• Otamme autosi vaihdossa
 • Kotimainen perheyritys
 • Yli 3000 auton valikoima
 • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Honda
Vaihtoautot: Honda
Honda-vaihtoautot

Honda-vaihtoautot

Honda on japanilainen, maailman suurin autojen ja moottoripyörien valmistaja, joka perustettiin vuonna 1948. Hondan idea on valmistaa innovatiivisia ajoneuvoja hyvällä hinta-laatusuhteella. Luotettava ja kehityksen huipulla kulkeva automerkki on tunnettu ympäristöystävällisyydestä, sekä malleista Honda Civic ja Honda Accord. Mallistosta löytyvät myös hybridiautot Honda Insight, Honda CR-V ja Honda HR-V sekä Honda Jazz. Lisäksi valikoima tarjoaa muutakin teknologiaa, kuten sähköautot ja dieselkäyttöiset autot, sekä Honda moottoripyörät. Meiltä löydät Honda-vaihtoautot, joihin on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autovakuutus, sekä J. autoturva.

Katso tarjouksessa olevat Hondat.

Meiltä myös laadukas Honda-huolto.

 48 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 48 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

 • Hinta
 • KK-erä

Honda – tuo Japanin ylpeys. Honda on tunnettu laadukkaista, luotettavista ja kestävistä autoistaan. Merkki tunnetaan myös kestävistä moottoreistaan, joita käytetään laajalti moottoripyörissä, veneissä ja ruohonleikkureissa. Innovatiivisuus ja luotettavuus kuvaa merkkiä parhaiten. Honda on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista ja sen tuotanto ulottuu yli 30 maahan.

Kuka perusti Hondan? Hondan perustivat japanilainen insinööri Soichiro Honda ja liikemies Takeo Fujisawa vuonna 1948. Honda aloitti moottoripyörien valmistamisen jo 1940-luvun alussa. Toisen maailmansodan jälkeen Honda aloitti yhteistyön Toyota Motor Corporationin kanssa, mutta jätti yhtiön vuonna 1948 ja perusti oman moottoripyörävalmistajayhtiönsä. Toiminta laajeni myöhemmin myös autojen ja muiden moottorikäyttöisten laitteiden valmistukseen.

Millainen automerkki Honda on? Laadukkuuden, luotettavuuden ja kestävyyden lisäksi Honda tunnetaan innovatiivisista teknologioistaan ja kestävistä moottoreistaan. Kompaktit ja keskikokoiset autot ovat Hondan spesiaalialaa. Honda on ollut edelläkävijä monissa ympäristöystävällisissä teknologioissa, kuten hybridi- ja polttokennoautoissa.

Missä Honda valmistetaan? Hondan ajoneuvoja valmistetaan monissa maissa ympäri maailmaa. Yhtiön suurimmat tuotantolaitokset sijaitsevat Japanissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Turkissa, Kiinassa, Thaimassa, Intiassa ja Brasiliassa. Kyseessä on globaali automerkki, ja siksi sen tuotantolaitokset sijaitsevat strategisesti maailman eri kolkissa. Sen ansiosta yhtiö pystyy palvelemaan kuluttajia kustannustehokkaasti eri markkinoilla.

Mitkä ovat suosittuja Honda-automalleja? Hondalta löytyy liuta suosittuja automalleja vuosien varrelta, tässä muutama suosituin:

 • Honda Civic – Honda käyttäjien suosikki jo vuosikymmenien ajan, Civic on yksi Honda-brändin tunnetuimmista malleista.
 • Honda Accord – Keskiluokan henkilöauto, jota on valmistettu jo vuodesta 1976 lähtien. Autoa on saatavilla sekä sedan- että farmarimallina.
 • Honda CR-V – Hondan suosituin SUV-malli ja erittäin suosittu monissa maissa. Perheauto, joka tunnetaan tilavasta sisätilasta ja suuresta tavaratilasta.
 • Honda Jazz – Jazz-malli tunnetaan joissain maissa nimellä Fit, ja nimeä mukaillen se on pieni ja suosittu, eritoten kaupunkiajoon soveltuva auto.
 • Honda HR-V – Pieni crossover-SUV, joka on suunniteltu ensisijaisesti kaupunkiajoon.

Mitkä ovat suosittuja Honda-moottoripyörämalleja? Merkki tunnetaan yhtenä maailman suurimmista moottoripyörävalmistajista ja sillä on monia suosittuja malleja eri kategorioissa. Tässä muutamia suosituimpia:

 • Honda Gold Wing – Touring-moottoripyörä, joka on suunniteltu pitkiä matkoja varten. Malli on tunnettu mukavuudestaan, suorituskyvystään ja teknisistä ominaisuuksistaan.
 • Honda Africa Twin – Adventure-moottoripyörä, joka on suunniteltu maanteille ja maastoon. Monipuolinen, luotettava ja kestävä malli.
 • Honda CBR – Suosittu ja sporttinen moottoripyöräsarja, joka on suunniteltu nopeutta ja suorituskykyä varten.
 • Honda CB – Klassinen moottoripyöräsarja, joka sisältää useita eri malleja. Suosittu luotettavuuden, käsiteltävyyden ja monipuolisuuden ansiosta.
 • Honda Rebel – Cruiser-moottoripyörä, joka on aloittelijoille suunniteltu. Pyörä on helppo hallita, se on kevyt ja tarjoaa mukavan ajokokemuksen.

Mikä on Hondan slogan? Hondan tunnuslaise on ”The Power of Dreams” joka kääntyy suomeksi ”Unelmien voima”. Slogan korostaa Hondan pyrkimystä saavuttaa teknologian ja innovaation avulla suurempia tavoitteita ja rohkaista ihmisiä seuraamaan unelmiaan.

Mistä voin ostaa Honda-vaihtoauton? Honda-vaihtoautot ja -moottoripyörät löydät J. Rinta-Joupilta. Valikoima on laaja ja monipuolinen ja se vaihtuu liki päivittäin. Meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan Honda-ajoneuvon. Tutustu kattavaan Honda-valikoimaan käyttämällä tältä sivulta löytyvää hakutoimintoa. Voit suodattaa haluamillasi hakuehdoilla juuri sinulle parhaiten soveltuvia vaihtoehtoja.

Mikäli sinulla herää kysyttävää liittyen Honda-vaihtoautoihin, ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme puhelimitse tai vaikkapa chatissa. He palvelevat mielellään ja ovat aina saatavilla teitä varten!