• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

J. Rinta-Joupin kolme periaatetta: jatkuvuus, joustavuus ja tehokkuus

Jatkuvuus

J. Rinta-Joupin arvostamaa jatkuvuutta kuvastaa esimerkiksi se, että yrityksen johdossa on jo neljäs Rinta-Joupin sukupolvi. Jatkuvuutta ilmentävät myös pitkät, jopa kymmeniä vuosia jatkuneet työsuhteet, joita yrityksessä arvostetaan suuresti. Kaikkein korkeimmalle kuitenkin arvostamme jatkuvuutta asiakassuhteissa.

”Jopa vuosikymmeniä jatkuneissa asiakassuhteissa kokee aitoa onnistumisen tunnetta, jota on vaikea sanoin kuvailla.”
– Juha Rinta-Jouppi

Joustavuus

Asiakas on J. Rinta-Joupilla aina tärkein. Oli kyse millaisesta tarpeesta tai ongelmasta tahansa, henkilökuntamme ykköstavoite on poistaa kaikki mahdolliset esteet kaupan syntymisen tieltä. Joustavuus on meille sitä, että olemme aina asiakkaidemme tavoitettavissa niin sähköisissä kanavissa kuin perinteistenkin viestintävälineiden avulla.

Arkipäivää on myös autojen siirtäminen asiakasta lähimpään toimipisteeseen tai niiden toimittaminen asiakkaan kotiin. Tarjoamme asiakkaille myös erilaisia joustavia liikkumiseen, omistamiseen ja rahoitukseen liittyviä ratkaisuja. J. Rinta-Joupilla kauppa ei jää koskaan pienestä kiinni.

Tehokkuus

Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti. Asiakas saa meiltä pyytäessään aina tarjouksen välittömästi. J. Rinta-Jouppi Oy:n automyyjä ehdottaa myös kauppaa asiakkaalle aina ensimmäisen käynnin yhteydessä.

Toimintamme on asiakaslähtöistä, mutta samalla myös tavoitteellista. Päätöksenteko yrityksessämme on nopeaa: ratkaisut avoimiin kysymyksiin ja asioihin pyritään aina saamaan saman tien. Yrityksen arvomaailmaa kuvaa ehkä parhaiten sana suoraviivaisuus – keskitytään olennaiseen eli asiakkaaseen ja asiakkaan tarpeisiin.