• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Mercedes-Benz
Vaihtoautot: Mercedes-Benz
Mercedes-Benz -vaihtoautot

Mercedes-Benz -vaihtoautot

Mercedes-Benz (suomalaisittain Mersu) on saksalainen automerkki, jonka tarkempi kotipaikka on Stuttgart. Se kuuluu maailman arvostetuimpien automerkkien joukkoon ja tunnetaan yhtenä autoteollisuuden pioneerimerkkinä. Mercedes-Benzin vaihtoautot pitävät sisällään silmiä hivelevää estetiikkaa, ajatonta eleganssia ja modernia teknologiaa, unohtamatta huippuluokan ajokokemusta. Mercedes-Benzin mallisto kattaa laajan kirjon ajoneuvoja kompakteista urheiluautoista ja luksussedaneista aina tilaviin maastureihin ja ylellisiin ajoneuvoihin. Parhaiten Mercedes-Benzin tunnistaa auton keulassa komeilevasti logosta, jota myös johtotähdeksi kutsutaan. Meiltä löydät poikkeuksellisen suuren valikoiman laadukkaita Mercedes-Benz -vaihtoautoja.

Suomessa Mercedes-Benzin suosio kattaa laajan kirjon erilaisia malleja, jotka palvelevat monenlaisia autoilijoiden tarpeita ja toiveita. Henkilöautojen osalta erityisen suosittuja ovat Mercedes-Benz CMercedes-Benz E ja Mercedes-Benz A. Pakettiautojen markkinoilla loistavat Mercedes-Benz Vito ja Mercedes-Benz Sprinter -mallit. Mersun maasturikategoriasta löytyy mm. halutut Mercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLCMercedes-Benz GLE ja Mercedes-Benz GLS. Lisäksi valikoimastamme löytyy innovatiivinen ja paljon maailmanlaajuista huomiota kerännyt Mercedes-Benzin sähköautomallisto, johon kuuluvat mm. suositut Mercedes-Benz EQEMercedes-Benz EQC ja Mercedes-Benz EQA.

Edulliset ja käytetyt Mercedes-Benz -vaihtoautot hankit kätevästi J. Rinta-Joupilta. Autoihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki tarjoushintaiset Mercedes-Benzit ja varaa meiltä laadukas Mercedes-Benz -huolto. Tsekkaa myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 286 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 286 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Kun puhutaan premium-autoista ja klassisista automerkeistä, nousee Mercedes-Benz ja sen johtotähtimäinen symboli usein ensimmäisten valmistajien joukossa mieleen. Mercedes-Benz, tai tuttavallisemmin Mersu, on saksalainen henkilöauto- ja hyötyajoneuvomerkki, sekä valmistaja. Brändinä Mersu on arvostettu ja sitä on pitkään pidetty autoilijoiden kesken laadun takeena ja erittäin maineikkaana autonvalmistuksen osaajana. Tekninen tietämys ja ylelliseksi hiottu ajokokemus ovat valmistajan kaiken toiminnan lähtökohta. Meiltä J. Rinta-Joupilta löydät satoja Mercedes-Benz vaihtoautoja!

Minkälainen auto Mercedes-Benz on? Mercedes-Benz on kaiken kaikkiaan laadukas, luotettava ja erittäin ylellinen auto tien päälle. Hankitpa sitten Mersun polttomoottorilla, sähköversiona, tai hybridinä, voit olla varma saat ajokokemukseltasi vain parasta. Meiltä löydät laajan valikoiman MB-vaihtoautoja, oli sitten Mersu hakusessa millä käyttövoimalla tahansa. 

Täältä voit lukea, mitä eroa on BMW:llä ja Mersulla.

Kuka perusti Mercedes-Benzin? Alun perin Mercedes-Benzin laittoivat alulle Karl Benz ja Gottlieb Daimler, jotka kehittivät kumpikin omilla tahoillaan sekä Benz & Cie, että Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) -nimisiä nopeakäyntisiin moottoriautoihin perustuvia yrityksiä 1880-luvulla. Myöhemmin, vuonna 1902 DMG:n nimi muuttui muotoon Mercedes.

Mercedes-Benz yritys syntyi vuonna 1926, kun kaksi maailman vanhinta autovalmistajaa DMG ja Benz & Cie yhdistyivät. Tuotemerkin tunnukseen otettiin mukaan DMG:llä käytössä ollut kolmisakarainen tähti. Benz-tuotemerkiltä mukaan pääsi laakeriseppele, joka sitoi nimen visuaalisesti yhteen.

Minkälainen automerkki Mersu on? Mersun idea on aina ollut valmistaa näyttäviä, ylellisiä ajoneuvoja. Merkin itsensä mukaan sen autoissa yhdistyvät luksus, urheilullisuus ja turvallisuus – riippumatta siitä, puhutaanko farmarista, sedanista, SUV, tai Coupé -mallisesta yksilöstä.

Mitä Mercedes-Benz tarkoittaa? Mercedes nimi juontaa juurensa Espanjaan, jossa se on naisen nimi ja tarkoittaa ylellisiä sanoja arvostus ja viehkeys. Syvä kiintymys laatuautoihin ja kova paneutuminen teknisiin yksityiskohtiin toi Mersulle jo 1930-luvulla useita Grand Prix-kilpailujen voittoja, jotka siivittivät Mercedeksen sen tämänpäiväiseen arvokkuuteensa. Nimen toinen osa, Benz, tulee toisen perustajan sukunimestä.

Valmistetaanko Mercedes-Benz -autoja Suomessa? Suomeen Mersu (Mercedes) rantautui vuonna 1900-luvun alussa. Uudenkaupungin autotehtaalla valmistetaan tänä päivänä Mercedes-Benz A-sarjan autoja, sekä vuodesta 2023 lähtien AMG GT -urheiluautoa.

Mitä malleja Mersulla on? Yleisesti Mersun henkilöautot jaetaan mallisarjoihin, joista tunnetuimpia lienee A-sarja, C-sarja ja E-sarja, jotka ovatkin yksiä Suomen ostetuimpia vaihtoautoja käytettyjen ajoneuvojen markkinassa. Lisäksi esimerkiksi mersun eri malleista eritoten CLS on erityisen arvostettu automalli. Merkki on kunnostautunut myös hyötyajoneuvo puolella, sillä se valmistaa suosittua Mercedes-Benz Sprinter-pakettiautoa.

Mercedes-Benz on tuttu myös F1-formulamaailmasta, jossa valmistajaa on tehnyt tunnetuksi Lewis Hamilton. Merkki on vuosien varrella saavuttanut horjumattoman aseman populaarikulttuurissa ja monet julkisuuden henkilöt ovatkin osoittaneet tukensa merkkiä kohtaan, kuten George Clooney, Roger Federer, Asap Rocky ja suomalaiset Elastinen, Gettomasa, Ellinoora, Chisu ja Isac Elliot.

Mistä Mercedes-Benz vaihtoautoja voi ostaa? Meiltä J. Rinta-Joupilta Mersu-vaihtoautot! Tai Mercedes, tai Mersu, tai MB, mitä nimeä ikinä haluatkaan käyttää! J. Rinta-Jouppi ostaa sisään jatkuvasti käytettyjä Mercedes-vaihtoautoja, sillä niiden suosi on vankkumatonta. Autohaustamme löydät kätevästi valmistajan eri mallit ja voit samalla suodattaa hakutuloksesi tarkemmilla rajauksialla, esimerkiksi vaihteiston mukaan.  Mercedestä on tarjolla niin bensiini, diesel, sähkö ja hybridiversiona. Tarjoamme tälläkin hetkellä yhden Suomen laajimman ja monipuolisimman valikoiman käytettyjä Mercedes-Benz-autoja.

Mikäli autonvaihdolle on sinulla tarvetta ja käytetty Mercedes Benz-vaihtoauto (MB-vaihtoauto) on voisi olla juuri se sinulle sopiva menopeli alle, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää jo tänään! Me löydämme sinulle takuulla sen sopivimman Mersu-mallin autotalliin!

Mikä on AMG? Mercedes-AMG on saksalainen automerkki, joka erottuu huippuluokan suorituskykyautoistaan. AMG, jonka täydellinen nimi on "Aufrecht Melcher Großaspach", toimii Mercedes-Benzin tytäryhtiönä ja on erikoistunut autojen virittämiseen ja suorituskyvyn parantamiseen. AMG-autot ovat tunnettuja voimakkaista moottoreistaan, huolellisesta käsityöstä ja korkeasta suorituskyvystään.

Lisäksi Mercedes-Benz AMG -mallimerkintä tuo tavallisiin Mercedes-Benz-malleihin erilaisia varustepaketteja, jotka tarjoavat vaikuttavia suorituskykyominaisuuksia ja hienostunutta muotoilua. Näiden erityisten varusteiden ansiosta AMG-mallit tarjoavat entistäkin dynaamisemman ajokokemuksen ja korkeatasoisen suorituskyvyn, mikä tekee niistä houkuttelevan valinnan autoharrastajille ja suorituskykyä arvostaville kuljettajille.