• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Rajoitettu erä: Ford-henkilöautoja 0 % korolla! Osta nyt!

Autohuolto, jossa on jiitä.

Autohuoltomme palvelee kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa. Katso lisää asiakkaan kokemuksia siitä, miten huolto sujui.

Varaa huolto

Autokorjaamo J. Autohuolto: Auton huoltoa ja varaosia kaikkiin tarpeisiin

J. Rinta-Jouppi Oy palvelee monenlaisissa autohuoltoon liittyvissä tarpeissa. Nykyaikaisesti varustellut autokorjaamomme ja asiantunteva henkilökuntamme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Henkilöautoissa olemme valtuutettu Ford- ja Kia-merkkihuolto. Matkailuajoneuvoista edustamme Adria, Bürstner, Kabe ja Sun Living -matkailuajoneuvoja.

  • Korikorjaamoissamme onnistuvat kaikki korinkorjauksiin liittyvät korjaus- ja maalaustyöt.
  • Merkkihuoltojemme lisäksi autamme asiakkaitamme kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa automerkistä riippumatta.
  • Huoltoluotto on helppo tapa jakaa huoltokustannukset osamaksueriin.

Merkkihuoltojen ohella palvelemme autoilijoita monimerkkihuollon muodossa kaikissa autohuoltoon liittyvissä asioissa riippumatta asiakkaan auton merkistä tai mallista. Meiltä löytyy huolto merkille kuin merkille. Halutessasi voit myös kilpailuttaa autohuoltomme ja varaosapalvelumme Autojerry.fi -palvelun avulla. Meiltä löytyy osaaminen joka merkille. Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen merkkihuolto seuraaville merkeille:

Audi -huolto, BMW -huolto, Citroen -huolto, Dacia -huolto, Fiat -huolto, Honda -huolto, Hyundai -huolto, Jeep -huolto, Mazda -huolto, Mercedes-Benz -huolto, Nissan -huolto, Opel -huolto, Peugeot -huolto, Renault -huolto, Saab -huolto, Seat -huolto, Skoda -huolto, Toyota -huolto, Volkswagen -huolto, tai Volvo -huolto.

Missä J. Rinta-Joupin autohuollot sijaitsevat? Meiltä J. Rinta-Joupilta löytyy autokorjaamo Seinäjoelta, Kuopiosta ja Helsingin Ala-Tikkurilasta. Kaikki kolme autohuoltoamme ovat hyvin kulkuyheyksien päässä ja niihin on helppo tulla. Kaikista toimipsiteistämme löydät Kia- ja Ford-merkkihuollot sekä matkailuajoneuvoista Adria, Burstner, Kabe ja Sun Living -merkkihuollot. Lisäksi kaikki korjaamomme palvelevat monimerkkihuoltona. 

Miten varaan ajan autohuoltoon? Kätevimmin autohuollon varaaminen J. Autohuollosta onnistuu suoraan verkosta. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa suoraan autohuoltoon ja varata ajoneuvollesi sopivan huoltoajan. 

Meiltä saat siis kaikenlaiset auton huoltopalvelut öljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja pikkukorjauksiin, sekä auton osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Myös renkaiden vaihto onnistuu kätevästi aina huollon yhteydessä. Kuopion rengashotellimme auttaa sinua renkaiden kausisäilytyksessä. Lisää kesärenkaista ja niiden vaihdosta voit lukea täältä.