• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 4500 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Volkswagen
Volkswagen-vaihtoautot

Volkswagen-vaihtoautot

Volkswagen on saksalainen automerkki, joka tuo uusimmat innovaatiot ja laatuautot koko kansan ulottuville. Tuttavammin Volkkarina ja Volsuna tunnetun autonvalmistajan valikoimaan kuuluvat pakettiautot, kaupunkimaasturit, tila-autot ja henkilöautot. Volkswagen tuli tunnetuksi vuonna 1937 kansanautostaan VW Kuplasta ja valmistaa edelleen mm. klassikoksi muodostunutta Volkswagen Golf-mallia, joka on ollut suosittu jo vuodesta 1974 alkaen. Golfin lisäksi haluttuja VW-malleja ovat VW Polo, VW Passat, VW Touran, VW Tiguan, sekä pakettiautot VW Transporter, VW Caddy ja Caddy Maxi, VW Crafter ja lava-auto VW Amarok. Lisäksi Volkswagenin valmistamat sähköautot ID.3, ID.4 ja ID.5 ovat hyvin suosittuja.

Edulliset ja käytetyt Volkswagen-vaihtoautot hankit kätevästi J. Rinta-Joupilta. Autoihin on saatavilla edullinen J. autorahoitus, J. autoturva sekä J. autovakuutus eli kasko.

Katso kaikki tarjoushintaiset Volkswagenit ja varaa meiltä laadukas Volkswagen-huolto. Tsekkaa myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 268 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 268 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Yksi automaailman tunnetuimpia logoja on varmasti Volkswagenin hakamainen VW-symboli, joka loistaa useamman Suomen maanteillä ajavan henkilöauton keulassa. Saksalainen Volkswagen on maailmanlaajuisesti tunnettu ja suosittu henkilöauto- ja hyötyajoneuvovalmistaja. Suomessa Volkswagen sijoittuu vuosittain myydyimpien automerkkien ja mallien listauksissa korkealle. J. Rinta-Joupilta löydät satoja Volkswagen-vaihtoautoja.

Koska Volkswagen-autojen valmistus alkoi? Volkswagenin historia ulottuu 1930-luvun Saksaan, jossa ajatus yksinkertaisesta, laadukkaasta ja jokaiselle saatavilla olevasta henkilöautosta syntyi. Automallille määriteltiin tarkat rajaehdot, kuten esimerkiksi korkein mahdollinen summa, jolla auto tulisi hinnoitella. Tavoite oli luoda auto, johon jokaisella työntekijällä yhteiskunnan eri luokista olisi varaa. Volkswagenin syntymätermi olikin kansanauto.

Vuonna 1934 Ferdinand Porsche solmi Saksan autoteollisuusliiton kanssa yhteistyösopimuksen ja ensimmäinen Volkswagen VW30 lanseerattiin jo kolme vuotta myöhemmin. Varsinainen ensimmäinen Volkswagen-tehdas rakennettiin 1938 ja pian tämän jälkeen seurasi malli nimeltä KdF-wagen, eli tuttavallisemmin Volkswagen Kupla.

Toisen maailmansodan jälkeen Volkswagenin tehdas uudelleenavattiin VW-Kuplan valmistusta varten. 1970-luvun alussa Kupla-mallista tulikin jo autohistorian mittapuilla legenda, sillä se oli maailman myydyin automalli. Volkswagen esitteli täysin uuden automallin, koko kansalle suunnitellun Volkswagen Passatin vuonna 1973 ja vuotta myöhemmin Volkswagen Golfin. VW Golf oli etuvetomalli, jossa oli aiemmasta poiketen nestejäähdytteinen rivimoottori auton etuosassa. Golfista tuli maailmanlaajuinen hitti. Volkswagen Golfia on valmistettu jo useita sukupolvia ja myyty kymmeniä miljoonia kappaleita.

Vuonna 1996 Volkswagenin innovaatiotyö jatkui valmistajan uudistaessa vanhaa Kupla-malliaan. Automarkkinoille esiteltiin täysin uusi VW-Kupla, Volkswagen New Beetle. Vuonna 2003 Meksikossa valmistui toistaiseksi viimeinen vanhanmallinen VW-Kupla.

2005 valmistaja nimesi Sedan-mallisen VW Golfin Jetta-nimiseksi. Tässä välissä auto oli ehtinyt kulkea nimellä Vento ja myöhemmin VW Bora. Vuonna 2010 Jetta muodostui suunnittelupöydällä täysin omaksi mallikseen, vailla viitteitä muotokielen osalta Volkswagen Golfiin.

Sittemmin 2020-luvulla Volkswagen on kunnostautunut myös sähköautojen valmistajana. Volkswagenin sähköautomalleja ovat mm. Volkwagen ID.3, Volkswagen ID.4 sekä Volkswagen ID.5. Lisäksi Golffia (e-Golf) ja UP!:ia (e-UP!) on saatavana sähköisenä mallina.

Mitä Volkswagen nimi tarkoittaa? Volkswagen on saksankielinen sana, joka tarkoittaa kansanautoa.

Koska Volkswagen-autoja tuli Suomeen? Suomessa Volkswagenin maine alkoi kiiriä kylille jo 1930-luvun lopulla, kun lehdistö kertoi kansalle saksalaisesta kansanautosta. Volkswagenin maahantuonti alkoi virallisesti kuitenkin vasta vuonna 1950. Autola Oy toi maahan ensimmäiset VW:t, jotka olivat 12 uutta Volkswagen Kupla-mallista henkilöautoa. Samana vuonna Volkswageneita tuotiin Suomeen peräti 119 kappaletta. Vuonna 1954 autoja oli maassa jo 3 946 ja VW oli maamme kolmanneksi yleisin henkilöautomerkki.

Suomessa vallitsi 1950-luvulla henkilöautojen tuontisäännöstely, joka päättyi kuusikymmentäluvun alussa. Volkswagen nousi ripeästi myyntimäärissä yhdeksi kansan suosikeista. Volkswagen Kuplaa myytiin useita tuhansia, vaikka auto itsessään oli jo vanhanaikainen ja teknisesti vaatimaton kulkuneuvo. Volkswagen Transporter oli kyseisellä hetkellä noussut Suomen toiseksi ostetuimmaksi pakettiautomalliksi. Volkswagen Golf ja Transporter ovat edelleen yksiä yleisimpiä automalleja täällä pohjoisen maanteillä.

Minkälaisia autoja Volkswagenit on? Volkswagen on ollut yksi suosituimpia automerkkejä Suomessa jo 50-luvulta lähtien. Merkin ikoniset mallit ja vankkumaton laatutaso ovat luoneet suomalaisten autoilijoiden mielissä erityisen vahvan tunnesiteen tähän ikoniseen autobrändiin. Volkswagen tunnetaankin käytettävyydestään ja tinkimättömästä valmistustasostaan automalliensa suhteen kautta maailman. Volkswagenin autot ovat tyylikkäitä ja niiden ajokokemus hiottu kaikkia miellyttäväksi. Kun päätöksesi on hankkia vanhan auton tilalle käytetty Volkswagen, saat takuuvarmasti saksalaista huippuosaamista ja pääset nauttimaan autolla ajosta toden teolla

Autovalmistajana Volkswagen Group kertoo olevansa rohkea, innovatiivinen ja idearikas innovoija, joka liikuttaa koko kansaa. Yritys kertoo haluavansa olla se taho, joka muovaa huomispäivän liikennettä.

Ovatko Volkswagenit hyviä autoja? Monien mielestä ovat. Siitä kertoo, että Volkswagen oli vuonna 2022 myydyin käytettyjen autojen merkki Suomessa. Volkswagenit ovat hyviä vaihtoehtoja ihmisille, jotka etsivät hyvää laatua ja luotettavuutta. Volkswagenit ovat myös tyypillisesti hyvä ajettavuudeltaan ja vaikka kyseessä onkin ns. koko kansan auto, ovat ne myös tyylikkäitä. Volkswagenin mallistosta löytyy paljon erilaisia malleja, jotka soveltuvat niin kaupunkikäyttöön kuin pidemmillekin matkoilla. Suosituimpia Volkswagenin malleja ovat Passat ja Golf

Mistä Volkswagen-auto kannattaa ostaa? J. Rinta-Joupilta löydät suuren ja jatkuvasti vaihtuvan Volkswagen-vaihtoautovaraston. Myymme kaikenlaisia käytettyjä Volkswagen-autoja, erilaisilla varusteilla ja mukavuuksilla. Ostamme sisään jatkuvasti uusia VW-malleja, joten jokaiselle löytyy varmasti se itselle sopivin käytetty Volkswagen-auto alle.

Ota yhteyttä myyjiimme jo tänään! Autamme mielellämme sinua kaikissa Volkswagen-autoihin liittyvissä kysymyksissä ja lisäksi laskemme juuri sinun budjettiisi sopivan autorahoituksen ja kuukausierän haluamaasi VW-automalliin. Ja mikäli asut kauempana, toimitamme tarvittaessa Volkswagenit myös suoraan kotipihaasi jopa yhdessä vuorokaudessa.