• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Peugeot
Vaihtoautot: Peugeot
Peugeot-vaihtoautot

Peugeot-vaihtoautot

Peugeot-vaihtoautot J. Rinta-Joupilta. PSA:n omistama Peugeot on ranskalainen autonvalmistaja, joka perustettiin vuonna 1810. Suomalaisittain tunnettu "Pösö" on kehityksen edelläkävijä ja sen autot tunnetaan tyylikkäistä ominaisuuksista, ikonisen ulkonäön lisäksi. Oli sinulla sitten hakusessa laadukas henkilöauto, koko perheen tila-auto, hybridiauto tai pikkuauto – Peugeotin valikoimasta löydät omasi.

Suosittuja Peugeot-malleja ovat Peugeot 207, Peugeot 208Peugeot 307, Peugeot 308, Peugeot 407Peugeot 508, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Peugeot 5008, Peugeot Partner, Peugeot Boxer, Peugeot ExpertPeugeot RCZ, sekä sähköautot Peugeot e-208 ja Peugeot e-2008. J. Rinta-Joupilta löydät käytetyt Peugeot-vaihtoautot, joihin on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autovakuutus sekä J. autoturva.

Katso Peugeot-pakettiautot ja tarjoushintaiset Peugeotit. Varaa meiltä myös laadukas Peugeot-huolto.

 38 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 38 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Ranskalainen automerkki Peugeot tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä autoistaan. Yhtiö perustettiin vuonna 1810 ja alun perin se valmisti kahvimyllyjä. Vuonna 1882 Peugeot alkoi valmistaa polkupyöriä ja 1891 yhtiö valmisti ensimmäisen moottoripyöränsä. Ensimmäinen Peugeot-auto valmistettiin vuonna 1891.

Millainen automerkki Peugeot on? Peugeotin autot ovat yksinkertaisen ja elegantin muotoilunsa sekä innovatiivisten teknologiaratkaisujensa ansiosta hyvin suosittuja ympäri maailman. Peugeot valmistaa muun muassa pieniä kaupunkiautoja, sedaneita, tila-autoja ja katumaastureita.

Missä Peugeot valmistetaan? Peugeotin autot valmistetaan ympäri maailmaa, kuitenkin suurin osa tuotannosta sijaitsee Euroopassa. Tuotantolaitoksia on Ranskassa, Espanjassa ja Portugalissa. Lisäksi yhtiöllä on tehtaita Slovakiassa, Tšekissä, Kiinassa, Iranissa, Brasiliassa ja Argentiinassa.

Peugeotin tavoitteena on valmistaa autoja mahdollisimman lähellä niiden loppukäyttäjiä, jotta ne olisivat paremmin räätälöityjä eri markkinoille.

Mitkä ovat suosittuja Peugeot-malleja? Peugeotin suosittuja automalleja ovat:

  • Peugeot 208 – pieni ja käytännöllinen kaupunkiauto, joka on suunniteltu erityisesti kaupunkiliikenteeseen.
  • Peugeot 3008 – tyylikäs ja monipuolinen katumaasturi, joka soveltuu erinomaisesti perheille.
  • Peugeot 5008 – tilava 7-paikkainen katumaasturi, joka on täydellinen valinta suuremmille perheille.
  • Peugeot 308 – kompakti ja taloudellinen auto, joka tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen.
  • Peugeot 2008 – pieni katumaasturi, joka tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, kuten korotetun maavaran ja kattotelineen.

Edellä mainittujen automallien lisäksi Peugeotilta löytyy myös muita laadukkaita ja tyylikkäitä autoja. Peugeot on panostanut ahkerasti ympäristöystävällisyyteen ja kehittänyt useita hybridimalleja, joissa yhdistyy sähkö- ja bensiinivoima.

Ovatko Peugeotit turvallisia? Peugeot on panostanut vahvasti autojensa turvallisuuteen. Sen uusimmat mallit sisältävät useita turvallisuusominaisuuksia, kuten automaattisen hätäjarrutuksen, kaistavahdin, kuolleen kulman varoitusjärjestelmän, jotka pitävät huolen, että Peugeot-autoilla on entistä turvallisempi ajaa.

Kuka perusti Peugeotin? Automerkin perusti ranskalainen liikemies Jean-Pierre Peugeot. Brändinimen alkuperä on peräisin Peugeot-perheen sukunimestä.

Mitä Peugeotin mallinimet tarkoittavat? Peugeotin mallinimet koostuvat yleensä kolmesta numerosta. Ensimmäinen numero edustaa sarjaa, toiset kaksi numeroa edustaa mallin suuruusluokkaa, jossa suurempi luku tarkoittaa suurempaa autoa.

Valmistaako Peugeot sähköautoja? Kyllä valmistaa! Yksi merkin sähköautoista on Peugeot e-208. Peugeotilla on myös muita sähköajoneuvoja, kuten hybridejä ja plug-in-hybridejä, kuten Peugeot 3008 Hybrid ja Peugeot 508 Hybrid. Automerkki on sitoutunut lisäämään sähköistä ajoneuvotarjontaansa tulevaisuudessa.

Mistä Peugeotin logo tulee? Peugeotin logo juontaa juurensa perustajan, Jean-Pierre Peugeotin kotikaupungista Belfortista. Belfortin vaakunassa on leijona, joka seisoo kaupungin portilla, ja Peugeotin perhe oli vaikutusvaltainen Belfortin alueella. Leijona symboloi voimaa, kestävyyttä ja laatua, jotka ovat tärkeitä ominaisuuksia Peugeot-autoissa.

Mikä on Peugeotin slogan? Peugeotin slogan on ”Motion & Emotion”, joka kääntyy suomeksi ”liike ja tunne”. Slogan kuvastaa Peugeotin pyrkimystä yhdistää ajamisen ilo ja tunne automallistoihinsa. Edellä mainittu slogan on ollut Peugeotilla käytössä vuodesta 2010 lähtien.

Onko Peugeot suosittu automerkki Suomessa? Peugeot on ollut yksi Suomen myydyimmistä automerkeistä vuosituhannen vaihteesta lähtien ja on edelleen suosittu merkkivalinta suomalaisten keskuudessa. Sen suosio Suomessa johtuu autojen kilpailukykyisistä hinnoista ja laajasta mallivalikoimasta, joka tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Mistä voin ostaa Peugeot-vaihtoauton? Meiltä J. Rinta-Joupilta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia Peugeot-vaihtoautoja. Autoja on saatavilla usealla eri käyttövoimalla, kuten bensiini, diesel, hybrid, plug-in hybrid ja sähkö. Tutustu käytettyihin Peugeot-autoihin selaamalla tältä sivulta löytyvää hakua, jossa voit suodattaa sinulle sopivan käyttövoiman ja muita tärkeitä ominaisuuksia, joita autoltasi toivot.

Tutustu tarjontaan ja löydä sinulle sopiva Peugeot. Mikäli sinulla herää jotain askarruttavia kysymyksiä auton hankintaan liittyen – ota rohkeasti yhteyttä automyyjiimme, jotka auttavat aina ammattitaidolla!