• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!
Vaihtoautot: Opel
Vaihtoautot: Opel
Opel-vaihtoautot

Opel-vaihtoautot

Opel-vaihtoautot J. Rinta-Joupilta. Saksalainen Opel on perinteikäs autonvalmistaja, joka on lähtöisin 1862-luvulta. PSA-konsernin omistuksessa oleva automerkki valmistaa laadukkaat henkilöautot, joihin kuuluvat niin vähäpäästöiset hybridiautot, koko perheen tila-autot, kuin citymaasturit. Klassinen Opel on luotettava ja turvallinen autovaihtoehto, joka ei jätä kuskiaan pulaan.

Suosittuja Opel-malleja ovat Opel Corsa, Opel Astra, Opel Mokka, Opel Insignia, Opel Crossland X, Opel Grandland X, Opel Ampera, Opel Karl, Opel Zafira Tourer, Opel Zafira sekä pakettiautot Opel Combo, Opel Vivaro ja Opel Movano. Vaihtoautoihimme on saatavilla edullinen J. autorahoitus, J. autoturva, sekä J. autovakuutus, eli kaskovakuutus.

Meiltä myös luotettava monimerkkihuolto Opel-autollesi.

Katso Opel-pakettiautot ja tarjoushintaiset Opel-vaihtoautot.

 77 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 77 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Opel tunnetaan parhaiten laadukkaista ja luotettavista ajoneuvoistaan, jotka tarjoavat erinomaisen ajomukavuuden, turvallisuuden ja taloudellisen ajamisen. Opel on ollut Euroopassa jo vuosikymmenien ajan yksi suurimmista autonvalmistajista.

Millainen auto Opel on? Opel valmistaa henkilöautoja erilaisiin tarpeisiin. Opel-valikoima sisältää niin pieniä kaupunkiautoja kuin suuria perheautoja. Opel-mallit tunnetaan erinomaisesta ajomukavuudesta, turvallisuudesta ja taloudellisuudesta. Opel panostaa myös sähköautojen kehittämiseen ja sen valikoimaan kuuluukin useita erilaisia sähkö- ja hybridiautoja. Kaiken kaikkiaan Opel on luotettava ja monipuolinen automerkki, joka tarjoaa laadukkaita ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin.

Missä Opel valmistetaan? Opel-autot valmistetaan pääosin Saksassa, jossa sen tehtaat sijaitsevat Rüsselsheimissa, Eisenachissa ja Kaiserslauternissa. Opelin lisäksi Euroopassa valmistetaan myös muita Opel-konserniin kuuluvia automerkkejä, kuten Vauxhallia ja Buickia. Yritykseltä löytyy tuotantolaitoksia myös Espanjasta ja Puolasta.

Mitkä ovat suosittuja Opel-malleja? Opelin suosituimpia malleja ovat esimerkiksi:

Opel-valikoimasta löytyy myös sähköautoja, kuten Corsa-e ja Mokka-e, jotka ovat saaneet markkinoilla hyvän vastaanoton.

Ovatko Opelit turvallisia? Opel-autot ovat turvallisia ja niihin on kehitelty useita erilaisia turvallisuusominaisuuksia. Muun muassa vakionopeudensäädin, kaistavahti ja törmäysvaroitin. Lisäksi eri testauslaitokset ovat myöntäneet Opelille korkeita turvallisuusarvosanoja.

Mitä Opelin mallinimet tarkoittavat? Opelin mallinimistö koostuu usein lyhenteistä tai sanoista, jotka kuvaavat auton ominaisuuksia tai luonnetta. Alla muutamia esimerkkejä:

  • ”Corsa” tarkoittaa kilpailua tai kisaa, mikä viittaa auton urheilullisuuteen.
  • ”Astra” viittaa tähtiin tai taivaankappaleisiin.
  • ”Insignia” tarkoittaa tunnusta tai merkkiä, mikä viittaa arvokkuuteen ja laatuun.

Kaiken kaikkiaan Opelin mallinimet ovat olleet perinteisesti hyvin johdonmukaisia ja ne kuvaavat usein auton ominaisuuksia tai luonnetta.

Mikä on Opelin slogan? Opelin virallinen slogan on ”The Future Is Everyone’s”, joka suomentuu ”Tulevaisuus kuuluu kaikille”. Slogan kuvaa automerkin sitoutumista kestävään kehitykseen ja tulevaisuuden haasteisiin vastaamiseen.

Kuka perusti Opelin? Opelin perusti Adam Opel vuonna 1862 Saksan Rüsselsheimissa. Alun perin Opel valmisti ompelukoneita, mutta autonvalmistuksen yritys aloitti vuonna 1899. Merkki on kasvanut vuosien varrella yhdeksi Euroopan suurimmista ja tunnetuimmista autonvalmistajista.

Miksi Opel on Vauxhall? Autonvalmistaja Opelin ja Vauxhallin välillä on historiallinen yhteys. General Motors osti vuonna 1925 Vauxhallin, joka oli brittiläinen autonvalmistaja. GM omisti Opelin vuodesta 1931, ja yhtiö päätti myydä Opelin Euroopassa nimellä Vauxhall. Tästä syystä joillain markkinoilla Opel-autot myydään edelleen Vauxhall-nimellä, erityisesti Iso-Britanniassa.

Mistä voi ostaa käytettyjä Opeleita? Me J. Rinta-Joupilla pidämme huolen siitä, että valikoimastamme löytyy jatkuvasti erilaisia käytettyjä Opel-autoja. Tutustu vaihtuvaan Opel-valikoimaamme selaamalla tältä sivulta löytyvää autohakua. Haun avulla voit suodattaa juuri sinun toivomilla varusteilla, käyttövoimalla tai vaikkapa vetotavalla olevat Opelit. Löydä omasi jo tänään!

Saksalainen Opel on laadukas ja luotettava vaihtoehto tien päälle. Jos mielessäsi on auton vaihto, ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme esimerkiksi chatissa ja tehdään kaupat juuri sinulle sopivalla rahoituksella!