• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Saimme rajoitetun lisäerän Bürstner J.Edition-matkailuautoja - Varaa esittelyaika!

Autohuolto | Kaikki auton huoltopalvelut ja varaosat

Laadukas, asiantunteva ja osaava autohuolto löytyy J. Rinta-Joupilta. Olemme valtuutettu Ford, Kia ja Mitsubishi -merkkihuolto. Matkailuautoista edustamme Adria-, Bürstner-, Kabe- ja Sun Living -merkkejä.

Autohuolto, jossa on jiitä.

Autohuoltomme palvelee kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa. Katso lisää asiakkaan kokemuksia siitä, miten huolto sujui.

Varaa huolto

Huoltoa ja varaosia kaikkiin tarpeisiin

J. Rinta-Jouppi Oy palvelee monenlaisissa huoltoon liittyvissä tarpeissa. Nykyaikaisesti varustellut korjaamomme ja asiantunteva henkilökuntamme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Henkilöautoissa olemme valtuutettu Ford, Kia, ja Mitsubishi -merkkihuolto. Matkailuajoneuvoista edustamme Adria, Bürstner, Kabe ja Sun Living -matkailuajoneuvoja.

  • Korikorjaamoissamme onnistuvat kaikki korinkorjauksiin liittyvät korjaus- ja maalaustyöt.
  • Merkkihuoltojemme lisäksi autamme asiakkaitamme kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa automerkistä riippumatta.
  • Huoltoluotto on helppo tapa jakaa huoltokustannukset osamaksueriin.

Merkkihuoltojen ohella palvelemme autoilijoita monimerkkihuollon muodossa kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa riippumatta asiakkaan auton merkistä tai mallista. Meiltä löytyy huolto merkille kuin merkille. Halutessasi voit myös kilpailuttaa autohuoltomme ja varaosapalvelumme Autojerry.fi -palvelun avulla. Meiltä löytyy osaaminen joka merkille:

Alfa Romeo -huolto, Audi -huolto, BMW -huolto, Citroen -huolto, Fiat -huolto, Honda -huolto, Hyundai -huolto, Jaguar -huolto, Lexus -huolto, Mazda -huolto, Mercedes-Benz -huoltoMINI -huoltoNissan -huolto, Peugeot -huolto, Renault -huolto,  Saab -huolto, Skoda -huolto, Suzuki -huolto, Toyota -huolto, Volkswagen -huolto, Opel -huolto, Chevrolet -huolto, Porsche -huolto, Smart -huoltotai Volvo -huolto.

Meiltä saat siis kaikenlaiset huoltopalvelut öljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja pikkukorjauksiin, sekä auton osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin.

AUTON VARAOSIEN MAAHANTUONTI

Kauttamme myös USA-varaosat ja tarvikkeet uudempiin sekä vanhempiin klassikoihin. Varaosatilaukset menevät pääsääntöisesti seuraavalle päivälle.

Yhteistyökumppanimme:

US-Parts Finn-AM Oy uspartsperformance.fi 

KW-parts  kwparts.com 

 

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää!
us-parts varaosat jenkkiautoon

TARJOUS: noudamme auton kotoasi huollettavaksi. 12 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Autonkin voi huollattaa etänä. Noudamme sen nimittäin kotoasi, huollamme ja tuomme takaisin desinfioituna 59 € hintaan. Maksun voit hoitaa joustavasti huoltoluotolla – saat huoltoon nyt 12 kk kulutonta ja koronta maksuaikaa!

VARAA HUOLTO NYT
Autohuolto huoltoluotto kotiin toimitus kotoa nouto

Nyt kannattaa huollattaa auto – saat desin­fioinnin tarjous­hintaan!

Teemme Seinäjoen Herralankadun sekä Kuopion huolloissa autosi ilmastoinnin huollon ja desinfioinnin erikoishintaan vain 49 €. Desinfiointiin käytämme Forté Air Conditioner Treatmentia. Se puhdistaa kaikki ilmakanavat ja höyrystimen, jolloin ilma puhdistuu bakteereista ja itiöistä. Ilmastoinnin kylmäaineen veloitamme erikseen.
VARAA HUOLTO