• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Ostetaan autoja | Myy autosi autoliikkeelle

Auton myynti on J-Rinta-Joupilla helppoa ja nopeaa. Muuta auto rahaksi meillä, kun elämäntilanne sitä vaatii. J. Rinta-Jouppi on yksi Suomen suurimmista käytettyjä autoja ostavista autokaupoista. Ostamme kaikenlaisia ajoneuvoja - tarvittaessa lunastamme myös loppuvelan puolestasi.

Myy autosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.

Ostotoiminnan yhteyshenkilöt:

Marcus Liedes

Marcus Liedes
Sisäänostaja FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ede;.li;cus;mar

040 711 9868

Matti Ropponen

Matti Ropponen
Sisäänostaja FI | EN
Espoo
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;pon;rop;ti.;mat

040 711 9867

Harri Ijäs

Harri Ijäs
Sisäänostaja FI | SE | EN (LOMALLA)
Espoo

Henry Juss

Henry Juss
Sisäänostaja FI | EN | EST
Vantaa Caravan
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;jus;ry.;hen

040 711 9889

Kabe Adria Bürstner Sun Living
Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja FI | EN
Helsinki Taka-Töölö, Autojen ostotoimisto
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100

Juha Vilander

Juha Vilander
Sisäänostaja - Moottoripyörät
Lahti
i;i.f;upp;ajo;int;r/r;nde;ila;a.v;juh

040 777 5219

Tero Lepistö

Tero Lepistö
Ulkomaan sisäänostaja FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
.fi;ppi;jou;nta;/ri;sto;epi;o.l;ter

040 711 9871

Ville Korpela

Ville Korpela
Ostopäällikkö FI | EN
Seinäjoki Jouppilantie
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;le.;vil

0400 443 373

Auton ostaminen palveluna ja myynti J. Rinta-Joupille

Käytetyn auton myynti ilman päänvaivaa?

Kun toiveissasi on tehdä suoraviivaiset autokaupat ja muuttaa auto rahaksi - unohda auton myynti netissä ja myy vanha ajoneuvosi tai autosi vaivattomasti meille, J. Rinta-Joupille. Me ostamme autosi! Meillä auton myynti tapahtuu aina nopeasti, helposti ja turvallisesti. Samalla vältät haaskaamasta aikaasi asiakkaiden turhiin kyselyihin ja perättömiin tarjouksiin.


Millaisia ajoneuvoja ja autoja ostamme?

Me J. Rinta-Jouppi ostamme jatkuvasti kaikenlaisia uusia, vähän ajettuja ja hyväkuntoisia henkilöautojapakettiautojamatkailuautoja ja asuntovaunuja sekä moottoripyöriä käteisellä. Meitä kiinnostaa etenkin, jos meille lähetetyssä asiakkaan tarjouksessa myydään auto, joka on alle 180 tkm ajettu. 


Miksi valita auton myynti autoliikkeelle?

Meillä ostaminen tapahtuu vaivattomammin, kuin auton ostaminen yksityiseltä taholta! Ajatuksissasi on ehkä laittaa auto myyntiin nettiin, mutta harkitse vielä! Sillä oli sinulla tarve päästä eroon minkälaisesta tahansa ajoneuvosta, J. Rinta-Joupilla ostetaan moottoripyörä, pakettiauto, sekä retkeilyautoja – mikäli ajoneuvosi on hyvässä kunnossa. Ja mikä parasta, auton myynti meille on helppoa ja vaivatonta, joka kerta!

Ota meihin yhteyttä, anna omat tietosi, ajoneuvon tai auton perustiedot, sekä mittarilukema - saat hinta-arvion nopeasti. Tämän jälkeen sovitut kaupat suoritetaan loppuun lähimmässä toimipisteessä. Tarvittaessa lunastamme loppuvelan puolestasi rahoitusyhtiöön. Hoidamme puolestasi myös kaikki muutkin kauppaan liittyvät paperityöt, oli kyse sitten vakuutusten katkaisusta tai auton rekisteröinnistä. Voit muuttaa auton rahaksi ja saat rahat tilillesi nopeasti. Maksun autosta suoritamme heti. Rahat tulevat tilillesi aina käteismaksuna, jopa saman vuorokauden aikana!


Mitä autonostopalvelumme sisältävät?

Kun sinulla on tarve muuttaa auto rahaksi, tapahtuu se J. Rinta-Joupilla monella eri tapaa. Meillä onnistuu esimerkiksi auton myynti, tai auton vaihto rahaan - vaikka rahoitusta olisi vielä jäljellä. Rahaa nykyisestä autostasi voit ansaita myös vaihtamalla toiseen ajoneuvoon. Tiesitkö, että myös auton vaihto halvempaan, ja siten rahan ansainta, onnistuu meidän kauttamme? Esimerkiksi, jos sinulla on vielä tarve omalle omistusautolle, voit vaihdattaa nykyisen, käytetyn autosi varastossamme olevaan, mieluiseen ja nykyistä edullisempaan ajoneuvoon. Toisaalta, mikäli autonkäyttötarpeesi on muuttunut ajoneuvon osalta, vaihdamme myös matkailuauton henkilöautoon, tai toiseen, aiempaa halvempaan matkailuajoneuvoon. Molemmissa tapauksissa maksamme erotuksen tilillesi ja näin tienaat selvää rahaa. Tarvittaessa vaihdamme myös kaksi autoa yhteen. Jos sinulla on myytävänä hyväkuntoinen karavaani tai matkailuajoeneuvo, lue lisää ja myy matkailuautosi meille täältä. Lisäksi ostamme hyväkuntoisia moottoripyöriä.


Me ostamme autoja kaikkialta Suomesta!

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille yllä olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit soittaa ostotiimillemme, jotka palvelevat sinua puhelimitse arkisin, ma-pe, klo 10–18:00. Heidän yhteystietonsa löydät tämän sivun yläosasta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin.

 

Ostamme autoja Kaikkialta Suomesta!

Ostamme ympäri kotimaata:

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa, tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan autosi. Tarjoa siis autoasi meille, vaikka asuinpaikkasi olisi: Alavus, Espoo, Eura, Hanko, Hamina, Helsinki, Helsingin keskusta, Hyvinkää, Iisalmi, Joensuu, Järvenpää, Kannus, Kajaani, Kalajoki, Kemi, Keminmaa, Kemijärvi, Kempele, Kirkkonummi, Kiuruvesi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuhmo, Kuopio, Kurikka, Kuusamo, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Lieksa, Liminka, Loimaa, Mikkeli, Nurmes, Oulu, Oulunsalo, Pori, Porvoo, Pyhäjoki, Raahe, Ranua, Rauma, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Tervajoki, Tornio, Turku, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Ylivieska, tai vaikka Ähtäri.


Ostamme kaikenlaisia autoja - kaikkia automerkkejä ja automalleja:

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja varastoomme. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi merkki sitten: Adria, Alfa Romeo, Audi, BMW, Bravia, Bürstner, Cabby, Carado, Carthago, Chevrolet, Citroen, Cristall, Dacia, Dethleffs, Dodge, Ducati, Einagh, Fiat, Flair, Ford, Giottiline, Harley-Davidson, Hobby, Honda, Husqvarna, Hymer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Jaguar, Jeep, Joint, Kabe, Karmann, Kawasaki, Kia, Knaus, Ktm, Land Rover, Lexus, LMC, Mazda, McLouis, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Mobilvetta, Nissan, Opel, Peugeot, Poessl, Polar, Porsche, PössL, Rapido, Renault, Roadcar, Rotec, Saab, Seat, Sharky, Skoda, Solifer, Ssangyong, Subaru, Sun Living, Sunlight, Suzuki, Tesla, Toyota, Triumph, Volkswagen, Volvo, tai vaikkapa Weinsberg.


Kiinnostuitko autosi myymisestä meille?

Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!