• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Myy ajoneuvosi meille

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.
*) kenttä pakollinen

Ostotoiminnan yhteyshenkilöt:

Markus Dirksen

Markus Dirksen
Sisäänostaja FI | DE | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;rks;.di;kus;mar

040 711 3997

Marcus Liedes

Marcus Liedes
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ede;.li;cus;mar

040 711 9868

Matti Ropponen

Matti Ropponen
Sisäänostaja FI | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;en/;pon;rop;ti.;mat

040 711 9867

Harri Ijäs

Harri Ijäs
Sisäänostaja FI | SE | EN
i;i.f;upp;ajo;int;s/r;ija;ri.;har

040 711 9866

Dennis Arnold

Dennis Arnold
Sisäänostaja FI | SE | EN
i;i.f;upp;ajo;int;d/r;nol;.ar;nis;den

040 711 9870

Jyrki Korpela

Jyrki Korpela
Sisäänostaja FI | EN
i;i.f;upp;ajo;int;a/r;pel;kor;ki.;jyr

040 549 6100

Panu Hämäläinen

Panu Hämäläinen
Sisäänostaja
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;lai;ama;u.h;pan

040 711 9827

Juha Vilander

Juha Vilander
Sisäänostaja - Moottoripyörät
i;i.f;upp;ajo;int;r/r;nde;ila;a.v;juh

040 777 5219

Henri Elonen

Henri Elonen
Sisäänostaja FI
.fi;ppi;jou;nta;/ri;nen;elo;ri.;hen

040 711 9852

Jani Rouvali

Jani Rouvali
Sisäänostaja FI
.fi;ppi;jou;nta;/ri;ali;ouv;i.r;jan

040 712 0508

Jukka Pollari

Jukka Pollari
Automyyjä / sisäänostaja FI
i;i.f;upp;ajo;int;i/r;lar;pol;ka.;juk

040 711 3905

Marcus Lokkila

Marcus Lokkila
Sisäänostaja FI | SE | EN
fi;pi.;oup;taj;rin;la/;kki;.lo;cus;mar

040 711 9869

Tero Lepistö

Tero Lepistö
Ulkomaan sisäänostaja FI | EN
.fi;ppi;jou;nta;/ri;sto;epi;o.l;ter

040 711 9871

Auton myynti J. Rinta-Joupille | Ostamme autoja palveluna

Missä auto myydään?

Kun mietit missä voit oman autosi myydä, on vaihtoehtoja useita. Tuttavasi, sukulaisesi, tai joku heidän tuttavansa voi olla kiinnostunut juuri sellaisesta autosta kuin sinulla on. Toisaalta netin foorumit ja myyntipalstat ovat hyvä vaihtoehto, jossa kaupitella omaa ajoneuvoansa. Näihin kanaviin ja niissä myymiseen liittyy kuitenkin haasteita. Myyntiajat ovat pitkiä ja joudut tekemään kaiken työn itse autosi myynnin eteen. Kyselyitä voi olla lukuisia ja osa saattaa olla täysin kalastelua, vailla todellista ostoaikomusta. Autoliikkeeseen auton myynti on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat hyvät ja nopeat kaupat.


Miten auton myynti tapahtuu ilman päänvaivaa?

Kun toiveissasi on tehdä suoraviivaiset autokaupat ja muuttaa käytetty auto rahaksi – unohda auton myynti netissä ja myy vanha ajoneuvosi tai autosi vaivattomasti meille, J. Rinta-Joupille. Me ostamme autosi! Meillä auton myynti tapahtuu aina nopeasti, helposti ja turvallisesti. Samalla vältät haaskaamasta aikaasi asiakkaiden turhiin kyselyihin ja perättömiin tarjouksiin. Ostamme autoja myös jokaisessa liikkeessämme. Voit siis vierailla toimipisteissämme ympäri Suomea ja tarjota ajoneuvoasi yrityksemme automyyjille aukioloaikojemme puitteissa arkisin 10-18, sekä lauantaisin 10-15.


Millaisia ajoneuvoja ja autoja autoliike ostaa?

Me J. Rinta-Joupilla ostamme jatkuvasti kaikenlaisia uusia, vähän ajettuja ja hyväkuntoisia henkilöautojapakettiautojamatkailuautoja ja asuntovaunuja sekä moottoripyöriä. Meitä kiinnostaa etenkin, jos meille lähetetyssä asiakkaan tarjouksessa myydään auto, joka on alle 200 tkm ajettu. 


Kuinka auto myydään? Ja miksi valita auton myynti autoliikkeeseen?

Moni ihmettelee mihin laittaa oma auto myyntiin. Voit nähdä vaivaa ja laittaa auton myyntiin itse esimerkiksi eri nettipalstoille. Auton myyminen autoliikkeelle, esimerkiksi meille J. Rinta-Joupille on kuitenkin helpompaa. Meillä ostaminen tapahtuu vaivattomammin kuin auton ostaminen yksityiseltä taholta! Ajatuksissasi on ehkä laittaa auto myyntiin nettiin, mutta harkitse vielä! Sillä oli sinulla tarve päästä eroon minkälaisesta tahansa ajoneuvosta, J. Rinta-Joupilla ostetaan henkilöautoja, moottoripyöriä, pakettiautoja, sekä retkeilyautoja – mikäli ajoneuvosi on hyvässä kunnossa. Ja mikä parasta, auton myynti meille on helppoa ja vaivatonta, joka kerta! Lisää auton myynnistä autoliikkeeseen voit lukea täältä.

Ota meihin yhteyttä yllä olevalla lomakkeella, anna omat tietosi, ajoneuvon tai auton perustiedot, sekä mittarilukema – saat auton hinta-arvion nopeasti. Tämän jälkeen sovitut kaupat suoritetaan loppuun sinua lähimmässä toimipisteessä. Tarvittaessa lunastamme loppuvelan puolestasi rahoitusyhtiöön. Hoidamme puolestasi myös kaikki muutkin kauppaan liittyvät paperityöt, oli kyse sitten vakuutusten katkaisusta tai auton rekisteröinnistä. Voit muuttaa autosi rahaksi ja saat rahat tilillesi nopeasti, sillä maksun ostamastamme autosta suoritamme heti. Rahat saapuvat tilillesi jopa saman vuorokauden aikana!


Kuinka kauan auton myynti kestää?

Auton myynti yksityisellä puolella, esimerkiksi netin myyntipalstan kautta voi viedä runsaasti aikaa. Todellisuudessa myyntiaika vaihtelee muutamista päivistä kolmeen kuukauteen riippuen siitä, miten hyvin myyjä on laittanut auton esiin nettiin ja kuinka tarkasti auton varusteet ja ominaisuudet on tuotu esiin. Moni ostaja katsoo merkkiliikkeessä teetetyt huollot eduksi ja täydellinen huoltohistoria saattaakin lyhentää myyntiaikaa. Auton myynti autokauppaan kannattaa myös siitä syystä, että myyntiaika on vain 1-2 vuorokautta. Tähän vaikuttaa se, että autoliike ostaa autosi suoraan ja hoitaa samalla paperityöt reippaasti saman katon alla.


Kuinka auto myydään jos rahoitusta on vielä jäljellä?

Vaikka autostasi olisi rahoitusta jäljellä pankkiin tai rahoitusyhtiölle, voit silti myydä autosi eteenpäin autokauppaan vaivatta. Mikäli myymästäsi autosta on vielä loppuvelkaa jäljellä, maksaa auton sisäänostava autoliike koko velkasumman suoraan rahoitusyhtiölle. Auton sisäänostohinnan ja rahoitusyhtiön perimän loppuvelan erotuksen saat sinä, auton liikkeelle myyvä osapuoli. 


Voiko auton myydä, jos loppuvelka ylittää auton arvon?

Moni suomalainen hankkii uuden auton ilman käsirahaa ja pienellä kuukausierällä. Näissä tapauksissa velkaa lyhennetään rauhalliseen tahtiin ja saattaa olla, että auton varsinainen arvo laskee tätä nopeammin. Lopputuloksena ollaan tilanteessa, jossa halutaan myydä auto pois, mutta loppuvelka on auton todellista arvoa korkeampi. Kun myyt tällaisen auton autoliikkeeseen, maksaa liike rahoitusyhtiölle koko velkasumman kerralla pois autoa sisäänostaessaan. Tämän jälkeen myyvä osapuoli, eli sinä maksat autoliikkeelle auton ostohinnan ja loppuvelan välisen erotuksen auton luovutuksen yhteydessä.


Mitä yrityksemme autonostopalvelut sisältävät?

Kun sinulla on tarve muuttaa auto rahaksi, tapahtuu se J. Rinta-Joupilla monella eri tapaa. Meillä onnistuu esimerkiksi auton myynti, tai auton vaihto rahaan, vaikka rahoitusta olisi vielä jäljellä. Rahaa nykyisestä autostasi voit ansaita myös vaihtamalla toiseen ajoneuvoon. Tiesitkö, että myös auton vaihto halvempaan, ja siten rahan ansainta, onnistuu meidän kauttamme? Esimerkiksi, jos sinulla on vielä tarve omalle omistusautolle, voit vaihdattaa nykyisen, käytetyn autosi varastossamme olevaan, mieluiseen ja nykyistä edullisempaan ajoneuvoon. Toisaalta, mikäli autonkäyttötarpeesi on muuttunut ajoneuvon osalta, vaihdamme myös matkailuauton henkilöautoon, tai toiseen, aiempaa halvempaan matkailuajoneuvoon. Molemmissa tapauksissa maksamme erotuksen tilillesi ja näin tienaat selvää rahaa. Tarvittaessa vaihdamme myös kaksi autoa yhteen. 

Jos sinulla on myytävänä hyväkuntoinen karavaani tai matkailuajoneuvo, lue lisää ja myy matkailuautosi meille. Lisäksi ostamme hyväkuntoisia moottoripyöriä.


Me ostamme autoja kaikkialta Suomesta!

Lähetä ajoneuvosi tiedot meille yllä olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit soittaa ostotiimillemme, jotka palvelevat sinua puhelimitse arkisin ma-pe klo 10-18. Heidän yhteystietonsa löydät tämän sivun yläosasta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sinua lähimmän toimipisteeseesi myyjiin tai ottaa yhteyttä chatissa!

Ostamme autoja ympäri Suomen!

Asuitpa sitten isossa suurkaupungissa tai haja-asutusalueella, olemme aina kiinnostuneita ostamaan autosi. Tarjoa ja myy autosi meille! Ostamme autoja esimerkiksi seuraavilla alueille: Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Joensuu, Järvenpää, Kajaani, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Hämeenlinna, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Oulu,  Pori, Porvoo, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Tervajoki, Turku ja Vaasa. Auton myyminen meille onnistuu myös näiden alueiden ulkopuolelta. 


Ostamme kaikenlaisia autoja – kaikkia automerkkejä ja automalleja

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä vaihtoautoja ja käytettyjä ajoneuvoja varastoomme. Voit myydä autosi tai ajoneuvosi meille, olipa autosi, moottoripyöräsi, pakettiautosi tai vaikka veneesi mitä merkkiä tahansa.


Lue lisää auton myymisestä J. Rinta-Joupille blogistamme!