• Otamme autosi vaihdossa
  • Kotimainen perheyritys
  • Yli 3000 auton valikoima
  • Autojen kotiintoimitus jopa 24h

Ford-Castrol Professional -tuotteet

Fordin ja Castrolin välisessä yhteistyössä keskeisimmät osa-alueet ovat yhdistelmä viimeisintä teknologiaa ja parasta insinööritaitoa, sekä ammattilaisten käyttämät voiteluaineet.

Ford ja Castrol ovat olleet yhteistyöstä aina vuodesta 2002 lähtien. Yhdessä he ovat lanseeranneet ammattikäyttöön tarkoitetun voiteluaineen, joka antaa auton moottorille juuri sopivan laadukkaan voitelun. Voiteluainetta käytetään muun muassa palkittuihin Ford EcoBoost -moottoreihin. Fordin tarkkojen vaatimusten mukaisesti valmistettu voiteluaine sopii erityisen hyvin uusimpiin Ford-moottoreihin

Castrol on arvioinut jokaisen Castrol Professional -tuotteen CO2 -vaikutuksen litrakohtaisesti. Voiteluaine onkin suunniteltu siten, että autot pääsisivät omistajan käsikirjassa ilmoitettuihin CO2-päästöihin ja polttoaineenkulutukseen. Ford Castrol -voiteluaineet suojaavat myös moottoria. Castrol on sitoutunut ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön ja Ford-Castrol MAGNATEC Professional -tuotteet ovat sertifioitu CO2-päästöneutraaleiksi globaalien standardien mukaisesti.