• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Erikoiserä uutta vastaavia Volkswagen e-Golf -täyssähköautoja nyt huippuedullisesti alk. 26 780 €! - Osta nyt!

J. Rinta-Jouppi Helsinki, Ala-Tikkurila | Autohuolto ja -korjaamopalvelut sekä auto varaosat

J. autohuolto Helsinki on Ford, Kia ja Mitsubishi -merkkihuollon lisäksi monimerkkihuolto, joka huoltaa ja korjaa kaikki automerkit ja mallit, sekä matkailuautojen alustat. Varaa aika autohuoltoon tai soita suoraan liikkeeseemme!

Osoite
Aamuruskontie 6
00750 HELSINKI

Huolto
020 788 1281
huolto.tikkurila@rintajouppi.fi
 Varaosat
020 788 1289
varaosat.tikkurila@rintajouppi.fi

 

Autohuolto Helsinki

J. autohuolto Helsinki huoltaa autosi luotettavasti ja ammattitaidolla Helsingin seudulla! Oli kyseessä sitten öljynvaihto, auton vuosihuolto, jakohihnan vaihto, tai mikä tahansa muu korjaus tai huoltotoimenpide.

Valtuutetun Kia, Ford ja Mitsubishi -merkkihuollon lisäksi laadukas monimerkkihuoltomme varmistaa, että sinulla on mahdollisuus huollattaa ajoneuvosi tutussa paikassa nopeasti. Me huollamme jokaisen automerkin ja helpotamme arkeasi. Huoltohenkilökuntamme tekee kaikkensa, että saat Helsingin seudun parasta palvelua, sekä henkilöautohuolto ja hyötyajoneuvohuolto pitävät ajoneuvosi pyörät pyörimässä.

Haluamme varmistaa, että löydät kaikki palvelut saman katon alta, yhdestä osoitteesta, laadukkaasti ja nopeasti. Helsingin autohuoltomme palvelee sinua aina oli kyseessä sitten tuulilasin vaihto tai kolarivauriot. Korikorjaamopalvelut hoidetaan yhteystyössä samassa kiinteistössä olevan Peltikorjaamo Parviaisen kanssa. Varaosamyyntimme kautta saat aina laadukkaimmat komponentit ja osaset omiin tarpeisiisi.

Tutustu Helsingin Ala-Tikkurilan autoliikkeen valikoima. Tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat.

Meiltä löytyy huolto kaikkiin merkkeihin:

Alfa Romeo -huolto, Audi -huoltoBMW -huoltoCitroen -huolto, Fiat -huoltoChevrolet -huolto, Chrysler -huolto, Dacia -huoltoHonda -huoltoHyundai -huolto, Isuzu -huoltoJaguar -huolto, Jeep -huoltoLexus -huoltoMazda -huoltoMercedes-Benz -huoltoMINI -huoltoNissan -huoltoPeugeot -huoltoPorsche -huoltoRenault -huolto, Saab -huoltoSeat -huoltoSkoda -huoltoSmart -huolto, Subaru -huoltoSuzuki -huoltoToyota -huolto, Volkswagen -huolto, Opel Huolto, tai Volvo -huolto

J.Rinta-Jouppi huoltaa kaikkia merkkejä