• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h
Uudet Bürstner-matkailuautot nyt korkotarjouksella: 0% korko + 0€ kulut Tutustu malleihin ja osta omasi >>

Autohuolto Seinäjoki | Autokorjaamo ja –huoltopalvelut

J. autohuolto Seinäjoki on Ford, Kia, Kabe, Adria, Bürstner ja Sun Living -merkkihuollon lisäksi monimerkkihuolto, joka huoltaa ja korjaa kaikki automerkit ja mallit, sekä muut matkailuajoneuvot. Varaa aika autohuoltoon Seinäjoella tai soita suoraan liikkeeseemme!

Osoite
Herralankatu 34
60320 SEINÄJOKI

Autohuolto ja varaosat
06 223 7420
huolto@rintajouppi.fi

Autohuolto- ja korjaamopalvelumme Seinäjoella

Autohuolto Seinäjoki

Ammattitaitoinen ja luotettava J. Rinta-Joupin autohuolto Seinäjoella varmistaa, että automatkasi jatkuu turvallisesti. Autohuoltomme sijaitsee Seinäjoen Herralankadun toimipisteen yhteydessä.

Huollamme autosi ammattitaidolla ja luotettavasti Etelä-Pohjanmaan alueella, tarjoten sinulle täyden autohuoltopalvelun yhdestä osoitteesta - oli kyseessä sitten jakohihnan vaihto, auton vuosihuolto, öljynvaihto tai aivan mikä tahansa autohuoltoon liittyvä toimenpide tai korjausoperaatio.

Valtuutetun Kia -merkkihuollon ja Ford -merkkihuollon lisäksi löydät meiltä kaikkien automerkkien ja ajoneuvojen monimerkkihuollon, sekä virallisen AdriaKABEBürtsner ja Sun Living -caravanhuollon. Valtuutettu autokorjaamo takaa sinulle aina parhaat osat ja laadusta tinkimättömän huoltotyön tuloksen.

Vaivatonta auton huoltoa Seinäjoella

Meidän tehtävämme on varmistaa, että saat kaikki autokorjaamo- ja huoltopalvelut yhdestä ja samasta paikasta - huolettomasti ja vaivattomasti. Seinäjoen autohuoltomme palveleekin sinua kaikissa tarpeissasi, oli kyseessä sitten tuulilasin vaihto tai kiveniskemän korjaus tai kolarivauriot. Korikorjaamopalvelut tarjoamme yhteistyössä H-Autocolor kanssa. Varaosamyynti tarjoaa sinulle aina laadukkaimmat komponentit omaan autoosi.

Tarkemmat Seinäjoen Herralankadun toimipisteen yhteystiedot ja aukioloajat.

Me huollamme Seinäjoella merkin kuin merkin. Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen merkkihuolto seuraaville merkeille:

Audi -huoltoBMW -huoltoCitroen -huolto, Dacia -huolto, Fiat -huoltoHonda -huoltoHyundai -huoltoJeep -huoltoMazda -huoltoMercedes-Benz -huoltoNissan -huolto, Opel Huolto Peugeot -huoltoRenault -huolto, Saab -huoltoSeat -huoltoSkoda -huoltoToyota -huolto, Volkswagen -huolto, tai Volvo -huolto.

Autohuolto Seinäjoki | J. Rinta-Jouppi