• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Nissan
Vaihtoautot: Nissan
Nissan-vaihtoautot

Nissan-vaihtoautot

Nissan on vuonna 1933 perustettu japanilainen autonvalmistaja, joka omistaa myös Infiniti ja Datsun -brändit. Nissanin autovalikoimaan kuuluu niin laadukkaat henkilöautot, vähäpäästöiset hybridiautot, kuin koko perheen autot, sekä citymaasturit. Turvalliset ja tyylikkäät Nissan autot varmistavat korkean laatuisen ajokokemuksen. Suosittuja Nissan-malleja ovat Nissan Qashqai ja Qashqai+2, Nissan Note, Nissan Leaf, Nissan Juke, Nissan Micra, Nissan Pulsar, Nissan X-Trail, Nissan NV200, Nissan NV300, Nissan NV400, Nissan Primastar sekä Nissan Navara. Voit tutustua myös valikoimassamme oleviin Nissan sähköautoihin.Vaihtoautoihimme on saatavilla edullinen J. Autorahoitus, J. Autoturva, sekä J. Autovakuutus, eli kaskovakuutus.

Meiltä myös laadukas Nissan-huolto.

Katso Nissan-pakettiautot ja tarjoushintaiset Nissan-vaihtoautot.

 77 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 77 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Mistä Nissan on tunnettu autonvalmistajana? Nissan on tunnettu japanilaisille tyypillisesti innovatiivisesta teknologiasta. Nissan on mm. luonut uusia innovaatioita hybridi- sekä sähköautoiluun. Ja esimerkiksi Nissan Leaf oli maailman ensimmäinen massatuotettu täysin sähkökäyttöinen henkilöauto, joka sai aikanaan paljon huomiota ja kehuja. Leafia valmistetaan edelleen vuonna 2023. Innovatiivisuuden lisäksi Nissan panostaa ekologisuuteen omassa toiminnassaan. Monesti Nissanin innovaatiot liittyvätkin kykyyn liikkua ekologisemmin ja turvallisemmin. Nissan on myös ollut mukana mm. Nascarissa sekä Formula 1:ssä.

Missä Nissania myydään? Nissania myydään laajasti Aasiassa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, niin käytettynä kuin uutenakin. Nissan on myös Suomessa yksi suosituimmista automerkeistä. Nissania myydään käytettynä kautta maan erilaisissa autoliikkeissä. Uusia Nissaneita löytyy merkkiedustusliikkeistä. 

Mistä Nissanin nimi tulee? Nissan nimi tulee Japanin sanoista ”Nippon Sangyo”. Se tarkoittaa Japanin teollisuutta. Nippon Sangyosta tuli Nissan vuonna 1934.

Mitä automalleja Nissanilla on? Nissan valmistaa monenlaisia automalleja henkilöautoista maastoautoihin. Nissanilta on saatavana myös sähköauto Nissan Leaf, jonka valmistus alkoi jo vuonna 2010. Etsit sitten perheautoa tai urheillullisempaa mallia, Nissalilta löydät varmasti sopivan. Monet Nissanien mallinimistä tulevat japaninkielestä. Suosituimpia Nissanin henkilöautomalleja ovat muun muassa:

Lisäksi Nissan valmistaa pakettiautoja, kuten NV200, NV300 ja NV400.

Mistä voi ostaa käytettyjä Nissaneita? Nissan-vaihtoautoja voi ostaa käytettyjä autoja myyvistä liikkeistä, kuten esimerkiksi meiltä J. Rinta-Joupilta. Ostamme valikoimaamme jatkuvasti käytettyjä Nissaneita. Valikoimamme on laaja ja jatkuvasti päivittyvä. Löydät Nissaneistamme varmasti itsellesi sopivan vaihtoauton. Nopeimmin tutustut meillä myynnissä oleviin Nissaneihin käyttämällä tällä sivulla olevaa autohakua.

Mikäli sinulla on mielessä auton vaihto, on Nissan turvallinen valinta uudeksi autoksi.