Opel-merkkihuolto

Opel-merkkihuolto takaa Opelisi turvallisuuden, ajovarmuuden ja arvon säilymisen. Varaa aika Opel-huoltoon joko lomakkeen avulla tai soittamalla suoraan liikkeeseemme:

Kuopio
020 7881 320

Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Opel-merkkihuoltoon

Täytä autosi tiedot sekä valitse haluamasi toimipiste ja siirry ajanvaraukseen.

VARAOSIEN POISTOMYYNTI – OPEL -50 % JA CHEVROLET -70 %!

Myymme Kuopiossa loput Opel-varaosamme -50 % alennuksella! Lisäksi saat Chevrolet-varaosat erityisen huokeaan alehintaan, peräti -70 % edullisemmin. Ole nopea. Näitä ei riitä pitkäksi aikaa. Tarjoukset eivät koske öljyjä ja suodattimia.

020 7881 320

J. Rinta-Joupin Opel-merkkihuolto takaa mielenrauhan tien päällä

J. Rinta-Jouppi on valtuutettu Opel-merkkihuolto. Olipa kyseessä öljynvaihto tai määräaikaistarkastus, kukaan muu ei tunne Opeliasi paremmin kuin Opelin kouluttamat ammattitaitoiset mekaanikkomme, jotka käyttävät työssään aina alkuperäisiä Opel-varaosia ja laitteita. 

Autosi pysyy huippukunnossa pitkään ja vältyt turhilta korjauskustannuksilta, kun huollatat autosi määräajoin. Näin saat parhaan hyödyn irti Opelistasi ja pidät sen kunnossa koko auton elinkaaren ajan.

  • Tehtaan ohjeiden mukaisesti toteutettu huolto on turvallisuuden tae ja sisältää tarvittaessa ajo-ohjelmiston päivittämisen viimeisimpään versioon.
  • Takuusi ja autosi jälleenmyyntiarvo säilyvät. Käytössämme ovat aina uusimmat Opelin erikoistyökalut ja testerit.
  • Nopea ja sujuva palvelu, joustavat huoltoonjättö- ja noutoajat ja ajantasainen tieto viimeisimmistä huoltokampanjoista.
Sininen Opel Grandland