• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Ei mitään Jiitä - järjetön TALVIALE! Kiiruhda ostoksille >>
Vaihtoautot: Volvo
Vaihtoautot: Volvo
Volvo-vaihtoautot

Volvo-vaihtoautot

Volvo on ruotsalainen autonvalmistaja, joka valmistaa laadukkaat premium-luokan henkilöautot, kuorma-autot ja linja-autot. Turvallisuuden edelläkävijänä tunnetun Volvon autovalikoimasta löytyy jokaiselle autoilijalle sopivan kokoinen laatuauto, joka kestää olosuhteet ja tuo ylellisyyttä arkeen. Perinteikkään autonvalmistajan suosittuja malleja ovat Volvo C30, Volvo V40, Volvo V50, Volvo V60, Volvo V70, Volvo V90, Volvo XC40, Volvo XC60, Volvo XC80, Volvo XC90, Volvo S40, Volvo S50, Volvo S60, Volvo S70, Volvo S80 sekä Volvo S90. J. Rinta-Joupin autokaupasta saat näppärästi käytetyt Volvo-vaihtoautot. Muistathan, että vaihtoautoihin on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, J. autoturva sekä J. autovakuutus, eli kasko!

Katso myös tarjoushintaiset Volvo-vaihtoautot!

Tai varaa laadukas Volvo huolto!

 216 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 216 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Autojen uutuus

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Volvo Cars, tai Volvo Personvagnar AB on ruotsalainen henkilöautojen valmistaja. Volvo tunnetaan tinkimättömänä valmistajana, kun kyseessä ovat autojen laatu ja ennen kaikkea turvallisuus. Kolmipisteturvavyö on Volvon kehittämä 1950-luvun keksintö. Merkki onkin niittänyt mainetta eritoten henkilöautojen ajoturvallisuuden kehittäjänä ja suunnannäyttäjänä. 

Volvon arvot autovalmistajana ovat ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys, turvallisuus ja sähköistäminen.

Volvon nimi tulee latinan kielen verbistä ”volvere”, joka tarkoittaa suoraan käännettynä ”minä pöyrin”. Volvo-yhtiö perustettiin Göteborgissa vuonna 1927. Vuonna 1944 yhtiö julkisti ns. ”pikku-Volvon”, PV 444-mallin, joka siivitti yrityksen kansainvälisille markkinoille. Alun perin Volvon omisti AB Volvo, mutta sittemmin se on myyty eteenpäin. Suomen automarkkinoille Volvo ilmestyi vuonna 1928. 

Skandinaavien mieleen olevan Volvon automallit ovat vuosittain Suomen yksiä suosituimpia ja ostetuimpia ajoneuvoja. Erityisesti Volvo V60 ja Volvo XC40 ovat loistaneet myyntitilastojen kärjessä lähivuosina. Viimeisimpiä uudistuksia mallitarjonnassa on ollut vuonna 2019 lanseerattu Volvo XC40 Recharge P8, joka oli valmistajan ensimmäinen täysin sähköinen citymaasturi.

Volvon automalleissa käytetään kirjaimia korityypin merkkaukseen ja numeroita, jotka merkitsevät itse mallia. Mallien nimissä oleva ”S” tarkoittaa sedania, ”V” farmaria ja XC on lyhenne englannin kielen sanasta Cross Country, eli maasturi.

Valmistajana Volvo on tunnettu sen pioneerimäisestä asenteesta ja tavasta toimia. Merkki on itse sanonut olevansa joukko kunnianhimoisia autoalan ammattilaisia, jotka haluavat ravistella autoteollisuutta ja johtaa ajoneuvojen turvallisuuskehitystä. Volvon missio on tehdä kaikkien elämästä helpompaa, laadukkaampaa ja turvallisempaa.

Vuonna 2012 Volvo valmisti maailman ensimmäisen Volvo V60-mallisen diesel-lataushybridin, jota pystyi käyttämään joko ainoastaan dieselvoimalla, dieselin ja sähkön yhdistelmällä, tai pelkästään sähköllä.

Volvon suuria turvallisuussaavutuksia suunnittelutyössä ja autonvalmistuksessa ovat olleet kolmipisteturvavyö, 1978 kehitetty ja turvallisuutta edistävä turvakoroke yli 4-vuotiaille lapsille, 90-luvulla kehitetty maailman ensimmäinen integroitu turvakoroke, henkilöautojen sivutörmäyssuojajärjestelmä (SIPS), IC-turvaverho, kaatumissuojajärjestelmä (ROPS), sekä muun muassa jalankulkijoiden tunnistus ja täysin automaattinen ajoneuvon jarrutusjärjestelmä.

Vuonna 2017 Volvo ilmoitti ensimmäisenä iso autovalmistajana luopuvansa polttomoottoriautojen valmistuksesta. Yhtiö tarkensi, että vuodesta 2019 eteenpäin esiteltävät automallit olisivat kaikki hybridi- tai täyssähkömalleja. Myöhemmin, vuonna 2019 Volvo sanoi rajoittavansa uusien henkilöautomalliensa enimmäisnopeutta 180 km/h turvallisuussyistä ja pyrkivänsä tavoitteellisesti täysin ilmastoneutraaliksi autonvalmistajaksi ja automerkiksi vuoteen 2040 mennessä.

Volvon slogan toimia vuosia ”Volvo. For life”, joka kertoi merkin laadusta ja kestävyydestä. Samalla Suomessa toimi vapaammin käännetty ”Ajattele millä ajat” -tunnuslause. Nykyään lausahdukset on korvannut ”Designed Around You” -slogan, joka kiteyttää valmistajan suunnitteluprosessia. Suomeksi se taipuu muotoon ”suunniteltu elämää varten”. Vuosien mittaan merkin keulakuvina on toiminut eri maailmantähdet, näyttävimpinä erityisesti ruotsalaiset supertähdet. Yhtenä esimerkkinä Hollywood-tähti Joel Kinnaman.

Me J. Rinta-Joupilla ostamme valikoimaamme koko ajan käytettyjä Volvoja. Myytävistä automalleistamme käytettyjen autojen puolelta löytyy iso ja monipuolinen valikoima Volvo-vaihtoautoja, joten löydät varmasti itsellesi sopivan henkilöautomallin. Nopein tien tutustua laajaan Volvo-valikoimaan on käyttää tältä sivulta löytyvää autohakua, jolla näet haet juuri niillä ominaisuuksilla varustettuja Volvoja kuin tarpeesi edellyttävät. 

Mikäli auton vaihto on mielessäsi, ruotsalainen Volvo on erittäin hyvä ja laadukas käytetty auto. Valitsemalla Volvo-vaihtoauton saat arkeesi lisää turvallisuutta ja erinomaisen ajettavuuden. Ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme esimerkiksi chatissa ja tehdään kaupat sinulle sopivalla rahoituksella Volvo-vaihtoautosta jo tänään!