto Mercedes-Benz on? Mercedes-Benz on kaiken kaikkiaan laadukas, luotettava ja erittäin ylellinen auto tien päälle. Hankitpa sitten Mersun polttomoottorilla, sähköversiona, tai hybridinä, voit olla varma saat ajokokemukseltasi vain parasta.

Kuka perusti Mercedes-Benzin? Alun perin Mercedes-Benzin laittoivat alulle Karl Benz ja Gottlieb Daimler, jotka kehittivät kumpikin omilla tahoillaan sekä Benz & Cie, että Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) -nimisiä nopeakäyntisiin moottoriautoihin perustuvia yrityksiä 1880-luvulla. Myöhemmin, vuonna 1902 DMG:n nimi muuttui muotoon Mercedes.

Mercedes-Benz yritys syntyi vuonna 1926, kun kaksi maailman vanhinta autovalmistajaa DMG ja Benz & Cie yhdistyivät. Tuotemerkin tunnukseen otettiin mukaan DMG:llä käytössä ollut kolmisakarainen tähti. Benz-tuotemerkiltä mukaan pääsi laakeriseppele, joka sitoi nimen visuaalisesti yhteen.

Minkälainen automerkki Mersu on? Mersun idea on aina ollut valmistaa näyttäviä, ylellisiä ajoneuvoja. Merkin itsensä mukaan sen autoissa yhdistyvät luksus, urheilullisuus ja turvallisuus – riippumatta siitä, puhutaanko farmarista, sedanista, SUV, tai Coupé -mallisesta yksilöstä.

Mitä Mercedes-Benz tarkoittaa? Mercedes nimi juontaa juurensa Espanjaan, jossa se on naisen nimi ja tarkoittaa ylellisiä sanoja arvostus ja viehkeys. Syvä kiintymys laatuautoihin ja kova paneutuminen teknisiin yksityiskohtiin toi Mersulle jo 1930-luvulla useita Grand Prix-kilpailujen voittoja, jotka siivittivät Mercedeksen sen tämänpäiväiseen arvokkuuteensa. Nimen toinen osa, Benz, tulee toisen perustajan sukunimestä.

Valmistetaanko Mercedes-Benz -autoja Suomessa? Suomeen Mersu rantautui vuonna 1900-luvun alussa. Uudenkaupungin autotehtaalla valmistetaan tänä päivänä Mercedes-Benz A-sarjan autoja, sekä vuodesta 2023 lähtien AMG GT -urheiluautoa.

Mitä malleja Mersulla on? Yleisesti Mersun henkilöautot jaetaan mallisarjoihin, joista tunnetuimpia lienee A-sarja, C-sarja ja E-sarja, jotka ovatkin yksiä Suomen ostetuimpia vaihtoautoja käytettyjen ajoneuvojen markkinassa. Lisäksi esimerkiksi mersun eri malleista eritoten CLS on erityisen arvostettu automalli. Merkki on kunnostautunut myös hyötyajoneuvo puolella, sillä se valmistaa suosittua Mercedes-Benz Sprinter-pakettiautoa.

Mercedes-Benz on tuttu myös F1-formulamaailmasta, jossa valmistajaa on tehnyt tunnetuksi Lewis Hamilton. Merkki on vuosien varrella saavuttanut horjumattoman aseman populaarikulttuurissa ja monet julkisuuden henkilöt ovatkin osoittaneet tukensa merkkiä kohtaan, kuten George Clooney, Roger Federer, Asap Rocky ja suomalaiset Elastinen, Gettomasa, Ellinoora, Chisu ja Isac Elliot.

Mistä Mercedes-Benz vaihtoautoja voi ostaa? Meiltä J. Rinta-Joupilta! J. Rinta-Jouppi ostaa sisään jatkuvasti käytettyjä Mersuja, sillä niiden suosi on vankkumatonta. Autohaustamme löydät kätevästi valmistajan eri mallit ja voit samalla suodattaa hakutuloksesi tarkemmilla rajauksialla, esimerkiksi vaihteiston mukaan.  Mercedestä on tarjolla niin bensiini, diesel, sähkö ja hybridiversiona. Tarjoamme tälläkin hetkellä yhden Suomen laajimman ja monipuolisimman valikoiman käytettyjä Mercedes-Benz-autoja.

Mikäli autonvaihdolle on sinulla tarvetta ja käytetty Mercedes Benz-vaihtoauto on voisi olla juuri se sinulle sopiva menopeli alle, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää jo tänään! Me löydämme sinulle takuulla sen sopivimman Mersu-mallin autotalliin!