• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Hyundai
Vaihtoautot: Hyundai
Hyundai-vaihtoautot

Hyundai-vaihtoautot

Hyundai-vaihtoautot löydät J. Rinta-Joupilta! Hyundai Motor Company on eteläkorealainen suuryhtiö, joka aloitti autojen valmistukseen vuonna 1967. Autonvalmistajat Kia ja Genesis kuuluvat Hyundain omistukseen. Hyundai on kehityksen edelläkävijä ja sen autot tunnetaan tyylikkäistä ominaisuuksista, huolitellun ulkonäön lisäksi. Valikoimasta löydät perinteiset niin henkilöautot, edulliset perheautot, citymaasturit, pikkuautot, hybridimallit, kuin sähköautot. Suosittuja Hyundai-malleja ovat Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai i40, Hyundai ix35, Hyundai IONIQ, Hyundai Kona, Hyundai Tucson ja Hyundai Santa Fe. Meiltä löydät käytetyt Hyundai-vaihtoautot, joihin on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autovakuutus, sekä J. autoturva.

Meiltä myös laadukas huolto Hyundai-autollesi!

Katso tarjoushintaiset Hyundai-autot.

 70 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 70 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Aasialaiset automerkit ovat olleet kautta aikojen suosittuja suomalaisten autoilijoiden keskuudessa. Korealainen Hyundai ei ole tässä sarjassa poikkeus. Hyundai on yksi Suomen ostetuimmista automerkeistä vuodesta toiseen.

Koreassa vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company valmistaa Hyundai-brändillä varustettuja autoja niin Korean tasavallassa, Intiassa, Turkissa, kuin Kiinassa ja yhdeksän muun maan alueella.

Itse asiassa Hyundain käytössä oleva tehdas Ulsanin kaupungissa on maailman suurin yksittäinen käytössä oleva autotehdas. Hyundain ensimmäinen automalli koskaan oli Hyundai Pony.

Hyundai on autovalmistajana maailman viidenneksi suurin. Yritys on strategisesti hajauttanut autojen tuotekehityksen ympäri maailmanlaajuisia automarkkinoita, jotta yritys voi tehokkaasti huomioida eri asiakasryhmien ja autoilualueiden tarpeet.

Suomeen Hyundai saapui loppuvuodesta 1990, kun siitä tuli ensimmäinen eteläkorealainen automerkki kotimaan markkinoille. Merkki saavutti nopeasti suosiota, mutta myynti keskeytyi jo kuusi vuotta myöhemmin. 2000-luvun alussa perustettiin Hyundai Motors Finland Oy, joka uudelleenaloitti maahantuonnin ja merkin suosio sen kun kasvoi. On sanottu, että Hyundain markkinaosuus Suomessa olisi noin kahden prosentin luokkaa vaihtelevasti.

Vuoden 2016 aikana uusia Hyundaita rekisteröitiin Euroopassa jopa yli 460 000 yksilöä. Yrityksen hajauttamisstrategian mukaisesti Euroopan myydyistä Hyundai-automalleista valtaosa on suunniteltu ja kehitetty Euroopassa ja valmistettu Tsekin tasavallan tai Turkin autotehtaissa. Ajatus on ollut luoda autoja, jotka on suunniteltu eurooppalaiseen ilmastoon ja ajo-olosuhteisiin.

Hyundain missio on olla enemmän kuin perinteinen autovalmistaja – se haluaa olla asiakkaidensa elinikäinen kumppani ja auttaa heitä rakentamaan yhdessä parempaa tulevaisuutta autoilun kannalta. Yrityksen arvojen keskiössä onkin eritoten asiakas, jolle Hyundai pyrkii tarjoamaan vain parasta laatua paikallisesti keskitetyn tuotekehityksen ja valmistuksen muodossa.

Autojen kehityksessä Hyundain innovaatiotyön keskeiset toimintamallit ovat varmistaa autojen laatu, kestävyys ja suorituskyky. Omien sanojensa mukaan yritykselle on kaikki kaikessa testata ja perusteellisesti varmistaa, että edellä mainitut asiat toteutuvat jokaisen myydyn auton kohdalla. Yrityksen yksi tunnuslause on ”tulevaisuudesta inspiroitunut”.

Hyundain vahvuuksia ovat ennen kaikkea laaja, teknisesti edistynyt mallisto, sekä hinta-laatu-suhteeltaan fiksu mallisto. Merkin nykymallisto on aiempaa runsaampi, kun katsotaan mallikirjoa. Etenkin eriasteiset sport-versiot autoista ovat saaneet kiitosta ja kasvattaneet valikoimaa asiakkaiden toivomaan suuntaan. Muita merkin etuja ovat kattava edustusverkosto ympäri Suomen maata, mikäli autonomistaja tarvitsee erityisapua ja varaosia autoonsa.

Kun etsit allesi maanteitä varten laadukasta, hyvän hintaista henkilöautoa, on Hyundai varteenotettava ja erittäin fiksu valinta. Automerkin mallit eivät ole hinnalla pilattuja, eivätkä laadusta tingittyjä. Ei siis ihme, että Hyundai on säilyttänyt paikkansa suomalaisten autoilijoiden sydämissä jo useita vuosia putkeen.

Kun tarkastelee netin erilaisia arvostelusivustoja, on Hyundai saanut tasaisesti hyviä ja kiitettäviä arvosanoja autojensa toimivuudesta ja käytettävyydestä.

J. Rinta-Jouppi hankkii tuhansien autojen varastoonsa viikoittain uusia Hyundai-vaihtoautoja. Valikoimamme tarjoaakin useita upeita, sekä erilaisilla varusteilla olevia Hyundai-malleja, kuten Hyundai i10, Hyundai i20, sekä Hyundai Tucson ja perheautojen suosikkimalli Hyundai i30.

Ota yhteyttä myyjiimme jo tänään! Autamme sinua laskemaan juuri sinulle sopivan autorahoituksen, kuukausierän ja muut ehdot haluamaasi Hyundai-vaihtoautoon. Ja mikä parasta, asuitpa sitten Helsingissä, Tampereella tai kaukana Lapissa, toimitamme auton tarvittaessa myös suoraan kotipihaasi.