• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Autohuolto Helsinki-Vantaa

J. autohuolto Helsinki huoltaa autosi luotettavasti ja ammattitaidolla Helsingin seudulla! Oli kyseessä sitten öljynvaihto, auton vuosihuolto, jakohihnan vaihto, tai mikä tahansa muu korjaus tai huoltotoimenpide.

Valtuutetun Kia -merkkihuollon ja Ford -merkkihuollon lisäksi laadukas monimerkkihuoltomme varmistaa, että sinulla on mahdollisuus huollattaa ajoneuvosi tutussa paikassa nopeasti. Me huollamme jokaisen automerkin ja helpotamme arkeasi. Huoltohenkilökuntamme tekee kaikkensa, että saat Helsingin seudun parasta palvelua, sekä henkilöautohuolto ja hyötyajoneuvohuolto pitävät ajoneuvosi pyörät pyörimässä.

Vaivatonta auton huoltoa Helsingissä

Haluamme varmistaa, että löydät kaikki palvelut saman katon alta, yhdestä osoitteesta, laadukkaasti ja nopeasti. Meidät löydät Ala-Tikkurilasta osoitteesta Aamuruskontie 6, läheltä Vantaan rajaa. Helsingin autohuoltomme palvelee sinua aina oli kyseessä sitten tuulilasin vaihto tai kolarivauriot. Autokorikorjaamopalvelut hoidetaan yhteystyössä samassa kiinteistössä olevan Peltikorjaamo Parviaisen kanssa. Varaosamyyntimme kautta saat aina laadukkaimmat komponentit ja osaset omiin tarpeisiisi.

Tutustu Helsingin Ala-Tikkurilan autoliikkeen valikoimaan. Tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat.

Meiltä löytyy Helsingistä huolto merkkiin, kuin merkkiin. Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen merkkihuolto seuraaville merkeille:

Audi -huolto, BMW -huolto, Citroen -huolto, Dacia -huolto, Fiat -huolto, Honda -huolto, Hyundai -huolto, Jeep -huolto, Mazda -huolto, Mercedes-Benz -huolto, Nissan -huolto, Opel Huolto, Peugeot -huolto, Renault -huolto, Saab -huolto, Seat -huolto, Skoda -huolto, Toyota -huolto, Volkswagen -huolto, tai Volvo -huolto.

Autohuolto Helsinki | J. Rinta-Jouppi