• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Autohuolto Seinäjoki

Ammattitaitoinen ja luotettava J. Rinta-Joupin autohuolto Seinäjoella varmistaa, että automatkasi jatkuu turvallisesti. Autohuoltomme sijaitsee Seinäjoen Herralankadun toimipisteen yhteydessä.

Se, mitä auton huoltoon kuuluu riippuu täysin tarpeesta. Tyypillisin huoltotoienpide on öljyjenvaihto, joka tehdään määräaikaishuollon yhteydessä. Huollamme autosi ammattitaidolla ja luotettavasti Etelä-Pohjanmaan alueella, tarjoten sinulle täyden autohuoltopalvelun yhdestä osoitteesta - oli kyseessä sitten jakohihnan vaihto, auton vuosihuolto, öljynvaihto tai aivan mikä tahansa autohuoltoon liittyvä toimenpide tai korjausoperaatio.

Valtuutetun Kia -merkkihuollon ja Ford -merkkihuollon lisäksi löydät meiltä kaikkien automerkkien ja ajoneuvojen monimerkkihuollon, sekä virallisen AdriaKABEBürtsner ja Sun Living -caravanhuollon. Valtuutettu autokorjaamo takaa sinulle aina laadusta tinkimättömän huoltotyön tuloksen. Lisääksi kauttamme saat varmasti laadukkaat varaosat. 

Vaivatonta auton huoltoa autokorjaamossa Seinäjoella

Meidän tehtävämme on varmistaa, että saat kaikki autokorjaamo- ja huoltopalvelut yhdestä ja samasta paikasta - huolettomasti ja vaivattomasti. Seinäjoen autohuoltomme palveleekin sinua kaikissa tarpeissasi, oli kyseessä sitten tuulilasin vaihto tai kiveniskemän korjaus tai kolarivauriot. Korikorjaamopalvelut tarjoamme yhteistyössä H-Autocolor kanssa. Varaosamyynti tarjoaa sinulle aina laadukkaimmat komponentit omaan autoosi.

Tarkemmat Seinäjoen Herralankadun toimipisteen yhteystiedot ja aukioloajat.

Me huollamme autokorjaamossamme Seinäjoella merkin kuin merkin. Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen merkkihuolto seuraaville merkeille, mutta näiden huollattaminen Seinäjoen huollossa onnistuu: 

Audi -huolto, BMW -huolto, Citroen -huolto, Dacia -huolto, Fiat -huolto, Honda -huolto, Hyundai -huolto, Jeep -huolto, Mazda -huolto, Mercedes-Benz -huolto, Nissan -huolto, Opel Huolto Peugeot -huolto, Renault -huolto, Saab -huolto, Seat -huolto, Skoda -huolto, Toyota -huolto, Volkswagen -huolto, tai Volvo -huolto.

Autohuolto Seinäjoki | J. Rinta-Jouppi