• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Autohuolto Kuopio

Jos etsit ammattitaitoista ja luotettavaa autohuoltoa Kuopiosta, joka hoitaa huollon ja korjauksen – löydät sen J. Rinta-Joupilta. Oli kyseessä sitten jakohihnan vaihto, auton vuosihuolto, ilmastointihuolto, öljynvaihto tai mikä tahansa muu auton huoltoon liittyvä toimenpide tai korjaustyö – voit luottaa meihin.

Kuopion autohuollon palveluihin kuuluu valtuutettu Kia-merkkihuolto ja Ford-merkkihuolto. Lisäksi saatavilla on laadukas monimerkkihuolto, joka huoltaa minkä tahansa ajoneuvon, merkistä riippumatta.

Kuopion autohuollossa palvelee myös virallinen ja valtuutettu Adria, Kabe, Bürstner ja Sun Living -matkailuajoneuvohuolto.

Haluamme varmistaa, että saat kaikki autokorjaamopalvelut yhdestä osoitteesta ja kerralla – laadukkaasti ja vaivattomasti. Autokorjaamo Kuopio autohuoltomme palvelee sinua kaikissa tarpeissasi, oli kyseessä sitten tuulilasin vaihto, kolarivauriot tai korikorjaamopalvelut. Varaosamyynti myy sinulle aina laadukkaimmat komponentit rakkaaseen autoosi.

Myös auton kesä- ja talvirenkaiden kausisäilytys eli rengashotelli kuuluu Kuopion autohuollon palveluihin.

Katso tarkemmat Kuopion toimipisteen yhteystiedot ja aukioloajat.

 

Mitä autohuolto Kuopiossa maksaa? Autohuollon hinta riippuu pitkälti ajoneuvon vaadittavista huoltotoimenpiteistä. On suositeltavaa kysyä hinta-arviota ennen auton huoltoa, jotta voit saada ammattilaisen arvioiman hinnan autosi huollosta.

Milloin Kuopion autohuolto on avoinna? Kuopion autohuolto on avoinna arkisin ma–pe klo 7–17. Kuopion matkailuajoneuvohuolto, korikorjaamo sekä varaosamyynti palvelee jokaisena arkipäivänä klo 8–16.

Missä Kuopion autohuolto sijaitsee? Kuopion autohuolto sijaitsee osoitteessa Volttikatu 7, 70700 Kuopio. Tervetuloa täyttämään kaikki ajoneuvosi huoltotarpeet saman katon alla – vaivattomasti ja turvallisesti!

Mikäli jokin autohuoltoon liittyvä asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä ammattitaitoiseen huoltohenkilökuntaamme, yhteystiedot löydät sivun ylälaidasta!

 

Autohuolto Kuopio | J. Rinta-Jouppi