• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Renault
Vaihtoautot: Renault
Renault-vaihtoautot

Renault-vaihtoautot

Renault-vaihtoautot hankit kätevästi J. Rinta-Joupilta. Renault on perinteinen ranskalainen automerkki, joka tunnetaan sporttisesta ja dynaamisesta tyylistä. Merkki omaa myös tukevan jalansijan autourheilussa. Ikoninen ajoneuvojen muotoilu ja ajamisen laatu ilmenevät jokaisessa valmistetussa autossa, oli kyseessä sitten urheiluauto, iso perheauto, citymaasturi, tilava pakettiauto tai luotettava pikkuauto.

Suosittuja Renault-malleja ovat Renault Megane, Renault Clio, Renault Koleos, Renault Talisman, Renault Captur, Renault Laguna, Renault Kadjar, Renault Grand Scenic, Renault Zoe sekä pakettiautot Renault Trafic ja Renault Master. J. Rinta-Joupilta löydät myytävät, käytetyt Renault-vaihtoautot, joihin on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autoturva sekä J. autovakuutus eli kasko.

Katso myös kaikki Renault-pakettiautot ja tarjoushintaiset Renault-vaihtoautot. Varaa meiltä myös laadukas Renault-huolto.

 30 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 30 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Ranskalainen automerkki Renault on tunnettu ympäri maailmaa innovatiivisista ja tyylikkäistä autoistaan. Renault on perustettu vuonna 1899 ja se on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista autonvalmistajista. Merkin tuotevalikoima on monipuolinen ja sisältää muun muassa henkilöautoja, pakettiautoja ja urheiluautoja.

Missä Renault valmistetaan? Renaultin autot valmistetaan ympäri maailmaa eri tuotantolaitoksissa. Merkin kotimaa on Ranska ja se onkin yksi tärkeimmistä valmistusmaista. Renault tekee myös yhteistyötä muiden autonvalmistajien kanssa, kuten Nissanin ja Mitsubishin. Autojen valmistus onnistuu myös kumppaneiden tehtailla. Osat ja komponentit valmistetaan yleensä monissa eri maissa, ja ne kootaan lopulliseksi tuotteeksi lopullisessa valmistuspaikassa.

Kuka perusti Renaultin? Renault-automerkin perustivat veljekset Louis, Marcel ja Fernand Renault. Veljekset tunnettiin intohimoisina innovaattoreina ja insinööreinä, jotka halusivat luoda edistyksellisiä autoja. 1900-luvun alussa yhtiö kasvoi nopeasti ja siitä tuli yksi merkittävimmistä automerkeistä maailmassa.

Mitkä ovat suosittuja Renault-malleja? Renaultin suosittuja automalleja ovat:

  • Renault Clio – jo yli 30 vuotta tuotannossa ollut automalli on ensisijaisesti kaupunkikäyttöön soveltuva ja se tunnetaan pienestä koostaan ja hyvistä ajo-ominaisuuksistaan.
  • Renault Megane – keskikokoinen perheauto, jota on saatavilla eri korivaihtoehdoin, kuten hatchback, farmari ja sedan.
  • Renault Kadjar ja Captur – suosittuja crossover-malleja, joissa yhdistyvät henkilöautojen ja maastoautojen ominaisuudet.
  • Renault Zoe – Renaultin suosittu sähköautomalli.

Lisäksi Renault on tunnettu urheiluautoistaan ja sen Sport-mallisto on kerännyt suurta suosiota autoharrastajien keskuudessa. Kaiken kaikkiaan Renaultin autovalikoima on monipuolinen ja tarjoaa vaihtoehtoja eri tarpeisiin ja budjetteihin.

Millaisia Renault-pakettiautot ovat? Renaultin pakettiautot ovat suosittuja niiden tilavuuden ja käytännöllisyyden vuoksi. Ne sopivat erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat luotettavan työkalun kuljetustehtäviin. Pakettiautovalikoimaan kuuluvat muun muassa Renault Trafic, Renault Master ja Renault Kangoo.

Millaisia Renault-sähköautot ovat? Renault on yksi johtavista sähköautojen valmistajista. Yksi sen tunnetuimmista sähköautomalleista on Renault Zoe, joka on suunniteltu kaupunkikäyttöön, kuten myös kapeille teille sopiva Renault Twizy. Renault tekee yhteistyötä muiden autonvalmistajien kanssa kehittääkseen sähköautojen latausverkostoa. Automerkki on sitoutunut edistämään kestävää liikkuvuutta tulevaisuudessa.

Mitä Renaultin mallinimet tarkoittavat? Renault-automerkin mallinimet perustuvat yleensä kirjaimiin ja numeroihin. Usein ne ovat peräisin Ranskan kaupungeista tai maantieteellisistä alueista. Esimerkiksi Clio-nimi juontaa juurensa kreikkalaisen musiikin museon mukaan, Twingo viittaa auton pienikokoisuuteen ja ketteryyteen. Megane on puolestaan Ranskan Provencen alueen nimi.

Onko Renault suosittu automerkki Suomessa? Renault on ollut Suomessa kymmenen suosituimman automerkin joukossa jo pitkään. Esimerkiksi vuonna 2021 Renault oli Suomen kuudenneksi myydyin automerkki. Myös Renaultin sähköautot ovat nauttineet laajasta suosiosta, sillä Renault Zoe oli Euroopan myydyin sähköauto vuonna 2020.

Mikä on Renaultin slogan? Nykyisin Renaultin slogan on ”Passion for life”, joka kääntyy suomeksi ”Into elämää kohtaan”. Slogan korostaa Renaultin sitoutumista ja intohimoa tarjota innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja liikkuvuuteen, jotka tuovat iloa ja mukavuutta kuljettajille sekä matkustajille.

Mistä Renaultin logo tulee? Renaultin logo on kehittynyt vuosien varrella ja uusimman uudistuksen logo koki vuonna 1972, jolloin se sai nykyisen muotonsa. Logossa oleva timanttimuoto symboloi Renaultin arvoja, kuten innovaatiota, suunnittelua ja laatua.

Monelle intohimoiselle autourheilun seuraajalle Renault on tuttu Formula 1-sarjasta. Renault on voittanut Formula 1 -sarjan valmistajien mestaruuden useita kertoja. Merkin moottoreita käyttäneet tiimit ovat voittaneet monia kuljettajien ja valmistajien mestaruuksia. Renaultin F1 -sarjaan osallistuminen on ollut tärkeä tekijä sen teknologian kehittämisessä ja innovatiivisuuden edistämisessä.

Mistä voin ostaa Renault-vaihtoauton? J. Rinta-Jouppi myy käytettyjä Renault-autoja. Valikoima on laaja ja tarjolla on jatkuvasti erilaisia Renault-malleja. Mikäli autokuume iskee, suosittelemme selaamaan tältä sivulta löytyviä Renault-autoja. Hakutoiminnon kautta voit suodattaa juuri sinulle sopivan vaihtoehdon kätevästi. Mikäli sinulla herää kysyttävää Renaulteihin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä ammattitaitoisiin myyjiimme – he ovat apunasi!