• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
TARVITSEMME VAIHTOAUTOJA! MYY AUTOSI MEILLE!

Kaikki auton huoltopalvelut

Laadukas, asiantunteva ja osaava auton huolto löytyy J. Rinta-Joupilta. Olemme valtuutettu Ford, Kia ja Mitsubishi -merkkihuolto. Matkailuautoista edustamme Adria-, Bürstner-, Kabe- ja Sun Living -merkkejä.

Huoltoa ja varaosia kaikkiin tarpeisiin

J. Rinta-Jouppi Oy palvelee monenlaisissa huoltoon liittyvissä tarpeissa. Nykyaikaisesti varustellut korjaamomme ja asiantunteva henkilökuntamme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Henkilöautoissa olemme valtuutettu Ford, Kia, ja Mitsubishi -merkkihuolto. Matkailuajoneuvoista edustamme Adriaa, Bürstneria, Kabea ja Sun Living -matkailuajoneuvoja.

  • Korikorjaamoissamme onnistuvat kaikki korinkorjauksiin liittyvät korjaus- ja maalaustyöt.
  • Merkkihuoltojemme lisäksi autamme asiakkaitamme kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa automerkistä riippumatta.
  • Huoltoluotto on helppo tapa jakaa huoltokustannukset osamaksueriin.

Merkkihuoltojen ohella palvelemme autoilijoita monimerkkihuollon muodossa kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa riippumatta asiakkaan auton merkistä tai mallista. Meiltä löytyy huolto merkille kuin merkille:

Alfa Romeo -huolto, Audi -huolto, BMW -huolto, Citroen -huolto, Fiat -huolto, Honda -huolto, Hyundai -huolto, Jaguar -huolto, Lexus -huolto, Mazda -huolto, Mercedes-Benz -huoltoMINI -huoltoNissan -huolto, Peugeot -huolto, Renault -huolto,  Saab -huolto, Skoda -huolto, Suzuki -huolto, Toyota -huolto, Volkswagen -huolto, Opel -huolto, Chevrolet -huolto, Porsche -huolto, Smart -huoltotai Volvo -huolto.

Meiltä saat siis kaikenlaiset huoltopalvelut öljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja pikkukorjauksiin, sekä auton osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin.

AUTON VARAOSIEN MAAHANTUONTI

Kauttamme myös USA-varaosat ja tarvikkeet uudempiin sekä vanhempiin klassikoihin. Varaosatilaukset menevät pääsääntöisesti seuraavalle päivälle.

Yhteistyökumppanimme:

US-Parts Finn-AM Oy uspartsperformance.fi 

KW-parts  kwparts.com 

 

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää!
us-parts varaosat jenkkiautoon

TARJOUS: noudamme auton kotoasi huollettavaksi. 12 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Autonkin voi huollattaa etänä. Noudamme sen nimittäin kotoasi, huollamme ja tuomme takaisin desinfioituna 59 € hintaan. Maksun voit hoitaa joustavasti huoltoluotolla – saat huoltoon nyt 12 kk kulutonta ja koronta maksuaikaa!

VARAA HUOLTO NYT
Autohuolto huoltoluotto kotiin toimitus kotoa nouto

Nyt kannattaa huollattaa auto – saat desin­fioinnin tarjous­hintaan!

Teemme Seinäjoen Herralankadun sekä Kuopion huolloissa autosi ilmastoinnin huollon ja desinfioinnin erikoishintaan vain 49 €. Desinfiointiin käytämme Forté Air Conditioner Treatmentia. Se puhdistaa kaikki ilmakanavat ja höyrystimen, jolloin ilma puhdistuu bakteereista ja itiöistä. Ilmastoinnin kylmäaineen veloitamme erikseen.
VARAA HUOLTO