• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Toyota
Vaihtoautot: Toyota
Toyota-vaihtoautot

Toyota-vaihtoautot

Toyota on tunnettu japanilainen automerkki, joka perustettiin vuonna 1937. Toyota-vaihtoautot tunnetaan parhaiten siitä, että ne säilyttävät arvonsa ja suorituskykynsä vuosien käytön jälkeen. Toyotan mallisto kattaa kaiken kompakteista kaupunkiautoista ja perheautoista aina tehokkaisiin SUV-malleihin ja pick-up -ajoneuvoihin, tarjoten jokaiselle jotakin.

Toyota on saanut nimensä perustajansa Sakichi Toyodan sukunimestä, mutta muutettuna "d" kirjaimen "t":ksi, joka japanilaisessa kulttuurissa symboloi onnea ja menestystä. Toyota-vaihtoautot erottuvat markkinoilla niiden poikkeuksellisen luotettavuuden, kestävyyden ja innovatiivisten teknologioiden ansiosta. Toyota on ollut hybriditeknologian edelläkävijä ja on yksi maailman suurimmista autovalmistajista, mikä todistaa sen suosiota ja luotettavuutta globaalisti.

Toyotan mallivalikoimaan kuuluvat suosituimpina muun muassa Toyota Corolla, Toyota Avensis, Toyota Yaris, Toyota Auris ja Toyota RAV4. Lisäksi Toyotalta löytyy tunnettuja hyötyajoneuvomalleja, kuten Toyota Hiace, Toyota Proace ja Toyota Hilux. Toyotan sähköautomallistoa tähdittää Toyota bZ4X, joka on Toyotan ensimmäinen täyssähköinen SUV.

Edulliset ja käytetyt Toyota-vaihtoautot hankit kätevästi J. Rinta-Joupilta. Autoihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus sekä J. autovakuutus eli kasko. Valikoituihin vaihtoautoihin on saatavilla myös J. autoturva.

Katso kaikki tarjoushintaiset Toyotat ja varaa meiltä laadukas Toyota-huolto. Tsekkaa myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 191 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 191 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Toyota valitaan harkitusti, ei niinkään intohimoisesti. Se ei siis välttämättä ole himoittu, mutta sitäkin halutumpi. Niin Toyotaa voisi kuvailla. Toyota (Toyota Motor Corporation) on maailman suurin autojen valmistaja. Toyota on myös Suomessa ollut monta vuotta myydyin automerkki. Toyota myy päämerkkinsä lisäksi Suomessa myös luksusmerkki Lexusta. Meiltä J. Rinta-Joupilta löytyy myös satoja Toyota-vaihtoautoja.

Minkälainen auto Toyota on? Toyotan missio on tuottaa iloa kaikille. Ja sitä on tarkoitus tuottaa liikuttamalla ihmisiä laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Eli Toyotan ajoneuvot ovat varmoja kulkupelejä kohtalaisella hinnalla. Toyotan pääviesti onkin: rakennettu kestämään, luotu toimimaan ja suunniteltu elämään.

Ovatko Toyotat turvallisia? Toyotat mielletään myös kauttaaltaan turvallisiksi autoiksi. Myös vanhemmat Toyota-vaihtoautot mielletään turvallisiksi ajoneuvoiksi ikäistensä ajoneuvojen joukossa. Uudemmissa Toyota ajoneuvoissa on lisäksi heidän patentoima Toyota Safety Sense järjestelmä, joka tekee ajamisesta entistäkin turvallisempaa. Safety Sense järjestelmään kuuluu mm. automaattinen tietä ylittävän kevyenliikenteen tunnistaminen sekä tien nopeusrajoitusten tunnistaminen. 

Kuka perusti Toyotan? Toyota on japanilainen autoyhtiö, jonka Kiichiro Toyoda perusti vuonna 1937. Toyota syntyi alunperin johdannaisena Kiichiron isän perustamasta koneita valmistavasta yrityksestä nimeltä Toyota Industries. Nykyisen molemmat yritykset ovat osa Toyota Groupia. Toisen maailmansodan jälkeen Toyotan kasvu alkoi kiihtyä kovaa vauhtia ja yrityksessä sisäistettiin filosofia, jota kutsutaan nimellä “The Toyota Way”. “The Toyota way” antaa suuntaviivaat koko yrityksen toiminnalle. Ensimmäinen Toyota saapui suomeen 1964.

Onko Toyota suosittu automerkki Suomessa? On. Suomessa Toyotan suosion pohjaksi on arvioitu autoilijoiden arvostama japanilainen autotuotanto, jonka mainetta auttoi rakentamaan alun perin Datsun. Toyotan myynti kuitenkin räjähti vasta 1960-luvun puolivälissä Toyota Coronan ja Toyota Corollan tullessa myyntiin. Corollasta tuli nopeasti yksi tärkeimmistä automalleista valmistajalle Suomessa ja muualla Euroopassa. Vuonna 1973 Toyota nousi ensimmäistä kertaa vuoden ostetuimmaksi henkilöautomerkiksi kotimaassa. Nykyään myös valmistajan mallit Toyota Camry, Toyota Avensis ja Toyota Carina tunnetaan laajalti ympäri Suomea autoilijoiden keskuudessa.

Mitkä ovat suosittuja Toyotan automalleja? Toyota tekee vuosittain noin 10 miljoonaa ajoneuvoa, joista suosituin ja myös kautta aikain myydyin automalli koko maailmassa on Toyota Corolla. Voidaan myös arvioida Corollan olevan maailman tunnetuin automalli ja se on edelleenkin yksi myydyimmistä malleista. Vaihtoautoina Toyota Corollaa löytyy myös J. Rinta-Joupin varastosta. Muita tunnettuja Toyotan malleja ovat Yaris, Prius, Auris ja Avensis. Lisäksi Toyota Hiace on yksi tunnetuimmista hyötyajoneuvoista. Puolestaan RAV4 on Toyotan valmistama suosittu crossover tyyppinen ajoneuvo eli niin sanottu citymaasturi. 

Valmistaako Toyota hybridi-autoja? Kyllä. Toyota on edelläkävijä hybridiautojen tuotannossa. Useimmat Suomen myydyimmistä hybridiautoista ovat Toyotoja. Mallistosta löytyy sekä itselataavia hybridejä että plug-in hybridejä. Esimerkiksi Corolla, Yaris, C-HR sekä RAV4 ovat saatavana hybridinä. 

Toyotan suosion vuoksi myös Toyota-vaihtoautoja on myynnissä jatkuvasti paljon eri puolilla Suomea. Me J. Rinta-Joupilla emme tee tässä poikkeusta, vaan meillä on poikkeuksellisen kattava valikoima erilaisia Toyota-autoja. Kaikki myynnissä olevat käytetyt Toyotat löydät tältä sivulta ja tarkennuksia hakuun voit tehdä autohaussa. Ota yhteyttä!