• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Varaa laadukas Citroen -huolto

J. autohuolto on monimerkkihuolto, joka huoltaa kaikki ajoneuvot, myös Citroen -autot Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Varaa aika osaavaan korjaukseen ja huoltoon alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan liikkeeseemme! Huom! Emme ole virallinen Citroen-merkkihuolto.

Citroen -huolto Helsinki /
Ala-Tikkurila
020 7881 281
Citroen -huolto Kuopio
020 7881 320
Citroen -huolto Seinäjoki
06 223 7420

Varaa aika Citroen -huoltoon

Laadukasta Citroen huoltoa Helsingissä, Kuopiossa ja Seinäjoella

Huom, emme ole virallinen Citroën-merkkihuolto.

Säännöllinen huolto ja fiksaus pidentää Citroën -autosi käyttöikää huomattavasti, sekä takaa huolettomampia kilometrejä tien päällä.

J. Rinta-Joupin autohuolto on täyden palvelun autokorjaamo ja ajoneuvohuolto Citroën -autolle. Se on autokorjaamo ja huolto, jossa huollamme useita merkkejä vahvalla ammattitaidolla, luotettavasti ja laadukkaasti. Asentajiemme toimesta autosi hoidetaan ja huolletaan ajanmukaisilla laitteilla ja välineillä. Meiltä onnistuu kaikki korjaukset, niin määräaikaishuollot, vikadiagnoosit, vikamuistin luennat, ilmastointilaitehuollot, kolari- ja vauriokorjaukset sekä kaikki muut tarvittavat huoltopalvelut järkevästi samasta paikasta.

Meiltä onnistuu kaikenlaiset korjaukset ja tuunaukset huoltopalvelutöljynvaihdoista vuosihuoltoihin ja osien vaihdoista vaativampiinkin autoremontteihin. Oli sinulla sitten Citroen Berlingo, Citroen C1, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen DS3, Citroen, DS4, Citroen DS5, Citroen Jumper, Citroen, Jumpy, tai Citroen Space Tourer -mallinen Citroen -automalli! Muistathan kuitenkin, että emme ole virallinen Citroen-merkkihuolto.

Citroen-huolto J. Rinta-Jouppi