• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Hanki auto yksityisleasing-sopimuksella: kiinteä kuukausierä ja 0€ käsiraha! - Katso leasing-autot

Ostetaan autoja - Myy autosi nyt

J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista käytettyjä autoja ostavista ja jälleenmyyvistä autokaupoista. Palvelullamme on tuhansia tyytyväisiä auton myyjiä ja ostajia. Ostamme myös matkailuajoneuvoja. Myy vaivatta ajoneuvosi meille!

Myy autosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

J. Rinta-Jouppi Oy käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.

Me ostamme autosi

Myy autosi nopeasti, helposti ja turvallisesti. J. Rinta-Jouppi ostaa jatkuvasti uusia, uudehkoja ja vähän ajettuja autoja käteisellä. Myös vanhat, vähän ajetut autot kiinnostavat meitä. Lunastamme tarvittaessa loppuvelan ja maksun autosta suoritamme heti.


Millaisia autoja ostamme?

Ostamme hyväkuntoisia henkilöautoja ja pakettiautoja sekä matkailuajoneuvoja (matkailuautoja, asuntoautoja, matkailuvaunuja, asuntovaunuja ja retkeilyautoja) - etenkin alle 180 tkm ajettuja ajoneuvoja. 

Auton myynti meille on helppoa ja vaivatonta. Ota meihin yhteyttä, anna autosi perustiedot ja mittarilukema - saat  hinta-arvion nopeasti. Tämän jälkeen suoritamme kaupat loppuun lähimmässä toimipisteeseessä, sekä hoidamme paperityöt puolestasi. Rahat saat aina tilillesi käteismaksuna. 

Asiakkaamme ostavat meiltä vuosittain noin 18 000 vaihtoautoa. J. Rinta-Joupilla onkin vuosikymmenten kokemus vaihtoautojen ostamisesta ja myymisestä. Meiltä saat autostasi hyvän hinnan ja lunastamme myös mahdollisen loppuvelan maksun puolestasi rahoitusyhtiöön. Hoidamme puolestasi myös kaikki muutkin kauppaan liittyvät paperityöt, oli kyse sitten vakuutusten katkaisusta tai auton rekisteröinnistä. Voit muuttaa autosi rahaksi ja saat rahat tilillesi nopeasti.


Autonostopalvelumme:

  • Vaihdamme autosi rahaan
  • Vaihdamme matkailuauton henkilöautoon
  • Vaihdamme matkailuauton halvempaan matkailuautoon
  • Vaihdamme kaksi autoa yhteen
  • Meillä voit vaihtaa autosi myös halvempaan

Ansaitse rahaa ja vaihda autosi edullisempaan!

Tiesitkö, että myös auton vaihto halvempaan, ja siten rahan ansainta, onnistuu meidän kauttamme. Voit siis vaihdattaa nykyisen, käytetyn autosi varastossamme olevaan, mieluiseen ja nykyistä edullisempaan ajoneuvoon. Me maksamme erotuksen tilillesi ja näin tienaat selvää rahaa.


Ostamme autoja jokaisessa toimipisteessämme kautta maan!

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille yllä olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit soittaa ostajillemme, jotka palvelevat sinua puhelimitse kello 10–18. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin.

Ostotoiminnan yhteyshenkilöt:

Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja
Helsinki Taka-Töölö, Autojen ostotoimisto
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100

Marcus Liedes

Marcus Liedes
Sisäänostaja
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ede;.li;cus;mar

040 711 9868

Perttu Moisio

Perttu Moisio
Sisäänostaja
Tampere Lielahti Green
i;i.f;upp;ajo;int;o/r;isi;.mo;ttu;per

040 711 9833

Matti Ropponen

Matti Ropponen
Sisäänostaja
Helsinki Ala-Tikkurila
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;pon;rop;ti.;mat

040 711 9867

Tero Lepistö

Tero Lepistö
Sisäänostaja
Seinäjoki Jouppilantie
.fi;ppi;jou;nta;/ri;sto;epi;o.l;ter

040 711 9871

Ville Korpela

Ville Korpela
Ostopäällikkö
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;le.;vil

0400 443 373

Ostamme autoja Kaikkialta Suomesta!

Ostamme ympäri kotimaata:

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan autosi. Tarjoa siis autoasi meille, vaikka asuinpaikkasi olisi: Alavus, Espoo, Eura, Hanko, Hamina, Helsinki, Helsingin keskusta, Hyvinkää, Iisalmi, Joensuu, Järvenpää, Kannus, Kajaani, Kalajoki, Kemi, Keminmaa, Kemijärvi, Kempele, Kirkkonummi, Kiuruvesi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuhmo, Kuopio, Kurikka, Kuusamo, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Lieksa, Liminka, Loimaa, Mikkeli, Nurmes, Oulu, Oulunsalo, Pori, Porvoo, Pyhäjoki, Raahe, Ranua, Rauma, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Tervajoki, Tornio, Turku, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Ylivieska, tai vaikka Ähtäri.


Ostamme kaikenlaisia autoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja varastoomme. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi merkki sitten: Adria, Alfa Romeo, Audi, BMW, Bravia, Bürstner, Cabby, Carado, Carthago, Chevrolet, Citroen, Cristall, Dacia, Dethleffs, Dodge, Ducati, Einagh, Fiat, Flair, Ford, Giottiline, Harley-Davidson, Hobby, Honda, Husqvarna, Hymer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Jaguar, Jeep, Joint, Kabe, Karmann, Kawasaki, Kia, Knaus, Ktm, Land Rover, Lexus, LMC, Mazda, McLouis, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Mobilvetta, Nissan, Opel, Peugeot, Poessl, Polar, Porsche, PössL, Rapido, Renault, Roadcar, Rotec, Saab, Seat, Sharky, Skoda, Solifer, Ssangyong, Subaru, Sun Living, Sunlight, Suzuki, Tesla, Toyota, Triumph, Volkswagen, Volvo, tai vaikkapa Weinsberg.


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!