• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 4500 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Uudet ja käytetyt matkailuajoneuvot: Adria-Mobil
Uudet ja käytetyt matkailuajoneuvot: Adria-Mobil
Adria -matkailuautot ja -vaunut

Adria -matkailuautot ja -vaunut

Adria-Mobil on arvostettu matkailuautojen ja matkailuvaunujen valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ajoneuvoja matkailijoiden tarpeisiin. Adria on tunnettu innovatiivisesta suunnittelusta, korkeasta laadusta ja monipuolisista malleistaan. Adria-Mobil on luonut seikkailuja jo yli 50 vuoden ajan ja on Euroopan johtavia matkailuajoneuvojen valmistajia. Sloveniasta lähtöisin olevan perinteikkään matkailuajoneuvojen valmistajan valikoimasta löydät pienet ja suuret matkailuautot, retkeilyautot ja matkailuvaunut. Adria-matkailuautot ja -matkailuvaunut on suunniteltu tarjoamaan matkustajille mukava ja nautinnollinen matkakokemus. Ne yhdistävät tyylikkään ulkoasun, toimivat sisätilat ja modernit varustelut, jotka tekevät matkailuelämästä vaivatonta. Adrian pitkät perinteet ja kokemus innovaatioiden kehittäjänä tekevät siitä hyvin varusteltujen matkailuautojen edelläkävijän. Adria on tunnettu pitkästä osaamisesta matkailuautojen tuotekehityksessä, jolle ympäristö on tärkeä ja halu tukea kestävää kehitystä tuotannossaan. Adria-Mobilin valikoima kattaa monipuolisesti erilaisia matkailuajoneuvomalleja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja matkailijaryhmille. Monipuoliset ominaisuudet, kuten tilavat keittiöt, mukavat nukkumatilat ja viihtyisät oleskelualueet, tekevät Adria-ajoneuvoista suosittuja valintoja niin perheille kuin pariskunnillekin. Suosittuja malleja ovat: Adora, Astella, Alpina, Compact, Coral, Matrix, Sonic ja Twin. Osta uusi tai käytetty Adria-asuntoauto, retkeilyauto tai asuntovaunu J. Rinta-Joupin caravan-valikoimasta, josta löydät kattavasti matkailuautoja ja matkailuvaunuja, sekä retkeilyautoja nopeaan toimitukseen, vaikka suoraan leirintäalueelle. Varaa koeajo, tai pyydä tarjous edullisella rahoituksella!

Matkailuajoneuvoihimme on saatavilla myös edullinen J. autorahoitus, sekä J. autovakuutus, eli kasko!

J. Rinta-Joupin Adria-myynti löytyy Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa Caravan toimipisteistä. Adria-merkkihuoltomme sijaitsee Kuopiossa ja Seinäjoella. Varaa aika Adria-huoltoon täältä!

Me myös ostamme Adria matkailuajoneuvoja – tarjoa omaasi meille! Katso myös muut valikoimamme asuntoautot sekä asuntovaunut, tarjoamme runsaasti sekä uusia että käytettyjä vaihtoehtoja.

 167 kpl Hakutuloksia

Hakutuloksia 167 kpl
Suosikit Suosikit 0

Hups, ei tuloksia!

Ei huolta, tässä valikoimassamme olevat lähimmät vastaavat ajoneuvot.

Katso vastaavanlaiset autot
Autohaku
Ajoneuvotyyppi

Tuoteryhmä

Vaihteisto

  • Hinta
  • KK-erä

Slovenialainen matkailuajoneuvomerkki Adria on tunnettu laadukkaista ja monipuolisista asuntoautoista ja -vaunuista. Adria on valmistanut matkailuajoneuvoja yli 50 vuoden ajan ja on yksi Euroopan suurimmista matkailuajoneuvovalmistajista. Tuotannon alkupään matkailuautot kantoivat nimeä Adriatik, kuten esimerkiksi Fiat-Adriatik, joka on Fiatin alustalle Adtian matkailuautokorilla varustettu asuntoauto. Adrian caravan-tuotteita myydään ympäri maailman ja ne sopivat laidasta laitaan niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin matkailijoille.

Koska Adria on perustettu? Adria on perustettu vuonna 1965 Sloveniassa. Yrityksen perustivat Valtter Bratina ja Leon Škerlep, jotka aloittivat aluksi matkailuvaunujen valmistuksen pienessä autotallissa.

Missä Adria valmistetaan? Adrian caravanit valmistetaan Sloveniassa, jossa sijaitsee myös yrityksen pääkonttori. Tehdas on moderni ja hyvin varusteltu, ja siellä käytetään uusinta teknologiaa matkailuajoneuvojen valmistuksessa. Tuotantoprosessi on tarkkaan suunniteltu ja kattaa jokaisen vaiheen tuotteen suunnittelusta valmiin tuotteen toimitukseen saakka.

Millaisia Adria-matkailuajoneuvot ovat? Adrian matkailuajoneuvoja kuvaa parhaiten kolme sanaa: laadukas, käytännöllinen ja monipuolinen. Adrian asuntoautot ja -vaunut on suunniteltu vastaamaan jokaisen matkailijan tarpeita. Ne ovat kestäviä ja turvallisia, ja sen ansiosta suosittuja, niin vasta-alkajien kuin kokeneidenkin karavaanarien keskuudessa.

Millainen merkki Adria on? Adria-merkki edustaa korkeaa laatua ja innovatiivista suunnittelua, jossa pääosassa ovat matkailijoiden tarpeet ja toiveet. Adria on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen turvallisia, kestäviä ja luotettavia matkailuajoneuvoja, jotka on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita. Adriaa pidetään yhtenä Euroopan johtavista matkailuajoneuvovalmistajista, ja sen caravan-tuotteet ovat saaneet paljon erinomaista palautetta.

Mitkä ovat suosittuja Adria-malleja? Adrialta löytyy useita suosittuja matkailuauto- ja matkailuvaunumalleja, jotka sopivat eri asiakasryhmille. Tässä muutamia suosituimpia Adria-malleja:

  • Adria Matrix – Integroitu asuntoauto, joka on erittäin tilava ja varusteltu monilla mukavuuksilla. Matrix on suunniteltu eritoten perheille ja isommille ryhmille.
  • Adria Alpina – Laadukas ja ylellinen asuntovaunu, joka on modernilla tekniikalla varusteltu sekä hyvin eristetty, jonka ansiosta sillä matkustaminen sujuu vaivatta kylmissäkin olosuhteissa.
  • Adria Coral – Suosittu, monipuolinen ja käytännöllinen puoli-integroitu matkailuauto, joka tarjoaa mukavasti matkustustilaa ja taatusti erinomaisia reissuja tien päällä.
  • Adria Sonic – Premium-luokan asuntoauto, jossa mukavuudesta ei tarvitse nipistää. Autosta löytyy huippuluokan teknologiaa ja Sonic on suunniteltu hieman enemmän matkaavilla, jotka haluavat nauttia ylellisestä matkustuskokemuksesta.
  • Adria Action – Kompakti ja kevyt matkailuvaunu, joka on suunniteltu aktiivisille matkailijoille. Vaunua on helppo kuljettaa ja käyttää, ja siitä löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet lyhyemmille matkoille.

Yllä listattuna vain muutamia suosituimpia Adria-malleja. Merkiltä löytyy myös muita erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin soveltuvia matkailuautoja ja -vaunuja. Asuntovaunuista mainittakoon myös Adria Adora ja Adria Astella, jotka ovat molemmat laadukkaita ja ennen kaikkea tyylikkäitä matkailuvaunuja.

Mitä Adrian mallinimet tarkoittavat? Mallinimissä on käytetty erilaisia nimityksiä, jotka kuvaavat mallin ominaisuuksia ja piirteitä. Coral-nimellä varustetut matkailuautot ovat monipuolisia ja käytännöllisiä, kuten koralli, joka on monimuotoinen merieläin. Sonic-nimellä varustetut matkailuautot ovat huipputeknologialla varustettuja ja laadukkaita, kuten ääni (sooninen), joka voi olla korkealaatuinen. Adria pyrkii mallinimien avulla kommunikoimaan ajoneuvojensa tärkeimmät ominaisuudet ja piirteet asiakkailleen.

Mitä Adria tarkoittaa? Adria-nimellä viitataan Pohjois-Italiassa Venetsian laguunin pohjoispuolella sijaitsevaan kaupunkiin nimeltä Adria. Kaupunki on ollut merkittävä kauppapaikka antiikin Rooman ajoista lähtien ja se on tunnettu erityisesti meren antimistaan ja keramiikastaan.

Nimi valittiin Adria-matkailuajoneuvojen nimeksi sen historiallisen merkityksen vuoksi. Se symboloi laajaa kaupallista historiaa ja kulttuurista merkitystä, joka yhdistetään kaupunkiin ja sitä ympäröivään alueeseen. Nimi on myös helposti muistettava ja lausuttava. Adria-sana taipuu erinomaisesti eri kielissä.

Mikä on Adrian slogan? ”Living in Motion” eli suomeksi ”Elämää liikkeessä”. Slogan kuvastaa matkailuajoneuvojen vapautta ja joustavuutta, jotka mahdollistavat jatkuvan liikkeen ja elämän matkalla. Adria haluaa korostaa sloganilla nimenomaan matkailuajoneuvojen tarjoamaa vapautta ja mahdollisuutta nähdä uusia paikkoja ja kokea upeita seikkailuja matkan varrella.

Mistä voin ostaa Adria-matkailuajoneuvon? J. Rinta-Joupin suuresta matkailuajoneuvovalikoimasta löydät uudet ja käytetyt Adria-matkailuautot ja -vaunut. Caravan-liikkeidemme merkkiedustuksesta löytyy liuta uusia Adria-matkailuajoneuvoja, ja monia upeita Adria-malleja on jatkuvasti saatavilla. Löydä unelmiesi matkailuajoneuvo selaamalla vaihtoehtoja tältä sivulta! Mikäli sinulla herää kysymyksiä caravan-tuotteisiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä ammattitaitoisiin caravanmyyjiimme – he ovat aina apunasi!