• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Vaihtoautot: Volvo
Vaihtoautot: Volvo
Volvo-vaihtoautot

Volvo-vaihtoautot

Volvo-vaihtoautot tarjoavat sinulle turvallisuutta, tyylikkyyttä ja luotettavuutta. J. Rinta-Joupin vaihtoautojenvalikoimasta löydät laajan kattauksen erilaisia Volvo-vaihtoautoja. Volvoille tyypillisiä piireiteitä ovat huippuluokan turvallisuusominaisuudet ja laadukas suunnittelu. Volvo-vaihtaoutojen valikoimasta löytyy farmarit, maasturit ja sedanit. Volvo on ansainnut mainetta huippuluokan turvallisuudesta, mutta Volvo on panostanut myös laadukkaisiin materiaaleihin, hallittuun muotoiluun sekä mielenkiintoisiin yksityiskohtiin. Volvo on myös nykyisin tunnettu hybridiautojen valmistaja. J. Rinta-Joupin Volvo-vaihtoautojen valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan käytetyn Volvon. 

Suosituimpia Volvo-malleja ovat Volvo V60Volvo V90, Volvo XC40, Volvo XC60Volvo XC90Volvo S60 sekä Volvo S90. Lisäksi meiltä löydät myös Volvo sähköautot.

J. Rinta-Joupin autokaupasta saat hankittua näppärästi ja edullisesti käytetyt Volvo-vaihtoautot. Muistathan, että vaihtoautoihin on saatavilla myös edullinen J. autorahoitusJ. autoturva sekä J. autovakuutus eli kasko.

Katso myös tarjoushintaiset Volvo-vaihtoautot tai varaa laadukas Volvo-huolto. Katso myös ketjumme kaikki vaihtoautot ja löydä omasi tuhansien joukosta!

 275 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 275 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Volvo Cars, tai Volvo Personvagnar AB on ruotsalainen henkilöautojen valmistaja. Volvo tunnetaan tinkimättömänä valmistajana, kun kyseessä ovat autojen laatu ja ennen kaikkea turvallisuus. Kolmipisteturvavyö on Volvon kehittämä 1950-luvun keksintö. Merkki onkin niittänyt mainetta eritoten henkilöautojen ajoturvallisuuden kehittäjänä ja suunnannäyttäjänä. Ja meiltä J. Rinta-Joupilta löydät ison valikoiman Volvo-vaihtoautoja!

Volvon arvot autovalmistajana ovat ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys, turvallisuus ja sähköistäminen.

Mitä Volvo tarkoittaa? Volvon nimi tulee latinankielen verbistä ”volvere”, joka tarkoittaa suoraan käännettynä ”minä pyörin”.

Koska Volvo on perustettu? Volvo-yhtiö perustettiin Göteborgissa vuonna 1927. Vuonna 1944 yhtiö julkisti ns. ”pikku-Volvon”, PV 444-mallin, joka siivitti yrityksen kansainvälisille markkinoille. Alun perin Volvon omisti AB Volvo, mutta sittemmin se on myyty eteenpäin. Suomen automarkkinoille Volvo ilmestyi vuonna 1928. 

Mitkä ovat suosittuja Volvon malleja? Skandinaavien mieleen olevan Volvon automallit ovat vuosittain Suomen yksiä suosituimpia ja ostetuimpia ajoneuvoja. Erityisesti Volvo V60 ja Volvo XC60 ovat loistaneet myyntitilastojen kärjessä lähivuosina. Viimeisimpiä uudistuksia mallitarjonnassa on ollut vuonna 2019 lanseerattu Volvo XC40 Recharge P8, joka oli valmistajan ensimmäinen täysin sähköinen citymaasturi.

Mitä Volvon mallinimet tarkoittavat? Volvon automalleissa käytetään kirjaimia korityypin merkkaukseen ja numeroita, jotka merkitsevät itse mallia. Mallien nimissä oleva ”S” tarkoittaa sedania, ”V” farmaria ja XC on lyhenne englannin kielen sanasta Cross Country, eli maasturi.

Mistä Volvo on valmistajana tunnettu? Valmistajana Volvo on tunnettu sen pioneerimäisestä asenteesta ja tavasta toimia. Merkki on itse sanonut olevansa joukko kunnianhimoisia autoalan ammattilaisia, jotka haluavat ravistella autoteollisuutta ja johtaa ajoneuvojen turvallisuuskehitystä. Volvon missio on tehdä kaikkien elämästä helpompaa, laadukkaampaa ja turvallisempaa.

Vuonna 2012 Volvo valmisti maailman ensimmäisen Volvo V60-mallisen diesel-lataushybridin, jota pystyi käyttämään joko ainoastaan dieselvoimalla, dieselin ja sähkön yhdistelmällä, tai pelkästään sähköllä.

Onko Volvo panostanut turvallisuuteen? Volvon suuria turvallisuussaavutuksia suunnittelutyössä ja autonvalmistuksessa ovat olleet kolmipisteturvavyö, 1978 kehitetty ja turvallisuutta edistävä turvakoroke yli 4-vuotiaille lapsille, 90-luvulla kehitetty maailman ensimmäinen integroitu turvakoroke, henkilöautojen sivutörmäyssuojajärjestelmä (SIPS), IC-turvaverho, kaatumissuojajärjestelmä (ROPS), sekä muun muassa jalankulkijoiden tunnistus ja täysin automaattinen ajoneuvon jarrutusjärjestelmä.

Valmistaako Volvo hybridejä ja sähköautoja? Valmistaa. Vuonna 2017 Volvo ilmoitti ensimmäisenä isona autovalmistajana luopuvansa polttomoottoriautojen valmistuksesta. Yhtiö tarkensi, että vuodesta 2019 eteenpäin esiteltävät automallit olisivat kaikki hybridi- tai täyssähkömalleja. Myöhemmin, vuonna 2019 Volvo sanoi rajoittavansa uusien henkilöautomalliensa enimmäisnopeutta 180 km/h turvallisuussyistä ja pyrkivänsä tavoitteellisesti täysin ilmastoneutraaliksi autonvalmistajaksi ja automerkiksi vuoteen 2040 mennessä.

Mikä on Volvon slogan? Volvon slogan toimia vuosia ”Volvo. For life”, joka kertoi merkin laadusta ja kestävyydestä. Samalla Suomessa toimi vapaammin käännetty ”Ajattele millä ajat” -tunnuslause. Nykyään lausahdukset on korvannut ”Designed Around You” -slogan, joka kiteyttää valmistajan suunnitteluprosessia. Suomeksi se taipuu muotoon ”suunniteltu elämää varten”. Vuosien mittaan merkin keulakuvina on toiminut eri maailmantähdet, näyttävimpinä erityisesti ruotsalaiset supertähdet. Yhtenä esimerkkinä Hollywood-tähti Joel Kinnaman.

Mistä voi ostaa käytettyjä Volvoja? Me J. Rinta-Joupilla ostamme valikoimaamme koko ajan käytettyjä Volvoja. Myytävistä automalleistamme käytettyjen autojen puolelta löytyy iso ja monipuolinen valikoima Volvo-vaihtoautoja, joten löydät varmasti itsellesi sopivan henkilöautomallin. Nopein tien tutustua laajaan Volvo-valikoimaan on käyttää tältä sivulta löytyvää autohakua, jolla näet haet juuri niillä ominaisuuksilla varustettuja Volvoja kuin tarpeesi edellyttävät. 

Mikäli auton vaihto on mielessäsi, ruotsalainen Volvo on erittäin hyvä ja laadukas käytetty auto. Valitsemalla Volvo-vaihtoauton saat arkeesi lisää turvallisuutta ja erinomaisen ajettavuuden. Ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme esimerkiksi chatissa ja tehdään kaupat sinulle sopivalla rahoituksella Volvo-vaihtoautosta jo tänään!